313

Pit

преди 1 година

За сетен път се убеждавам, че материала драскачи тук е скапан. Наистина не съм влизал тук да им чета простотии те ама не съм изпуснал нищо. Може би статията се отнася за украинската армия която вече е на последни заряди. Защо не разберете и напишете колко военно пленници доброволно са с дали оръжие и са преминали от към руска страна.Малииии някой наистина вярва ли на тия глупости къде ги пишат тук

312

Анонимен

преди 1 година

Педъли предатели и страхливци винаги е имало и ще има - виж България и томчо волов !

311

Анонимен

преди 1 година

Лъжи, лъжи, лъжи. Украинците да капитулират най-сетне. За да спрат лъжите . Да спре да се дава оръжие на Украйна, за да не обстрелва мирните рускоговорящи в Донбас. Просто да престане този фарс, който наистина може да прерасне в ядрена война.

310

Хайнрих Пуфтеф

преди 1 година

Какви глуповати лъжи!Ще си обръсна кайсиите и ще повърна три пъти!Големи калъфи сте!

309

0072

преди 1 година

Нудисти и с голи ръце тръгнали на война. Това и Рамбо не го може. Хайде бе.

308

Киро коравио

преди 1 година

Голямо лъгане голямо старание. За това хората вече не ви вярват. Утре и истина да побликувате пак няма да ви вярват

307

Украинка

преди 1 година

До 315. Ти си голям ***

306

Украинка

преди 1 година

Каква глупост, вече се чудите, какво да пишете, но хората ви разбраха и не вярват на тези глупости. А защо ли спряха руска телевизия?

305

Анонимен

преди 1 година

какви ли ги дрънкате...даже не съм чела статията :Д заглавието е достатъчно фантасмагорично

304

Анонимен

преди 1 година

,,Измръзнали крайници" и спрях да чета,свободни съчинения на журналята

303

Ох ле ле

преди 1 година

Под натиска на роднини се връщат да воюват в Украйна.Егати глупостта на журналиста.

302

Слава Украiна

преди 1 година

Пълна победа за братска Украйна. Съпротивата ще продължи до елиминирането и на последния руски нацист! Всички нормални българи са с вас Зеленски! От името на тази нормална част от българската нация имате пълна подкрепа за героичната съпротива на братска Украйна, която води неравна битка като Давид срещу Голият. Скоро украинския Давид ще обезглави кремълския Звяр. Бог е с Украйна срещу руския агресор. Мачкай руските нацисти президент Зеленски ти си новият Давид, Бог и ние нормалните сме с теб!

301

Атанас Велмазов

преди 1 година

ПЪЛНА И КАТЕГОРИЧНА ПОДКРЕПА ЗА ГОСПОДИН ПУТИН И БРАТСКА РУСИЯ ! ОПЕРАЦИЯТА ТРЯБВА ДА ПРОДЪЛЖИ ДО ЕЛИМИНИРАНЕТО И НА ПОСЛЕДНИЯ УКРАИНСКИ НАЦИСТ !!! ОТ ИМЕТО НА АБСОЛЮТНО ЦЯЛАТА БЪЛГАРСКА НАЦИЯ - ПЪЛНА, БЕЗРЕЗЕРВНА И КАТЕГОРИЧНА ПОДКРЕПА ЗА МИРОТВОРЧЕСКАТА ОПЕРАЦИЯ НА ГОСПОДИН ПУТИН !!!!!! ДА БЪДЕ ЗДРАВ И БЛАГОСЛОВЕН !

300

Долните...

преди 1 година

няколко джандъри пак *** пред Кремъл, ама в гащите! )))

299

Русофоб

преди 1 година

Никой не ми плаща за да мразя русия! Мразя я безплатно и от сърце!

298

Хафифехатун

преди 1 година

В руската армия е практика по предприемчивите стари войници да държат харем с руски войничета новобранци които предлагат на руските офицери срещу заплащане! В това отношение педеруската армия стои на челно място! хихихи!

297

До: "пед _ л&qu

преди 1 година

педеРассия може да си няма гей паради ама си има зоофилия (легализирана още в ранната 1903 г.) и инцест който е легален и досега! Освен това зооРассиястан си има и диктатор пед _ фил дето целува коремчетата на момченцата, хихихи, и е главнокомандващ на най хомосексуалната армия! Той затова си вербова чиченски башибозуци щото те поне не си бръснат краката, хихихи

296

педеруската армия

преди 1 година

Втората по сила армия в света - (***)руската армия е първата армия в света по случаи на хомосексуална проституция! Хвала на Путин дето целува коремчетата на момченцата, хихихи

295

педал

преди 1 година

До педеРассиямразиш ги понеже нямат геипаради!

294

педал

преди 1 година

До педеРассиямразиш русия защото няма геи паради няма еднополови бракове !!!