120

Анонимен

преди 1 година

При Ким нема ли да ходи, не са се виждали досега, да обменят творчество и т.н..... :)))

119

Анонимен

преди 1 година

Хайде другата седмица при кимчо, да громят империализЪа ,:)))

118

Путин Давай

преди 1 година

Един Сармат-2 на Иран, а те ще Изкоренят с него Корена на всички Проблеми на тая Планета!

117

Анонимен

преди 1 година

Щом ще разчита на затворения Иран за партньор, прав му път на джуджа :))) Само да знае, че ние правим специални екскурзии на иранци до БГ, а те при първа възможност се тъпчат в Макдоналдс, все едно са аборигени :)))

116

Русороб

преди 1 година

Здравейте, аз съм русороб и Путин е моят господар! Само исках да го знаете, нищо повече.

115

Бунтата

преди 1 година

Давай Вовка,запада се насира вече всеки ден!! А сега вече,и гащите няма да може да си вдигне!!!!Дайте на Иран някоя атомна пушка,за по-спокойно

114

Do 107

преди 1 година

Ай стига с тия ракети на картинки!!! По кой ще стреля Путин?!? Любовницата му в Швейцария, едната му дъщеря в Холандия, другата в Германия, щерката на Лавров в Англия ... Плюят по запада в който децата им си живеят царски и пилеят животите на бедните войници както си искат! А шепа тролопитеци тук им се радват ....

113

НАРОДЕ, УБИВАТ ТЕ !!

преди 1 година

ЕС си затваря очите за ситуацията в БГ от 15 г. Тях по ги интересува евтина работна ръка, да ни напълнят с араби и педофили, да откраднат историята ни като признават РСМ, да ни налагат глоби задето сме дефакто енергийно независими заради АЕЦ Козлодуй и да стойм 'солидарно' с тях на студено за да бием лошата Русия докато те пак купуват руски газ. ВЕЧЕ Е ЯСНО - НЕЗАБАВНО ИЗЛИЗАНЕ ОТ ТОЗИ АНТИБЪЛГАРСКИ СЪЮЗ И ИЗГРАЖДАНЕ НА СЪЮЗ С РУСИЯ И КИТАЙ. ТАМ Е БЪДЕЩЕТО, ЕВРОПА ЗАГИВА !!

112

Гражданин

преди 1 година

Сделката на годината: обогатен уран за Иран от православна Русия!Путин стана ходеща мишена за Мосад. Браво. На печелившите честито!

111

Фюрера

преди 1 година

Ша громят еврожендъритe с Иран. Само те ще спасят света от злите рeптили, братя!1!11! Те видяха конспирацията, че от НАТО играят с извънземните, за да разнищят тая напреднала държава Русия! Но Рамзан Кадирович и другарят Путин се опълчиха на злите aтлантици и планът им няма да успе!1!1 Амин!1

110

до Анонимен 117

преди 1 година

Дори и неприятели се съюзяват срещу общ враг. Но когато бъде обявен победителя, той ще притегли всички отново при себе си. Аутсайдерите винаги отиват при победителите, независимо дали това е някой на който ти подражаваш или не. И аз не съм фен на Иран и не ми харесва християнска държава в съюз с радикало-ислямска която мрази и иска да унищожи и Израел. Нещата са сложни и караниците тук безкрайни.

109

Анонимен

преди 1 година

Ко сега стана, иранците му били приятели.........хахахаха :))) Брои ги напръсти вече, нема къде другаде да отиде :))) Мосад надали ще са доволни, най много да свалят някой друг руски самолет над Сирия :)))

108

Анонимен

преди 1 година

Колко трябва да е жалък живота на русофила щом живее в ЕС, а мечтае за военни съюзи между Русия, Иран и Индия. Жал ми става за тези хора.

107

Анонимен

преди 1 година

Ескорт от 16 конника на расови атове от най-благородна порода съпровождаха лимузината на Путин от летището до кралският двореца в Рияд където беше настанен руския президент. Да видят всички кой тук е уважавания човек. Путин е настанен в кралския дворец, не в хотел, както Тръмп и Байдън. Докато Байдън дори не го посрещнаха, принц Салман само вяло се "ръкува" с него с юмрук стил "ковид поздрав". А на Байдън много му трябваше нефт от Саудитска Арабия.

106

Петров

преди 1 година

защо пък да е знтизападен, за мисирките от днес.бг всеки който не лежи по очи пред краварите е знтизападен, хората си имат общи интереси

105

Анонимен

преди 1 година

Всички се интересуват от Путин и от Русия. А ЕС изтича в канала. Вече никой не се интересува от ЕС, ЕС е тотално изолиран. Икономиката спира, вече не могат да произвеждат и изнасят стоките си. Остава им само Украйна за съюзник.

104

Копейчо

преди 1 година

Щом Путин е казал съм готов да целувам ирански чурки, но не и западни ръце.

103

Анонимен

преди 1 година

В ЕС пазарната икономика приключва, идва началото на разпределителната икономика. Пазарна икономика ще има в страни като Русия, Китай, Индия, Иран.

102

Анонимен

преди 1 година

Слава православни братя пт иран

101

Анонимен

преди 1 година

Путин е обещал уранец на иранеца, ако сподели контрабандните канали за петрол на Иран.