180

Анонимен

преди 1 година

първо са го ом..анафили после об..рязали и пак ома..нафили .... ***,,,наф =продава4 на зелен4уци на Персийски

179

и така

преди 1 година

за коджаците и по азиатски обичай

178

Анонимен

преди 1 година

молата как,во казал на джуджето ? върви на Ху.. руско ле ке )))

177

Зозо

преди 1 година

До Анонимен........Бьдещето е за Азия.......... Хаххааааа, тъмна Индия се казва :)))))))))))))

176

Анонимен

преди 1 година

Къде другаде да отиде? Два терористични режима! Само в такива държави ще е приет.

175

Анонимен

преди 1 година

До 197 до 196 Бъдещето е Азия но там са много държави и повечето са аборигенски като Виетнам, Индогензия, Китай, Индия __________ Бил ли си някога в тези аборигенски държави? Знаеш ли какво е Сингапур, Тайланд или Виетнам? Светлинни години отдалечени от бърлогата от която пишеш с извинение, защото България е красива страна, но има доста 80%-ни, които я замърсяват със скудоумието си!

174

Анонимен

преди 1 година

До СССР 2 - :D:D:D:D По-добре да има независима държава с нова Лада, отколкото сателитна с мерцедес втора употреба!

173

до 196

преди 1 година

Бъдещето е Азия но там са много държави и повечето са аборигенски като Виетнам, Индогензия, Китай, Индия и т.н. от Азия качествени стоки може да има само от Япония и Южна Корея

172

Анонимен

преди 1 година

Бьдещето е за Азия който не го е разбрал си остава за негова сметка.

171

СССР 2 - :D:D:D:D

преди 1 година

Представям си я Раша само с Лади и Масквичи и без западни стоки -ватенки и дотам :D

170

Един от Юг

преди 1 година

Империята на злото пак събира терористите по света за съюзници!Нищо ново под слънцето!

169

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 182 - Ти ако живееш на Запад и си нещо повече от мияч на чинии или шофьор , няма да си тук да пишеш глупости , но допускам че знаеш за Запада точно толкова колкото и тези от Чепръчане ! Такива като теб на Запад дори не ги поглеждат , особено пък като разберат откъде са и затова се представяте за всякакви други но Ви е срам да кажете кои сте ! Номерата с : " Как се казваше на Български...." ги пробутвате като се приберете защото се връзват само пияниците дето минават на червено !

168

Анонимен

преди 1 година

До Неангажиращ въпрос - Ако се съди по това ти колко си интелигентен от този въпрос , се досещаме и за това какви са ти приятелите , и затова не виждаме смисъл да Ви обясняваме !

167

Анонимен

преди 1 година

Ае стига го възхвалявахте тоя подъл джуджак. Не каза истината в очите на хората. Ами прави война зад гърба им. Пика на сумати и майки и почерни толкова много семейства без да има достойнството да каже в очите на хората,че ще има война и че ги праща на заколение.Как ще изпратиш невинни незнаещи деца на заколение!!!??! Никой друг не го направи така!! Войниците знаеха,че отиват на фронта със съзнанието,че може да умрат, но не и при тоя ***!

166

Чуй Володя

преди 1 година

Който копае гроб другиму, сам пада в него !

165

Груйо Михалов

преди 1 година

Великата руска военно- инжинерна индустри да купува военна техника от Иран (над 100 дълекобойни дрона от висок клас) ,а не неможе да бъде....

164

Лорд Стамат

преди 1 година

Този нов съюз бих го нарекъл по примера на една стара анимация за мечето Ръкспин "ОЧЗ - Организация на Чудовища и Злодеи"!

163

Манипулативна статия

преди 1 година

Това не е анти-западен съюз. Западът се опитва да го изкара такъв, просто защото Колективния Запад е анти-руски съюз. Западът има анти-руски действия, а не Русия анти-западни такива.

162

До 179

преди 1 година

Дълга на САЩ към Китай е в долари, а долара се печати от САЩ!!! Тоест САЩ могат да напечатат за 1 нощ 20 000 млад долара и да ги върнат на жълтите, а жълтите да си ги боднат в задния двор!!! Това е истината, просто за няколко месеца долара ще загуби 30% от себестойността си, а Китай ке фалира! За това и не се чепръчат много китайците

161

Анонимен

преди 1 година

Тук е пълно с откаачени колхозници дето не са мръднали от Чепръчане и не могат да си представят как се живее на Запад и как на Изток. И защо бразилски и аржентински футболисти идват в Европа, а не обратното!!! Брикс, Мрикс....руската икономика е колкото холандската, тоест НИЩО