61

Киро коравио

преди 1 година

Един от най добрите начини е отделяне на повечко газове от дебелото черво. Верно е че намирисва ама е топло

60

Радек от Боктор

преди 1 година

Ближете дирниците на Краварите и Английските гризнати мозъци и ще продължавате да затъвате!!! Всички вън от чадъра, вън от България, бой по каската лелицата им долна! Еколози, политолози, инсекти някакви си.....марш на границата да копате окопи и да строите кльонове!!! Не ни трябват вашите съвети! Или давате пари, или мълчите и да ви няма! България на българите!!!

59

Анонимен

преди 1 година

Мегленчето от Гринпийс какви ги плещи само. Ако й спрат парите от НПО-то, друга песен ще запее за скъпия ток от "соларни колектори". Ама как се прави на луда само.Зимата дърво и камък се пука, ни слънце - ни дявол. Къв ще го дири тогава.

58

Благоев

преди 1 година

До АнонименВсички, които си свалят радиаторите, трябва да са в затвора! Тези, които остават плащат отоплението на хитреците! Българинът е *** ***!Термопомпите са решение, но за вили. В градовете трябва да се изкопаят на 2,5 метра огромни площи! Това засега е невъзможно. За в бъдеще не знам, може да се наложи, тогава няма да зависим от никого!

57

Анонимен

преди 1 година

В ЕС има голям дефицит на здрав разум и реализъм. Преобладава лунатизма, авто-рекламата и измамното чувство за морално превъзходство над останалия свят, което се сблъсква с неприятни обаче факти от недалечната и по-далечната история. Нито са толкова "богати" за колкото се представят, нито са толкова важни като геополитически фактор. Само с простотии се занимават и по-лошо създават непосилни проблеми с лошо, направо вредно законодателство.

56

Анонимен

преди 1 година

Никой още не е обяснил защо азерският газ е толкова по изгоден (по евтин) от всички останали. А отговорът на този въпрос е ключа към разрешаване на проблема.

55

джо

преди 1 година

Аман от мизерни и безхаберни многознайковци, не ме интересува от къде ще доставят газ, за мене е важно месечната сметка през зимните месеци да не надхвърля 200 лв.

54

Анонимен

преди 1 година

Знам ги: кашон в кашон в кашон в кашон и най-вътре българин с телевизор слуша речите на вожда си Радев, които го сгряват ли, сгряват. отгоре вместо крушка през портрета го следи зоркото око на Биг Брадъра Рашков. Отстрани представители на управляващите партии в погребални косгюми чакат да му палнат свещичката. Топло и светло в тунела към Рая.

53

Анонимен

преди 1 година

Гуми

52

Анонимен

преди 1 година

Първото условие е да се откажете от централно отопление. Решението е само индивидуално- локално. Дори на ток да е е по изгодно

51

Анонимен

преди 1 година

Отоплявайте се с дървени въглища на ***.

50

Този Който

преди 1 година

Купих газов котел, кондензен тип, това-онова. Верно, газта беше много евтина. Общо взето си изби парите. Сега викате пак да се обуя с 10-15к лв да си взема термопомпа. Добре. Ама бас държа, че като се накупят всички с термопомпи и....тока ще стане левче киловата. Схемата е ясно. Бедните да го....хат!!

49

Т.Шак

преди 1 година

По логиката на псевдопрофесора по-горе и аз мога да обявя ЕнергоПро за ненадежден партньор ако ми спре тока, след като не съм си платил сметката.

48

T.Шак

преди 1 година

МАНИПУЛАЦИЯТА: "Газпром" е ненадежден партньор. Проф. Колев отбеляза, че договорът е едностранно нарушен от руската страна. Но вратата трябва да си стои отворена, в състояние сме да поемем този газ, обобщи той."___ Абе само аз ли си спомням, че ПростоКиро не плати газа в срок, поради което Газпром спря доставките. Все пак оттогава минаха само два месеца, а не десетилетия.

47

Анонимен

преди 1 година

Аха, значи да прецакаме Путин като дадем маса пари за нещо, което ще се изплати след 10 години, и е с гаранция 5 години... "Умно и красиво" решение...

46

Анонимен

преди 1 година

Друго решение било на домакинско ниво да се ползват по-ефективни термопомпи. Тази като е толкова "умна", защо не способства за въвеждането на държавна помощ за домакинствата, готови да закупят и инсталират по-ефективни термопомпи?

45

а бе,нещастник

преди 1 година

До До Анонимен 19 Русия е най-големия производител на жито в света!!!Тя ли ще гладува бе,форумен nръдльo!

44

До 47

преди 1 година

От както го захранваш с фотоволтаични панели. Докато си правиш тока от газ на терористи, диктатори и убийци на на цивилни, никога няма да ти излезе сметката.

43

Анонимен

преди 1 година

Лека полека нещата ще си дойдат на мястото и хората ще започнат да си купуват фотоволтаични панели преди да се изпраскат със сто инчови плазми.

42

До43

преди 1 година

И откога Конвектор на ток е вид икономично отопление още по малко пък и "алтернативно"????