12

Анонимен

преди 1 година

До 15 кое е най-евтино бе, с увеличението от 40% ще плащаш по 300 лв за парно , аз с климатиците плащам по 200 и си ги ползвам и сега в жегите.

11

до Лина и

преди 1 година

следващия "анонимен". Никой не ви е виновен ,че живеете в сгради , които са проектирани с централно отопление и вертикална сградна инсталация, т.е. добрите стари соц. панелки.Това са сгради , които нямат нищо общо със семейно жилище , това са бекярски общежития от съветско-хитлеристки тип предназначени за раб.класа!Не ме разбирайте погрешно ,и аз живея в такова жилище!Алтернативата е сменяш жилището,а ако не се краде топлоенергия по "съседски" това е най-ефтиното отопление!

10

Lina

преди 1 година

До е как : Ти добре ли си? Топлофикация е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА, никой не ме пита дали я искам. Чувал ли си за " сградна инсталация"??? Нямам парно, плащам 60 лв.

9

Гост

преди 1 година

парното ще толкова скъпо,че ще го плащате и през лятото честит в ЕС и антируска политика

8

е как

преди 1 година

след това топлофикация няма да е на загуба?! Те я обърнаха на служба за социално подпомагане! Не става така , има пазарни принципи - ползваш -плащаш, другото са празни приказки и преливане от пусто в празно!

7

Анонимен

преди 1 година

Все повече вървим към това, цял живот да работиш, за да плащаш на Топлофикация. От която няма отърване. Всичко може да загубиш, само заробването към Топлофикация - НЕ.

6

Анонимен

преди 1 година

Дълговете на софийската топлофикация са прехвърлени на БЕХ. И така чрез цената на тока на цяла България се субсидира софийската топлофикация. А в другите населени места има хора които отопляват само една стая и то в най-студеното време за да си платят топлото.

5

анонимен

преди 1 година

не искам разсрочено плащане, а нормални сметки

4

Анонимен

преди 1 година

Козлодуй за сега има части и гориво но догодина ситуацията ще е различна защото частите и горивото са руски ако бяхме послушали Брюксел да си махнем и въглищните централи заради зелената, сделка щяхме да, се, върнем в 19 век ще кажете ще купуваме ток от къде само че като Брюксел призовава страните членки да пестят енергия демек газ и ток значи всичко е в криза

3

Евроатлантик

преди 1 година

Никаква аванта за неблагодарните българи,гърч до дупка.

2

Анонимен

преди 1 година

в цивилизования свят данъци и сметки падат, тука само се качват и схемите се менят

1

Анонимен

преди 1 година

Може да ги облекчи и с някоя друга лихва.