91

Анонимен

преди 1 година

С ЧЕРВЕНИТЕ ВСИЧКИ ЩЕ СТАНЕМ МИЛИОНЕРИ- ДРУГАРИТЕ ТАКА СЕ ГРИЖАТ ЗА БЕДНИТЕ И ОНЕПРАВДАНИТЕ, НЕ ВЯРВАТЕ ЛИ...ПОЧАКАЙТЕ ГАРАНТИРАНО ОТ БСП- ГЛАД И СТУД.

90

Анонимен

преди 1 година

Никакви преговори повече на ПП с БСП! Какво прави още тази пребоядисана комунистическа партия в правителството? Преди Станишев, сега Нинова...едни и същи са и са здраво свързани с бившите соц структури и най-вече с руските такива! Значи Кирил Петков изгони руснаците, тази сега ще връща шпионите, за да угоди на Путин...има ли малко останал морал в социалистите и русофилите изобщо?БСП може да прави коалиция само с Възраждане- така и така си взимат парите от руското посолство.

89

ББ

преди 1 година

До От Вселенатауау,по мемоари на доган-бочко ли споделяш?...а да те нямаха време за опашки,бочко сменяше имената на турчетата и ги биеши,докато доганя донасяше на дс,хората не са слепи,доганя и бочко постройха руски потоци...с вашите пари...ама газ няма рашите го спряха,оръжие е за да ви върнат към робството,кога ще тръгнат за раша доган и бочко?децата им в сибир ли са?...ааа в САЩ!ама вас ви пращат в Сибир..и им позволявате да ви правят на *** и да ви ограбват...човеци ли сте бре???

88

От Вселената

преди 1 година

Единственото което крепеше комунистите на власт по времето на СССРто бяха опашките за КАПАЧКИ за Буркани и ВЕСТНИЦИТЕ КОИТО СТАВАХА ЗА ТОАЛЕТНА ХАРТИЯ. А сега ко? Плашташ и за тоалетна хартия! Хубаво си беше при социализма! Хубаво, Хубаво! Религията - Комунизъм беше безплатна по училищата. Не си търсиш работа. Разпределяха те да работиш там дето комуниста каже. Лятно време ни даваха храна безплатно като работехме на Бригади. Аз Брудяга се наричам и Ученичките Обичам!

87

Алекс

преди 1 година

Правителство няма да има.Др.Нинова ще използва времето до връщането на мандата за предизборна агитация.

86

Враца баце

преди 1 година

Тиа на пръвата снимка не са ли "баджанаци" по Деса?! Землячката, какво, за тройка ли се натиска?!

85

От Вселената

преди 1 година

След 1944г. изкорениха собствеността на селяните - земята, натикаха ги да работят за без пари на не своя земя в ТКЗС-то. Селяните които не си отдаваха доброволно земята - КУЛАЦИ ги натикаха по Концлагерите. Създадоха нова Религия - Комунизъм. Църквите се прехвърлиха в Училищата и младите изучаваха задължително предмети като "История на БКП", "Научен Комунизъм", "Диамат", "Полит икономия", които са основата на "КОМУНИСТИЧЕСКАТА РЕЛИГИЯ"! И Куманите напридошли през 13 век въведоха Чалгата!

84

ОТ БАНКЯ

преди 1 година

Лежа си в хамака.Мата Хари ми подава ладна биричка...Гледам по БСТВ....как БСП другарите таят слаби надежди да сглобят правителство.....че при нови избори отиват в пета глуха...

83

Анонимен

преди 1 година

Най корумпираната , лъжлива и крадлива партия в историята на България е БСП.

82

Анонимен

преди 1 година

Без чалгарските палачи на преговорите!

81

Анонимен

преди 1 година

До До 79Ха, ха ха , рядко тъпо изказване !

80

Анонимен

преди 1 година

Да забравят старите дрязги и да се хващат на работа.В края на сметка никой не ги кара да ходят заедно на кръчма и да са първи дружки,а да РАБОТЯТ!Стига с тези огряничителни линии,които и неправилно назовавате"червени"..стига с тези караници и интриганства!Ако работите в някоя частна фирма и не умеете да работите в екип ще бъдете изгонени.Примерно Кирчо не умее да работи в екип и затова беше изгонен.

79

Анонимен

преди 1 година

БСП ФАЛИРАХА 3 пъти България до 1997г. Два от фалитите ги предизвика Румен Гечев професора по фалит на България. Кой ще тръгне курбан да прави кабинет с БСП? Партия прегърнала се с БСП е обречена. Хората няма да простят. ДБ как ще се оправдават пред своите избиратели, които не са много и без друго.ИТН какво ще кажат на хората си, след като Слави още преди 1г.заяви,че Нинова е котарака Леополд, че стоят на двата бряга на реката.Скави каза,че ще си татуира Никога с ГЕРБ,БСП И ДПС.Отиваме на избори

78

До 79

преди 1 година

Тя така се харесва защото тайно играе като Маргарет Пеги Бънди и си докарва доп.доходи. Как мислите, че купи за 50 000 сватбена рокля на снахата и направи сватба за 1 милион?

77

Анонимен

преди 1 година

Бесепарската капиталистическа олигархия не успя да изкара даже година на власт.Мутро турците пак загряват за цял мандат.

76

bbb

преди 1 година

Там някъде се мярна вицепрезидентката, тази жена защо не положи усилия, за да стане по-елегантна, защото бая се е "ошибала". Да смени и прическата, че е доста разпиляна и рошава. Все пак е вицепрезидент на България и бива да изглежда по-интелигентно....

75

Анонимен

преди 1 година

Ще кажа на мама.

74

Дърто мекере

преди 1 година

Ше си викат "баджанаците". Нали жената на дъ Президентина е бивша такава на Георги Свиленски и от Свиленска се превърна в Радева. Браво! Так держать.<<<<<<<<<<<<<<<<<<< " Георги Свиленски е роден на 9 октомври 1970 г. в град Велико Търново, Народна република България. Завършил е Университета по архитектура, строителство и геодезия в София. <<<< Негова бивша съпруга е Десислава Радева, от която има син. По-късно тя се омъжва за Румен Радев, който става президент на България." >>>>>>>>>>>

73

Тенгри кан

преди 1 година

Вижте сега, връчването на третият мандат на БСП е влседствие Пламен узунов, милиционера, президентски съветник, който организира чрез масонската ложа "Слънце" преизбирането на Радев. В инициативният комитет за това преизбиране, беше човека на Корнелия от Община "Родопи", който е в пряка връзка с Пламен Узунов. Същият е организирал събирането на подписи за Радев в общината.

72

Чугунолеяр

преди 1 година

Не се напъвайте, а се стягайта за поредната мизансцена от серила "Избори до дупка".