10

Анонимен

преди 1 година

Oф, тая Диана Русинова, особено откакто стана катастрофата в София, не спря да се разхожда и тая из медиите. Преди това случката с изгорелия автобус, и много други. Има едни и същи от всяка държавна институция, които работата им се изразява в "ходене по медии" , и да се правят на "експерти". Ние и сами виждаме ситуацията, не ни трябват експерти.

9

До 13 Василев

преди 1 година

Василев, що тъй бря ? Защо само селяните а не софиянците бря ? То селяните некарат надрусани но виж гражданите и най вече софиянците да.

8

Василев

преди 1 година

Сега селяните прости трябва да погледнат истината в очите и да видят, че характера,възпитанието,толерантността и манталитета на човек се проявава не само на работата и в семейството, но и на пътя!И какво да видим , зад мощните автомобили седят едни малки дребни безхарактерни и безволеви човечета, които застрашават не само собствения си живот, но и този на околните!Сега изпиете горчивата чаша до дъно и очаквайте поредните катастрофи, които неминуемо ще се случат,защото съм лош пророк!Грифитс!ЦРУ!

7

111-112

преди 1 година

Набойкопътищата - най-добрите в цяла Европа.

6

Анонимен

преди 1 година

По някаква случайност попаднах на телевизионно предаване вчера, в което един експерт по пътна безопасност сподели много силен аргумент - с акция или без, бройката на загиналите на пътя не се променя. За сметка на това акциите са многомилионни, защото изискват командироване на повече персонал из храстите. Някой ще ми обясни ли логиката при това положение? Ок, превенция, актове, пари за мвр, но като крайния резултат е без промяна, егективно ли е цялото нещо?

5

Анонимен

преди 1 година

Пътят имал ли е маркировка, средна разделителна линия? Тя е задължителна, за да се ориентират добре шофьорите и да карат в своето платно.

4

селянин

преди 1 година

Рашков какво направи за една година на чело на МВР да намалиш жертвите от войната по пътищата

3

Асан

преди 1 година

Попа да връща парите които е взел :)))

2

ИСТИНАТА

преди 1 година

Що милиарди се окрадоха по фондовете за пътища и инфраструктура....с толкова милиарди от ЕС които ни наляха досега да имахме Дубайски автобани в БГ, а народа особено по прованса кара по средновековни пътища и то след самолетни бомбандировки....дупка до дупка мила моя майнольо...и тук таме шкембалясал и немит катаджия в храсталака...да изкара за боб с наденица или кебапчета и бира. По тия пътища как да не се трепят хората?!

1

Анонимен

преди 1 година

От около десетина години наблюдавам действията на полицията и ми прави впечатление, че винаги когато има т.нар акции, броят на загиналите в катастрофи,се увеличава неимоверно и в частност брой загинали в едно ПТП. Някой може ли да обясни това.