22

Анонимен

преди 1 година

Хората правят цените с портфейлите си: Купуват повече, цените се вдигат, не купуват - цените падат. Ама ще кажете, не може да не купувам хляб, месо, зеленчуци. Така е, но може да купувате по-малко и цените ще са долу. И пак ще има недоволни - търговци и производители. Няма рай на земята.

21

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 21 Когато има глад, олиото е един от най-ценните продукти. Можеш да го гориш, става за гориво, топливо, висококалорична храна. Твоят зехтинец в години на война не върви.

20

Анонимен

преди 1 година

Олио, та олио... Недоумявам какво правите с това олио. Зехтин от малка ферма в Гърция. За 4 години цената е скочила 10%. Взимаме си САМО от там всяка година. Феноменално качество. За цяла година взимаме 2-3 тенекии от 4л.. Олио употребяваме по 1 бутилка на 2-3 месеца. Просто няма за какво. Пържено рядко ядем, а, ако пържим нещо, ще да е някаква азиатска храна, която готвим със сусамово олио- цената и там се е качила леко. Ама, продължавайте да се запасявате и качвайте цените. Ваш си избор.

19

Анонимен

преди 1 година

До Анонимния под мен Нищо не сте си добре, вие фалирахте още 96г. Сега ако не си забелязал ще се разплащате с кредиторите с мощностите на АЕЦ Козлодуй, находищата на шистов газ в Добруджа и в жива сила с умъртвените по болниците пенсионери.

18

до 15

преди 1 година

Не разбрах коментара ти, но това е едно от най-качествените масла на пазара. Зачети се малко- има измервания на масленосста и съдържанието на 30 марки за масло в интернет и виж кое е истинското.

17

Тихомир

преди 1 година

Е няма такива цени... хахахаха Дали е възможно да са толкова ниски поне на едно място в страната, а не само в държавните регистри.

16

до 15

преди 1 година

100% истинско масло е. 82% масленост. Едно истинско масло се познава само по миризмата. 99% от българското не става за нищо.

15

Анонимен

преди 1 година

Проблема на Турция е султан Ердоган. Построи летище за 15 милиарда долара, мостове за 10 милиарда, магистрали за много милиарди и една руска АЕЦ която се строи в момента ще излезе над 10 милиарда долара общо. Строи на кредити после почна да прави шашми с турската лира, но не се получи и затова го отнасят турците, тази държава вече е напълно фалирала заради прищевките на султана. Същото е в Русия, султан Путин твори глупости, които ще осъдят руснаците на глад и мизерия. В България сме си добре.

14

артериална склероза

преди 1 година

До до 2 Това немското да знаеш, колко е немско, пък и колко е масло..

13

реалист

преди 1 година

КОГА?КЪДЕ???

12

Анонимен

преди 1 година

До Факт Няма да поевтинеят. В Турция е страшен глад, надраго сърце ще ви изкупят залежалата стока. Предвиждам хуманитарна криза на Балканите и гладни бунтове тая зима.

11

anonim

преди 1 година

Дори и по-ниските цени, които изброявате- ВИСОКИ СА

10

Анонимен

преди 1 година

До преди нова година олиото беше 2.20-2.30

9

Анонимен

преди 1 година

Слънчогледовото олио е всъщност от рапица, или някое нерафинирано припаднало от укропите. За маслото не ми се мисли, може и от човешка лой да е.

8

Анонимен

преди 1 година

Първия коментиращ ви го каза както навремето посранияКуманиз ги говореше. За бога братя не купувайте хахахаахаххахахахахахахахахахаххахаах. Дависера на главите прости необразовани русофилски.

7

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 6 "Олиото беше 2лв" Кога бе, 2011та ли? :))))

6

Анонимен

преди 1 година

Олиото беше 2лв,после скочи на 6-7лв и сега бият тъпаните че щели да го намалят на 5лв.Типично за управлението на ПП заедно с БСП.По голямо зло от тия няма!

5

тровят ви яко

преди 1 година

Значи е дошла нова пратка палмово масло..

4

до 2

преди 1 година

Имаме вила до Драгоман. Във Фреш Маркет маслото е 4.40 немско Маркенбутер, 250 грама. Всичко има, стига да знаеш откъде да го купиш.

3

Анонимен

преди 1 година

Кво става, нали русофилите ни обясняваха, как хляба щял да стане 50 лева? :))) Отлага ли се? :))))) Като подобренията по руска Лада? :)))))))