167

Анонимен

преди 1 година

не се подържат но пращате оръжие да се продължава воените дествия зада може до последният украинец да се въюва това пак лъжа от ваща страна

166

Да допълня...

преди 1 година

До Джо 189 И аз си мисля същото. Не САЩ , а Китай ще ликвидира Русия.Парите , икономиката и технологии те са в Китай. И като прибавим един милиард армия и ядрени оръжия става страшно.Огромна нужда от територия и суровини .И всичко това до границата на Русия.Страшно е.Но Путин не разбира от къде ще му дойде.

165

Дядо Соци

преди 1 година

До Пешо 183 Тихо да не чуе Путин. Нека живее с мечти. Не помрачавайте последните дни на човека.

164

Я па я..!

преди 1 година

За Запада разбрахме. А сега да видим как се нещата с Изтока.Ха ,ха..!

163

Иван радоев

преди 1 година

Важното е бизнеса да върви *** ценностната система

162

Джо

преди 1 година

Путин се готви за 100 години война но ще може да види само 1 година от нея. А на десетата година Русия ще стане колония на Китайската империя под управлението на великия Си Джи Бинг Бинг.

161

Бай Дрън

преди 1 година

Извинявайте, ама това е смешно.Тия искат някой да предвиди колко оръжия и боеприпаси трябват в Украйна и то в дългосрочен план? Ако така я карат, тая война може да заприлича на онова дело, дето цяла рода адвокати се издържала от него десетки години и накрая внука се похвалил, че решил делото за един ден. Баща му се хванал за главата, че това дело изучило и сина му и него и дядо му...Да не стане така и с тая война.

160

Чипове

преди 1 година

Ако Запада има проблеми с чиповете, то наистина руските орди ще ползват чипове от перални!?!

159

Ивайло

преди 1 година

Това ли ви наредиха да побликувате?

158

Сата НАТО

преди 1 година

Колкото до санкциите, примерът ти е обратен - не ние сме се засилили с мерцедеса, а той се е засилил с "буханката". Той на това разчита - че ще отстъпин, от жал за бронята на мерцедеса. Но аз, като стар професионалист шофьор ще ти кажа, че всеки шофьор на УАЗ е обречен при сблъсък с S-класа. S-класата остава без броня и решетка, а този в УАЗ-ката остава без крака, а бакелитовия вилан му влиза в гръдния кош.

157

Сата НАТО

преди 1 година

Нямам представа защо още не воюваме с идйоттите от Мордор. За мене ракетните комплекси трябваше да са вече на Шабла и Калиакра и всичко с руски флаг да е на дъното на Черно море. Предполагам, че искат да го обезкървят бавно, за да не се ескалира до размана на тактически ядрени удари. Колкото и нищожен да е шанса, все пак може да се стресне и да натисне копчето, дтугаря Путин, Блъдимир Блъдимирович.

156

Пешо

преди 1 година

Споко, Русия е почти рухнала. Само Путин още не знае и се мисли за император.

155

Санкции падат скоро

преди 1 година

ОЩЕ МИНАЛИЯ МЕСЕЦ СЪОБЩИХА, че цялата военна индустрия сега е изправена пред недостиг на компоненти поради прекъсване на глобалните вериги за доставки на СУРОВИНИ ОТ РУСИЯ и трудностите по намиране на нови доставчици с поне близки до руските цени на суровини........ Накратко : ЗА ДА ПРОИЗВЕЖДАТ военните американски производители ОРЪЖИЕ с изгодна за тях печалба ЗА УКРАЙНА , САЩ ТРЯБВА ДА им разреши да КУПУВАТ СУРОВИНИТЕ СИ ОТ РУСИЯ .... Бухахахаха.

154

Анонимен

преди 1 година

До Сата НАТО - И последно сравнение. Санкциите на ЕС срещу Русия са все едно аз да се засиля с един модерен мерцедес срещу теб, а ти да караш руски джип (УАЗ мисля че се водеха). Да те блъсна челно и да ти кажа - виждаш ли, скапах ти джипа, а какви щети ще има по мерцедеса да не ме вълнува особено много.

153

Анонимен

преди 1 година

До Сата НАТО - И още нещо. Войната е срещу всички нас, но най-вече срещу европейците. Русия използва оръжие, а САЩ използват марионетките си в ЕС-парламента, за да наложим санкции, които да скапят ЕС-икономиката и ЕС повече да не е икономически конкурент на САЩ. Чудесно. И разни риби се връзват на американците, като им пригласят, че трябвало да налагаме санкции. Може да налагаме, но такива, които удрят Русия, а не такива, които удрят нас.

152

Анонимен

преди 1 година

До Сата НАТО - Прав си, че тази война е срещу всички нас. Въпросът е защо ние вместо да воюваме (пряко дори и само икономически) срещу Русия, воюваме срещу нашите икономики. Ей това никой ЕС-политик не може да обясни. Трябваше ЕС да си осигурим нефт и газ от други места и чак след това да налагаме санкции, а не обратно. Не може да тръгваш на "каубойски двубой" и след като вече е започнал, да мислиш къде ти е пистолета.

151

Сата НАТО

преди 1 година

Войната срещу Украйна е война срещу всички нас. Така че сметката ще се плати, дори бетоноглавите русофилски тьпигьози да си мечтаят за други работи. 800 млн западняци няма да отстъпят на 120 млн руски ***. Това е извън коментар.

150

Кауня от Аскию

преди 1 година

Тук проблема не е в запасите и производството,а кой ще плаща сметката . На всички е ясно че Украйна няма да върне нито долар от т.н. ленд лийз. Тристате руски милиарда я са ги пипнали я Путин е конфискувал всичкото имущество на западните компании. Танто за танто. Сега САЩ искат да връчат на нас *** от ЕС сметката.за прескъпите им оръжия обаче немците се дърпат яко.Киро каза,. да дадем по заплата за оръжие за Украйна и аз дадох. Щот съм безработен,.

149

Анонимен

преди 1 година

До Киро - Между другото наскоро чух подобна интерпретация на войната. Сега и Европа, и Китай са в шах. Европа е ясно защо, заради нефта и газа. При Китай ситуацията е такава, че основните им пазари са свързани със Запада т.е. не могат да си позволят да застанат плътно до Русия, а политически са по-скоро съюзници с Русия т.е. не могат да си позволят да застанат плътно до Запада. Последните десетилетия и ЕС и Китай станаха сериозни конкуренти и Русия и САЩ отвръщат на удара.

148

Киро

преди 1 година

Оф тука само съветски спецове, вижте дори Сталин какво е мислел по въпроса. САЩ е индустриално чудовище, в момента в който се включват по интензивно във ВСВ е ясно, че войната приключва. Те захранват СССР с храни, оръжия и пари, нищо не се е променило от тогава. Най-големият приятел на Русия е САЩ, обаче вие тука си плямпата едни глупости. Кога са воювали тези страни една срещу друга. Поделиха си Корея, поделиха Виетнам, поделиха Сирия. Само войниците мислят, че воюват срещу другите.