26

Анонимен

преди 1 година

Истината е , че в Китай знаят, че изпуснаха военен аирус от лаборатория. Затова е паниката. Този аирус няма да се махне, освен след десетина години най-рано и Фаучи им е плащал, затова хамериканците гледат да покрият нещата, но ... не става. Биологично , тайнствено и зловещо оръжие е това. Няма отърваване!

25

Jordan Jordanov SARS

преди 1 година

черната тежко активна терористична видео пресканираща техника вкл КАММЕРИ ЗА ТОЛ ТАКСИ Уврежда тежко до милион жертви на ден.МНого като генерал РАдев получават трайни увреждания ..ПОдобна техниика е ЗАБРАНЕНА ОТ КОНСТИТУЦИЯТА. Тежко са увредени десетки хиляди водачи вкл ПРЕВОЗВАЧИ.Виждат се увреждания на ГЛАвен мозък ,очи,сърце,бъбреци,жлъчка,простата,жлези с вътрешна секреция черен дроб.. Има различни програми за видео терор.

24

Iordan Ivanov douser

преди 1 година

Прегледани от мен поразени от УЖ КОВИД се оказаха тежко пресканирани с дигитално холограмни видео пресканиращи оръжия следящи жертвите ПОИМЕННО през нагло престъпни оръжия инсталирaни в лични документи..Мъж и жена са вкарани в болница за продължително лечение след пресканиране. Следите от обемното пресканиране са все още в увредените органи на поразените. около 10 % са починали от red killers

23

JordanJordanov SARS

преди 1 година

Терористи ползват 6.22- 6.66666666979 G digital holographic terror anti CHINA, Тренират обемна психизация на власт подставени..АКО НЯМА ДРУГА ПРичина ..НАд90% пт смъртничте случаи са част от убииства с дигитално холограмни видео пресканиращи оръжия рекламиращи SARS COV 19. SARS през 2003 я блокирахме след акто доказах че ползват КАМЕРИ ЗА РАзболяване..

22

Барон Мюнхаузен

преди 1 година

Пускайте някоя атомна бомба в Пекин и да се приключва с тая клоака (затриваща Света)!КИТАЙ-СВЕТОВНОТО ЗЛО!!!!

21

Руски трол

преди 1 година

Госпожо Митрофанова, спускайте опорките, че не знаем какво да пишем. Хубаво за Китай или лошо за локдауните?

20

Хмм

преди 1 година

Яяя, това не са ли приятелите на същия оня Путин, дето уж спасявал света от ковида и ваксините?? Хмм...

19

Анонимен

преди 1 година

По дърветата трябва да им висят лидерите!

18

БиблиятаЕфесяни 6:12

преди 1 година

Защото нашата борба не е срещу кръв и плът, а срещу началствата, срещу властите, срещу световните владетели на мрака на този свят

17

НОВОТО НОРМАЛНО

преди 1 година

Ама падат ли пак по улицата както си вървят. Като едно време в Ухан. Опа, чакай това беше измишльотина и лъжа, от ковид грипчето никога не е ставало така. Но виж, от "ваксината"... Става.

16

Анонимен

преди 1 година

значи доколкото разбрах ако някой по време на локдаун отиде да си купи цигари - две години затвор.Добре дошли в новия световен ред .Нвремето преди 50 години ни казваха че ни чака светло бъдеще ами ето дочакахме го.

15

Анонимен

преди 1 година

До ЧитателНаселението на Китай е покорно. Българите не сме покорен народ и затова сме оцелели по време на турското робство когато ни е било забранено да образоваме децата си и сме правили килийни училища в църквите.

14

?

преди 1 година

300 млн китайци живеят с доходите на средностатистическия германец. Бедността в Китай напрактика е занулена.

13

?

преди 1 година

300 мен китайци живеят с доходите на средностатистическия германец. Бедността в Китай напрактика е занулена.

12

Читател

преди 1 година

Държава билярд и половина имали 450 случаи на болни от грип и затваряне.Нямам думи

11

Анонимен

преди 1 година

комунистическа работа...

10

Космонавт

преди 1 година

Трябва да спрем да се делим по какъвто и да е признак. Без значение от вяра, религия, националност, цвят на кожата - всички трябва да хванем сопите и да смелим на кайма този прогнил свят и водачите му. Никога повече забрана за носене на оръжия, никога повече земята в ръцете на правителствата, никога повече няма да има правителства и политици. Нямаме нужда някой да ни води, Господ се е погрижил за всичко, можем и сами да се водим!

9

Много са тъпи

преди 1 година

А там не бяха ли над 90% ваксинирани?

8

Анонимен

преди 1 година

Хората в Китай, Раша и КНДР живота си живеят пък ние само ядем и пием.

7

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "Проблема на Китай е китайската ваксина срещу Ковид, която се оказа голям фейк и дори при 90% васинирано население не даде резултат." --- то че другите не са фейк хахахаха... само виж сиропираните държави.. примерно Португалия, дето на практика всички над 18 са набодени, а отбелязват повече случаи и починали от преди отровите!