17

Анонимен

преди 1 година

Абе, на тоя нещо му е мръднало. Като че преди изглеждаше разумен човек. Щял да подкрепи, нямало да подкрепи.......то пък голяма файда предател да те подкрепя. И с неговия глас, и без неговия все тая, не знам за какво го мъчат тоя парламент.

16

Анонимен

преди 1 година

Този и с дявола ще се съюзи заради мазния ко.кал. Заради такива сме на тоя хал...Знае, че при нови избори е аут. Ако не беше Слави никой нямаше и да чуе за него.

15

чичо

преди 1 година

Питам Радулов и другите отцепници,нали се хвалихте,че сте с няколко каруци дипломи и титли,кога бе умници разбрахте,че чалгаря не става,та живота му мина пред очите ни, когато ви осигури трамплин в политиката ли?!Спрямо вашата подлост,защото отидохте при чалгаря само заради кокала/защото,ако е друго,означава,че всичките ви титли и дипломи не струват и пукната пара/,то Славчо,макар и чалгар си е розичка.

14

аа1830

преди 1 година

Т. нар. "независимите депутати" всъщност са най-зависими и продажни.

13

Анонимен

преди 1 година

А аз бих подкрепил лена на парапетчето...

12

Бих изритал

преди 1 година

предатели като теб от парламента ,пенсион!Като не те кефи,връщай се на село, анонимен продажен дядка! Какъвто и да е Слави,без него нямаше да се уредиш с тлъста заплатка и държавна хранилка за безгръбначни мекотели.

11

ЧЕРВЕНО ЧЕНГЕ..

преди 1 година

Go HOME..!!..........ЧЕРНА ДУША-КОЛКО ХОРА СИ УНИЩОЖИЛ....?

10

емигрант

преди 1 година

Набирате ли се на лоста на простотията бе чалгари и копейки?Живеете в страната на неограничените НЕвъзможности благодарение на тъпотията си!Колко живота са ви нужни да разберете,че с"гробари",чалгари,копейки и мюсюлмани никога нищо добро не може да се постигне?Да сте бедни го дължите на инатът си да не поумняване,затова сте различни от хомосапиенс и светът ви сравнява засега само с овцата,засега,защото с това темпо на затъпяване,скоро ще се превърнете в червеи!А сега се хванете за палчетата надо

9

и тоя на хранилката

преди 1 година

тоз скоро ше направи партия , бъдете сигурни . само не знам кои ше са му поддръжниците .

8

хахаха

преди 1 година

тоя продължава да го играе сърдит :) недооценен се чуства .

7

А.Колев, пасе кози

преди 1 година

Кольо Радулов стана пожизнена тема за философски разговори на трапезите на пенсионираните ченгета, по точка "Никога не е късно човек да стане за резил"

6

Говорит

преди 1 година

държавна сигурност!

5

?!?

преди 1 година

Люспа!

4

Изнервен

преди 1 година

Ти пък кой си бе, оххлюв, та да зависи от теб?

3

Анонимен

преди 1 година

Радулов, с това гражданско движение вече наистина прекалихте. Самозабравихте се , не сте избирани индивидуално, малко по-спокойно . Губите привърженици с това поведение, изчакайте, помислете, може да бъдете част от голяма група, нищо друго. Не се залъгвайте. Слави ви изпрати там, но сами нищо не можете, по-добре се присъединете към коалиция, за да се броят гласовете ви за по-добро бъдеще на всички ни.

2

баба мара

преди 1 година

махаите се от нс и не се занимаваите повече с политика вие приключихте с нея

1

Анонимен

преди 1 година

Ми те не са в позиция да искат министри. Тошо - министър на културата?