117

Анонимен

преди 1 година

Рашков е пенсионер с много добра пенсия,има Бог знае колко имато и сигурно получава парички от наеми, и отгове на това на 70 години се натиска за шеф на КП КОМПИ. Е нема управия в тази България. Всичко е интереси и само интереси. Само избори на есен може да решат некои проблеми. БСП и ПП и вече и ДБ са скачени съдове. Пазат власта, кокала и тлъстите си заплати.

116

Неразбрал

преди 1 година

Ама чакайте сега, нещо пак се обърках. Нали уж плащането в рубли нарушаваше евро-атлантическите ценности и всички европейски държави единно щяха да се откажат от доставките на руски газ? Поне така ни казаха като ние се отказахме. Пък сега изведнъж се оказва, че те си плащали в евро и техният газопровод работи, защото руснаците вътрешно си ги превръщали в рубли. Пък нашият не работи? Не може ли и ние да си плащаме в евро по същата схема? Защо техният газопровод работи, пък нашият - не?

115

OMG_Lucker

преди 1 година

Ясно. Ще се мотат с мандата за да приемат "важни и стратегически решения и закони". Дали БСП и Корнелия са преценили ситуацията, да не се окажат в ролята на измаменото камилче?

114

Хамелеон

преди 1 година

Може и да ви е писнало от завършили в Харвард, но точно завършилите в Симеоново изпратиха полиция, жандармерия и пожарникари да охраняват МС и НС от собствения им български народ. Тогава като че ли министър председател беше един от завършилите там от Герб. Преди това е бил от БКП, а сега партията му е в коалиция с антикомунистите от СДС. Така са си нещата в българския политически живот.

113

Анонимен

преди 1 година

"Петков счита, че нов съставна КЗК може да намали цените на горивата, а от там и на общото поскъпване." ........................Конгениална мисъл.................Помощ, спасяват ни отново....................

112

Анонимен

преди 1 година

До ФО и СБ А на нас ни писна да идват разни екземпляри от чужбина и да ни ограбват, убиват, разболяват, командват какво да правим в държавата си и какво не! Убиха ни и животните и животновъдството прасета, кози, овце, сега и лаборатории като украинските са направили и тук в България и познайте дали пак няма да разнасят разни болести и зарази! Как ще защитите населението,България, Европа от това?

111

Анонимен

преди 1 година

До ФО и СБ А на нас ни писна да идват от чужбина и екземпляри и да ни ограбват, убиват, яват, командват какво да правим в държавата си и какво не!

110

Анонимен

преди 1 година

Трябва да изберете партия, която считате , че ще управляват най-отговорно към населението и България, не мисля, че ПП са хората, които ще управляват най-добре и с неопитните си кадри, а и освен това никой не ги иска и не ги е избирал, абсолютно никой, вижте коментариите за тях откакто са взели властта! трябва да е някоя опитна партия, като ДПС, БСП, дори ГЕРБ! Политиците са под натиск и заплахи и вършат това, което им заповядат, особено партии като тези на Киро, ДБ и други в техния спектър не са

109

Анонимен

преди 1 година

Точно условиета за Бойко Рашков няма мине. Няма толкова желаещи за ДС ченгесарки терор, лъжи и дерибейства.

108

ФО и СБ

преди 1 година

Такива са новостите в българския политически живот. Не разбирам за какво са преговаряли, след като България си има министър председател, макар и в оставка. Харвардската школа във финансите е доста по-добра от полицейската школа в село Симеоново.

107

От Вселената

преди 1 година

Когато данайците ти правят подарък (хвалят те), озърни се да видиш да не е Троянски кон!

106

От Вселената

преди 1 година

"Живеем както можем. Както не можем - не живеем." Защо не можем да живеем както искаме? Ми защото в парламента се притискаме!

105

От Вселената

преди 1 година

Ех тази кат беше чавдарче - ученичка - бъдеща комунистическа птичка, кат те притиснеше в нощта те иззсмучваше цялостно през нощта и на сутринта за една година ще забравиш за това какво представлява в бъдеще любовта...

104

От Вселената

преди 1 година

Кой е позволил на Учителката Йофка да кълве децата по Училищата?

103

Гацо Бацо

преди 1 година

Знаем какъв е модела на ГЕРБ -затова в момента имат над 30 %,а вашия модел на управление какъв е ?

102

Разбраха се

преди 1 година

В 6 на летището посока Канада !

101

Тия

преди 1 година

Май вече искат да бъдат изгонени срит ници !

100

бай Даньо

преди 1 година

Честита Промяна! Промяната идва начело с комунделите Нинова и Рашков! Ай хаирлия да е!

99

анонимен

преди 1 година

Негодници! Гешев да си ходи, а Бойко Рашков да вилнее! Ще се намери ли, нормален човек да гласува пак за тези ол-го-френи харвардски, купени от олигархията!

98

От Вселената

преди 1 година

До 98 g.venov " Щом слънцето през лятото стъклата позлати, на смелите във ятото ела и ти..." Сбогом лято...идва есен с нова песен!