62

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 93Най вече мазчица..

61

Анонимен

преди 1 година

До Жорж__Като чета цените те са борсови! Е всички на борсата ли да пазаруваме олио по 5,15 и домати по 2-3 лева ? Кандидатката Корнелия - ЛЪЖАТА нали щеше да пуска проверки!? Те ни лъжат,пък мислят,че им вярваме....... ГЕНОЦИОД!

60

Анонимен

преди 1 година

Олиото е традиционно в Русия. В България не е традиционно, ако се върнем векове назад ще видим, че по нашите региони се използват предимно зехтин, краве масло и мас, като зехтина винаги се е считал за деликатес. Но след 45 руско робство комунизирания НовГаньо разбира се ще твърди, че олиото е традиционно за България.

59

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 89 "Всичките, дето се хвалите с високите заплаи и лесната рабтоа" Некадърните се самозалъгват, че високите заплати се изкарват с "лесна" работа, и след това продължават в новоизмислената си вселена на атакуване на фалшивите им представи. Чакайте си. Така и ще ви мине живота.

58

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 86 Виж как знаеш коя добавка. Значи знаеш и за останалото. :)

57

Аз промяната

преди 1 година

Благодаря

56

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 82 Нещо достатъчно високоплатено. Някъде 3-4 пъти над средната заплата. :)

55

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 80 "Абсолютно противоположният лагер, моето момиче (иликаквътопол вярваш, че имаш)." Добавката те издаде. :))))

54

Аз промяната

преди 1 година

Зехтинът мирише неприятно а моята баба прави супер баница с олио да знаеш традиция българска е господин гурме

53

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 79 Ц. Ти каза, че баница не се правела със зехтин или масло. Вече за втори път се опитваш да подвеждаш, един път като започна да говориш за цени, а сега за това колко хора правели с олио. Просто приеми грешката си и продължавай. По-добър готвач няма да станеш.

52

Жорж

преди 1 година

Интересно, току виж се оказало че забогатяваме а сме слепи и не го виждаме.... Българино, не се пипай по портфейла, а слушай и чети какво ти говорят, и пишат по медиите. Иначе все гладен ще ходиш ... ;-)

51

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 75 Безсилието на кандидат надзирателите на бъдещия Белене само показва същинската същност на русофилите. :)))

50

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 74 Цената няма нищо общо с аргумента ти, че баница не се правела с масло или зехтин :))) Впрочем, не е по-евтино да се готви с масло, сравнение с олио, тъй че, другарю, пак не позна. Ти, не си "хората". Познавам достатъчно "хора", които правят баници и хляд със зехтин или масло. Включително аз.

49

Д-р Исня

преди 1 година

Така се танцува тъпагьосишка ръченица, на която сме се хванали от 30 годин - сто напред ино назад и ураааа за иното назад

48

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 71 Ако беше на такава позиция ТИ щеше да изкаваш 3-4 пъти средната заплата. :)

47

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 68 "И откъде реши, че не готвя" Ми, много е просто, бе, другарю, просто говориш неверни неща с какво може и с какво не може да се готви. Баница може да се прави и със зехтин, и с масло. Всъщност, с масло е ТРАДИЦИОННОТО исторически (по ОБЯСНИМИ причини).

46

Аз промяната

преди 1 година

Пържени храни у дома не консумираме

45

Анонимен

преди 1 година

До От 58/63 Ти що не станеш и ти един такъв, дето "нищо особено не прави, пък взема 3-4 пъти над средната заплата"? Чакам да се израдвам на оправданието. :)

44

Анонимен

преди 1 година

До Аз промяната, точете си баниците, пържете си рибите и картофите в едно олио, няма проблем, холестерола и паласките са си ваши.

43

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 58 "Напоследък се напълни се едни турбо качествени, дето са изкарали един курс, хванали една работа и ми приказват, все едно някой предприемач ми обяснява" Явно са направили повече от мизерстващите русофили .....