41

Пипи

преди 1 година

Колко калорийно ще е да изгорим всички зелени политици ,НПО-та и експерти? Като гледам колко са се навъдили ще стигнат за една зима.

40

До 38

преди 1 година

Нямам нито подово, нито радиатори. Обикновени конвектори на ток ползвам. Излязоха ми на 1/4 от цената на последния айфон, а всичко за над 10г. в кото съм инвестирал е около половината от цената на Дачиа Дъстър. Моята кола струва 3 000лв. Така, че недей да внушаваш колко е скъпо. За глупакът всичко е скъпо, но аз познавам русофили на газ с холови гарнитури за по 50 000лв., които реват срещу санкциите.

39

Анонимен

преди 1 година

До До Анонимен 19 Хахахаха! "Саможертва" в случая е онова нещо, на което по нашенски викаме "Я не сакам на мен да ми е добре, а на Вуте да му е зле!"

38

Анонимен

преди 1 година

40, викаш Европа храни Русия :) Всъщност не е така, ама мисли както ти е удобно.

37

До Анонимен 19

преди 1 година

Понятието "саможертва" не ти е познато май. ЕС все някак ще се оправи, обаче на руснаците им предстоят гладни години. В изолация живота не е хубав.Да видим колко са си самодостатъчни.

36

Анонимен

преди 1 година

какви термопомпи бълнуват тия бе? Хората нямат пари за хляб те ми говорят за някакви модерни техники по 10 бона. Алтернативата е в Щилката! Със гориво за 50лв нарязвам 5 кубика дърва от гората и зимата е подсигурена.

35

Анонимен

преди 1 година

До до 29 Ами много се радвам за теб. Хората обикновено си отопляват вилите с печки на дърва, защото не жиеят във вилите си през цялото време, особено през зимата. Ама на теб щом ти трябва, няма лошо. Имал си бол пари, дал си. А радиаторите и подовото колко излязоха?

34

Анонимен

преди 1 година

Четете новото издание на Гриипийс -България : "Приказки за наивници " или как да ви убедим , че работим за вас , когато всъщност работим за вашите пари в посока намаляване ...

33

До 34

преди 1 година

Ползвам конвектори, а инвестицията съм я започнал през 2007г. с вакуумен колектор за топла вода и съм я завършил 2018г с фв панели. Плазма и айфон нямам. Сметките ми за ток са по стотина лева на година.

32

до 29

преди 1 година

Само да обясня как отоплявам вилата си, 300м2.. 2 модифицирани хиперинвертора в термопомпи. Сумарно всичко (без радиатори и подово) струваше 7000лв.. На места съм с 6 метра тавани. Отопление над 400лв. не съм виждал. Не бъди кон с капаци. Хубав ден.

31

Анонимен

преди 1 година

До До 29 Ами хубаво бе, пич! Давай, като имаш. Никой не те е спрял. Щом ти е толкова важно да натриеш носа на Путин... Признавам ти, че си гъзар щом можеш да извадиш 50хил. само за удоволствието да му натриеш носа! Ама термопомпата на кво работи? На ток? Аа, да не вземе след година да се окаже, че не ти върши работа? :))

30

Грийнпийс работели?

преди 1 година

Това опит за шега ли е

29

До 29

преди 1 година

По добре да дадем веднъж 50 000 и да му натрием носа, отколокото всеки месец по 1000 за да му целуваме гъ.а. Поне за мен де, теб явно те устройва второто.

28

Боб

преди 1 година

Алтернативно един портрет на Байдън, да си го гледаш и да си мислиш, че всичко си заслужава, защото сега си демократичен и свободен от Русия! Може тази мисъл да те стопли..

27

Анонимен

преди 1 година

Урсула не я мисли. Семейството и седемте и деца са в Щатите. Там има газ. Изобщо не и дреме за Европа.

26

Анонимен

преди 1 година

Да, дайте около 10 000 - 15 000 лв. за термопомпа, за да натриете носа на Путин! Да не забравите и една заплата да пратите на Украйна!

25

Анонимен

преди 1 година

Алтернативата е снимка на огън, над която се грееш.

24

Не е истина

преди 1 година

Една от малкото страни е Европа с АЕЦ , и се чудим от къде да си набавим енергия. Абе вие евавате ли се ?! Пак се търси някое ново проектче да се усвоят/изперат едни парички.

23

До 21

преди 1 година

За социално слабите има енергийни помощи. Ама тея с БМВ- тата, айфоните и плазмите нямат оправдание. Като не са мислили навреме, да зъзнат, а не да мрънкат.

22

Анонимен

преди 1 година

С възобновяеми изтоници на енергия (без да говорим за цената на тази енергия!!!) може да се отоляват към 4-5% от хората в БГ, а останалите??? А за варене на чай, супа, печене на пиле - какво? -- Нищо! Чак към 2035 г. ще се вдигне тоя % до 20-25%.... А останалите? Или те дотогава ще са измрели? Екологично е нали?