181

Това ще им остане -

преди 1 година

Пионерската организация, лъжовната шовинистична идеология, защото в следващите столетия ще са под икономическо и технологично, културно и спортно, всякакво ембарго, до азпада на имперската федерация и връщането им в каменния век.

180

Димитър

преди 1 година

Какая разкошная прапаганда.

179

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен полезен И.Т., България през 90-те беше под контрола на червените от падъци и пак е за предпочитане от СеСеСеРе Втори еп. Когато и то се срине, пак ще минат по същия път, ама с нови 80г. закъснение. И така се постига Могучия=Нигерия ама със сняг.

178

Анонимен

преди 1 година

Не, че не вярва. Знае, че като му мине времето всичко дето е направил и добро и лошо ще изчезне с него. На ясно, е че сега той държи олигарсите и Лавров, Медведев и останалата шайка нескопосници в релси. Ако им отпусне юздите Русия ще стане България през 90те - мафия, кражби, фалити, приватизации итн., а той мечтае за Руска империя. Затова му трябва някакъв култ към личността, който да предаде на следващите да следват и понеже нямат религия или ценности трябва месия! Преди имаха Ленин сега Путин

177

щото

преди 1 година

живее някъде 60те години на 20 век

176

Анонимен

преди 1 година

Ако по цял ден си мисля за Путин, говоря само за него, имам фланелка с неговия образ и съм го сложил на корицата си във фейса, означава ли, че съм *** ?

175

до 192

преди 1 година

да ама тогава "любовта" беше безплатна, ся глей кво стана, проситуция повсеместна, само платена любов има вече

174

Анонимен

преди 1 година

Препоръчвам на тези, които жалят за годините на соца и пионерското движение, да гледат (отново) филма "Да обичаш на инат". Моят личен опит като пионерче от 80-те са двете ни дружинни ръководителки в училището, които идваха на работа по едни къси панталонки, едвам закриващи д-тата, за радост на директора и учителите ни мъже.

173

BBBBBBBBBBB

преди 1 година

Противопоставянето на *** идеологията е вредно, явно за някои журналистчета и го хулят. Но това е бъдещето без травестити и всякакви извратеняци

172

Анонимен

преди 1 година

Степ бай степ, както казват другарите американци.Следва разчистване на карантиите в мавзолея, за да се освободи място за новата мумия .

171

Анонимен

преди 1 година

Дано да спре у нас джендерската пропаганда и тези ненормалници дето искат да сменят пола на децата да се кротнат, ако не и забранят щото действително са опасни! Някакъв комсомол и възпитание не е толкова лошо, вместо да се шляят по улиците с наркотици и джендерстват. Във всички случаи е зловеща тази пропаганда с ЛГБТИ и както се вижда граница няма- ще посегнат и на деца скоро...

170

Watten ZZ

преди 1 година

Братски народ. Няма мотика която да не настъпят поне 3-4 пъти.

169

1

преди 1 година

ХАХАХАХХАХАХАХАХХАХАХАА "... надежда всяка тука оставете..."

168

????

преди 1 година

Не знам путин дали ще се смири един ден. Няма да е вечен, защо си мисли, че ще си върне детството? За мен путин и Ким Чен Ун в Северна Корея, са като близнаци по мислене и упражнявания геноцид върху населението на страните си.

167

пионер

преди 1 година

идва от английски , вижте кво означава, и тва копираха комунистите още през 60те

166

ЕГН

преди 1 година

не прощава на никой, ся някак ако мой да въкреси Ленин, макар кат зомби ..

165

Е сега

преди 1 година

По принцип идеята не беше лоша,но дотам!Имаше много демагогия и соц. идиология!Много свежа комсомолска плът за заслужилите другари!Знаете как ставаха нещата и се растеше в партиината организация!То какви стай обзаведени имаше,партиини домове и вили.А дружините раковадилки и там всякакви прецедателки !Удри!

164

ДДРОнег

преди 1 година

Хитлерюгенд , пионери, нищо ново, ще зомбират децата пак ...

163

Анонимен

преди 1 година

До RmКато евреите....

162

Анонимен

преди 1 година

Чушь!