61

турлак

преди 1 година

Оно глейте съга яла те баш на 6 -тио месец жената се разболе,а я остана здрав!Е,те затва пак щъ са ваксинирам!Жената леже 10 дена,а я готвих,като за световно.Спасението е само мръвки яко у манджата да има и топла баница! Ранъта прай борбъта и ваксините помагат!Оно антителата са вид белтъци-от мръвките организмо ги прай.От тревуляка-нече!Тие где трвуляк еду немат и 1 антитело и са све болни.

60

Анонимен

преди 1 година

само Възраждане ще те оправи бабо Радке

59

Бъстин Джийбър

преди 1 година

Кунчо Бустера е споделил на баба Радка Спина за това как след третия шприц два месеца се е лутал между небето и земята, как през това време му се явили Радосвет Радев, Георги Коритаров и други знайни и незнайни герои, паднали в борбата за поголовно дупчене с генни модификатори, заради което в крайна сметка той решил да остане още малко с живите ненабодени.

58

Анонимен

преди 1 година

Народен съд и въже!

57

Анонимен

преди 1 година

Съд и доживотен за това дърто мекотело!

56

УчудЕна

преди 1 година

Опааа, баба Радка Костенурката много се активира напоследък!

55

Анонимен

преди 1 година

Всичко е за пари бе не го ли разбрахте?Ваксинираните се заразяват,значи това не е ваксина,а процентите са условни.Не се знае на всеки как действат,има хора болни и дори да се ваксинират пак умират.Всичко е до организъм.Това,че на повечето действа ваксината,не означава всички.То не е и ваксина това,ама карай.

54

болест луда крава

преди 1 година

COVID-19, SARS and BatsCoronaviruses Genomes Peculiar Homologous RNA Sequences" от Jean Claude Perez, Luc MontagnierБолестта на Кройцфелд-Якоб, енцефалопатия, причинена от приони, се характеризира с тежко неврологично унищожение, което има изключително висока смъртност.Заболяването се развива с тревожнo безпрецедентна скорост. Толкова много, че екипът от френски изследователи подчерта опасенията си от експерименталните ваксини иРНК...

53

Анонимен

преди 1 година

Нещо професорката забравя да спомене, че адаптираните за Омикрон ваксини ще се появят най-рано септември и то за първите щамове само. А за сега актуалните BA.5 и BA.2.25 ваксини ще има най-рано другата година.

52

Анонимен

преди 1 година

*** пак изпълзяват , затова - само Възраждане е против тази пландемия

51

Космонавт

преди 1 година

Не и ли виждате лицето? Слепи ли сте? Няма грозни добри хора. Добрите хора винаги изглеждат приятно.

50

Радка - Патка

преди 1 година

Ваксинирайте се бе! Не ми се ходи сама в земята!

49

Митко Любопитко

преди 1 година

Къде са били сложени преди 6 месеца тез ваксини - на дървета папая или на танзанийски кози и колко процента са ефективни вече ?! Щото и папаята и козите са имали положителни тестове за Ковид ...

48

Да се маха тая

преди 1 година

За посмешище стана тази ненаситната ! Колко е лесно да яхнеш хремата, синузита, бронхита и да ги наричаш СМЪРТОНОСНИ.

47

Анонимен

преди 1 година

Ако й го набия в грозната човка на 50% на тая, дали ще може да цялата доза?????

46

Това е пълна лъжа

преди 1 година

Преди няколко дни излезе проучване от Катар, което ясно показва, че имунитетът след две дози субстанция пфайзер или субстанция модерна е само 40,8 %, след три месеца той спада на около 10 %, а след 6 месеца тези хора вече илат около 2 % по-висок риск от заразяване с ковид в сравнение с общата популация. В същото време, имунитетът след преболедуване е поне 84 % и е траен. Статията не е трудно да се намери по ключови думи. Толкова за така наречената професорка.

45

Анонимен

преди 1 година

Още една мумия ви зарибява за бубустер на бустера. Голям цирк.... За наша сметка

44

Смайващи читатели

преди 1 година

Боже, като четa как тука обиждат госпожата от снимката, как гаменски се подиграват, разбирам че съм попаднала във форум на приказно красиви герои, кокони с тънка талия и виолетов поглед и момци- джентълмени, високи и магнетични! Освен това са образовани, чак прозорчето на гугъл знаят, изумително е как жонглират със справки и данни. Мозъци- бръснач, подклас личинкови...

43

Керанка

преди 1 година

До Киро Х Подкрепям на 100 процента! и аз и мъжа ми ще гласуваме за Възраждане точно за това!

42

Анонимен

преди 1 година

Какви нови ваксини?