16

До 11

преди 1 година

Пълни глупости.Естествено,че са християни,вярват в Христос.

15

До космонавт

преди 1 година

Калоян е бил в уния със същия папа вече.Унията трае до 1235г.

14

Rrr

преди 1 година

пусть освящяет гомиков, нам он не нужен

13

Анонимен

преди 1 година

Да канадците причиняват зло на хората - пример е нашия "канадец" !

12

Асан

преди 1 година

Хаста ла виста дяволе :)))

11

Анонимен

преди 1 година

До 9 Католиците никога не казват, че са християни. Те са католици и толкова.

10

Космонавт

преди 1 година

Как се лекуват злини? Католиците са душевноболни изкълченяци. Трябва СЗО да признае злината за болест, за да може католиците да получават индулгенция с някакви лекарства. Добре, че Господ държи на народа си - българите - и изпрати Калоян да смаже латинската империя на папата, защото сега щяхме да сме като Колумбия, Мексико, Боливия и тнт.

9

Анонимен

преди 1 година

Лошото в 21 век ,е че Католицизмът ще трябва да се извинява вместо да твори в името на Христос.Това е страшното.Църквата ще се разглежда в отрицателна конотация.Вместо да говорим за Христос ,се говори за индианците,жените,обратните.Накрая ще се забрави защо дойде Исус и каква роля той изигра,което е идеята на световната олигархия.

8

Star

преди 1 година

Този отива да създаде вътрешнодържавен конфликт.Ще има размирици,вместо благи приказки и обещания за Мир.Ей такива мътят водата по света.По добре Папата да каже след като ,,Банка-Ватикан" е най-голямата финансова институция в света,със какви авоари разполага и от къде? И като иска да говори за мир и покаяние,да отиде в Украйна,а не да рови кокалите на хора от преди няколко стотин години.

7

Маниту

преди 1 година

Парлами ! С пари ще връщат ли , нихната леля ?.!.

6

че тя си е групировк

преди 1 година

До Анонимен 1 - че тя католическата църква от създаването си е финансова групировка. Банката на Ватикана е 4-тата по големина банка в света а тази католическа тварррр и е управител

5

Анонимен

преди 1 година

Трябва да се премахнат всякакви имунитети и привилегии за да няма нарушения. Когато наистина всички са равни пред закона и работеща прокуратура, живота ще е друг.

4

Анонимен

преди 1 година

Трябва да се самобичува на площада , друг вариант няма

3

Анонимен

преди 1 година

Джигите бъркат козел с дявол:)))то не е едно и също:))

2

Истината

преди 1 година

Канадската избирателна система е така направена че вота на племе тарамбуки от 15-20 000 има по голяма тежест от гласовете на цяло Торонто например - на тирана Трюдо му се клатят каката и за това тази католическа тввввар ще ходи в Канада да кандардисва вождовете да гласуват за правилния човек

1

Анонимен

преди 1 година

Направо я закривай тая Католическа църква,и без това само на резил станахте.Е,трансформирайте я в благотворителна организация,я във финансова групировка с банка.Жалко за толкова велики папи,краля,кръстоносци и богослови.