131

Анонимен

преди 1 година

Искам да я боцкам :)

130

Кико

преди 1 година

Арменка или грузинка! Всеки ден епилация!

129

Г-н Семерджиев

преди 1 година

Има разкрития след разследване на независими журналисти че дрогирания убиец Семерджиев е разнасял дрога скрита в пици в Министрески съвет, където се подвизава Лена и Кирил Петков.Според журналистите Семерджиев е бил близък с кръга Петков-Лорер-Василев. Факт е, че Лена Бориславова го споменава в интервюта няколко пъти като го нарича Г-н Семерджиев е доста показателно!

128

ало мисирките

преди 1 година

СПРЕТЕ ДА НИ ПОКАЗВАТЕ МИС "КРАЛИЦА НА ПАРАПЕТА"!!!!!!!!

127

Анонимен

преди 1 година

Давай, Лена, управлявай отново със скромната си заплата от 15 000 лв, удряй, удряй задкулисието!

126

Анонимен

преди 1 година

До 159-и герберастА сега вече след две години управление на Подмяната къде е България по бедност, корупция, по смъртност и по кражби на европейски пари?На кое место е сега?

125

Анонимен

преди 1 година

Билети за Канада взеха ли си, иначе един житейски съвет - човек винаги трябва да си оставя вратичка и да не поставя червени линии и тем подобни глупости, никога нищо не се знае и утре точно от този човек на който си тръшнал вратата може да зависи живота ти, това всеки мъдър човек го знае, а тези дето са си взели бизнес администрацията у Харвард с търсене в Гугъл да го потърсят и да го осмислят.

124

Анонимен

преди 1 година

Ако ще предлагат пернишкия съсел Гринч за премиер, по-добре да се потапят.

123

Анонимен

преди 1 година

Забележете, че Киро и Лена не продумаха и дума за онова видео с парапета, видеото със държавния самолет ползван като частен от тях двамата, както и последното видео на колата на Семерджиев, която влиза в МС по късни доби. Напротив, правят се на луди, не обелват и дума по въпроса. Е, според вас какво значи това мълчание ?? Значи, че няма какво да кажат, ей това значи!

122

Анонимен

преди 1 година

Отишлив най луксозният хотел на Банско да редят кабинет нулеваците дето се загрижили за България УЖАС Оставка избори вървете си нулеваци занулихте всичко

121

159-и гербераст

преди 1 година

хайдешки кабинети, геребарсте Ν 159, ни управляваха 12 години! И така ни "управляваха", че България беше на първо място по корупция, по бедност, по смъртност, по заболявания от всички болести, по кражби на европейски и бюджетни пари, а 5000 се самоубиха от мизерия и глад! Уби ги сиакджийският престъпник от подземния свят и неграмотна банкянска мутра! Убиха ги престъпниците му - министри!Пак ще управляват момчетата от ПП, теляк гербаджийски! Бягай да обадиш новината на сикаджийската мутра!

120

Ангелина

преди 1 година

Лена Бориславова ,с такива ,като теб ще продължи промяната към която се стремят всички честни и почтени хора и постигането на справедливост,въпреки огромният натиск от страна на силите на мрачното задкулисие ,което се бори с всички възможни средства да спре промяната на демократичните сили ,но това е необратим процес.Лена ,знай ,че никой не хвърля камъни по безплодни дръвчета....!!!Успех!!!!

119

ЗАПОМНЕТЕ ДОБРЕ!

преди 1 година

ЕВРОАТЛАНТИЗМА НА БЪЛГАРИЯ ---НЯМА АЛТЕРНАТИВА!!!!....ВСЕКИ ОПИТ ДА БЪДЕ ЗАОБИКОЛЕН ИЛИ ИГНОРИРАН --ОБРИЧА СТРАНАТА И ГРАЖДАНИТЕ НА БЕДНОСТ , МЪКИ И МИЗЕРИЯ!!!

118

МАЛКО ПОЯСНЕНИЕ:

преди 1 година

БИВШИ КОМУНИСТИ/социалисти/ , РУСОФИЛИ И ЛЕВИЧАРСКОТО ЧАЛГАРСТВО ---НЕ СА СИГУРЕН ПАРТНЬОР НА ЕВРОАТЛАНТИЦИТЕ --ЗАЩОТО НЕМИНУЕМО ЩЕ ГИ ПРЕДАДАТ ИЛИ ЩЕ ОСПОРВАТ НАЦИОНАЛНОТО НАПРАВЛЕНИЕ И УПРАВЛЕНИЕ НА БЪЛГАРИЯ!

117

ДА ВИ ОБЯСНЯ:

преди 1 година

НАРОДА НА БЪЛГАРИЯ --Е ЕВРО-АТЛАНТИЧЕСКИ ОРИЕНТИРАН И КОЙТО ПОЛИТИК НЕ СЕ СЪОБРАЗИ С ТОВА , ПРОСТО ЩЕ ИЗПАДНЕ ОТ ПОЛИТИЧЕСКАТА КЛАСАЦИЯ!ПП- НЯМА ДРУГ ИЗБОР--ОСВЕН ДА СЕ ПРИСЪЕДИНИ , КЪМ ЕВРО-АТЛАНТИЧЕСКОТО ОБЕДИНЕНИЕ ИЛИ КОАЛИЦИЯ, ЗАЩОТО "САМ ПОЛИТИК" ....И ЗА ТОАЛЕТНАТА НЕ СТАВА...!....ВОЙНАТА В УКРАЙНА ---ПОГРЕБА РУСОФИЛСТВОТО В БЪЛГАРИЯ И ИЗВАДИ НА ПОКАЗ , УРОДЛИВОТО ЛИЦЕ НА РУСКИЯ "НАЦИОНАЛ-СОЦИАЛИЗЪМ" И РОБИЯ!

116

бат Сали

преди 1 година

Ленче, добре ли е парапета, Ленчееее

115

aqsw

преди 1 година

Мога да подам, стария разбойник на Лена.

114

Анонимен

преди 1 година

Тая още реди кабинети и се надява, гОрката. Свърши се вашата.

113

Анонимен

преди 1 година

Ясно е че ПП са деца на комунисти. Красноречив факт е че не дадоха оръжие на Украйна!

112

рибока

преди 1 година

Вариата е един - Тошко Йорданов премиер и ще има подкрепа.Без мед мечка от *** си не става.