До Жорж__Като чета цените те са борсови! Е всички на борсата ли да пазаруваме олио по 5,15 и домати по 2-3 лева ? Кандидатката Корнелия - ЛЪЖАТА нали щеше да пуска проверки!? Те ни лъжат,пък мислят,че им вярваме....... ГЕНОЦИОД!
Олиото е традиционно в Русия. В България не е традиционно, ако се върнем векове назад ще видим, че по нашите региони се използват предимно зехтин, краве масло и мас, като зехтина винаги се е считал за деликатес. Но след 45 руско робство комунизирания НовГаньо разбира се ще твърди, че олиото е традиционно за България.
До Анонимен 89 "Всичките, дето се хвалите с високите заплаи и лесната рабтоа" Некадърните се самозалъгват, че високите заплати се изкарват с "лесна" работа, и след това продължават в новоизмислената си вселена на атакуване на фалшивите им представи. Чакайте си. Така и ще ви мине живота.
До Анонимен 80 "Абсолютно противоположният лагер, моето момиче (иликаквътопол вярваш, че имаш)." Добавката те издаде. :))))
Зехтинът мирише неприятно а моята баба прави супер баница с олио да знаеш традиция българска е господин гурме
До Анонимен 79 Ц. Ти каза, че баница не се правела със зехтин или масло. Вече за втори път се опитваш да подвеждаш, един път като започна да говориш за цени, а сега за това колко хора правели с олио. Просто приеми грешката си и продължавай. По-добър готвач няма да станеш.
Интересно, току виж се оказало че забогатяваме а сме слепи и не го виждаме.... Българино, не се пипай по портфейла, а слушай и чети какво ти говорят, и пишат по медиите. Иначе все гладен ще ходиш ... ;-)
До Анонимен 75 Безсилието на кандидат надзирателите на бъдещия Белене само показва същинската същност на русофилите. :)))
До Анонимен 74 Цената няма нищо общо с аргумента ти, че баница не се правела с масло или зехтин :))) Впрочем, не е по-евтино да се готви с масло, сравнение с олио, тъй че, другарю, пак не позна. Ти, не си "хората". Познавам достатъчно "хора", които правят баници и хляд със зехтин или масло. Включително аз.
Така се танцува тъпагьосишка ръченица, на която сме се хванали от 30 годин - сто напред ино назад и ураааа за иното назад
До Анонимен 68 "И откъде реши, че не готвя" Ми, много е просто, бе, другарю, просто говориш неверни неща с какво може и с какво не може да се готви. Баница може да се прави и със зехтин, и с масло. Всъщност, с масло е ТРАДИЦИОННОТО исторически (по ОБЯСНИМИ причини).
До От 58/63 Ти що не станеш и ти един такъв, дето "нищо особено не прави, пък взема 3-4 пъти над средната заплата"? Чакам да се израдвам на оправданието. :)
До Аз промяната, точете си баниците, пържете си рибите и картофите в едно олио, няма проблем, холестерола и паласките са си ваши.
До Анонимен 58 "Напоследък се напълни се едни турбо качествени, дето са изкарали един курс, хванали една работа и ми приказват, все едно някой предприемач ми обяснява" Явно са направили повече от мизерстващите русофили .....
Олиото и кашкавалът поевтиняват, пилешкото и маслото нагоре