15

Анонимен

преди 1 година

Долу фашистки Възраждане! Долу костадиновите подметки!

14

Анонимен

преди 1 година

Все ми е тая, щом няма да е хунтата на Костадинов. Само не фашисти във властта!

13

ПЕНТАГОНА!

преди 1 година

С третия мандат се готви да се окичи Пентагона. Само той има нужда от работещ български парламент, за да могат евроатлантическите еничари, начело с Борисов заклещен от ЦРУ и МИ6, да гласуват въвличането на България във войната чрез разполагането на нов контингент от войски, военни установки, и изпълнението на бойни мисии от базата в Граф Игнатиево, която вече е преустроена за тези цели. Празен парламент през следващите 3-4 месеца ще ни спаси от Война до Последния Българин и страна в руини.

12

СМЕХ...

преди 1 година

КОЙТО И ДА СЕ "ОКИЧИ"---"МИСИЯТА Е НЕВЪЗМОЖНА"....!!!!!!!!!!!!!!!!!

11

Аз

преди 1 година

Това ще го реши Радев, обаче дали ще има ново правителство с третия мандат...не е много сигурно. Все пак всеизвестно е, че властта е сладка и доходоносна и виждат, че доста партии не искат ама никак да се лишат от това.

10

adventurer

преди 1 година

сформиране на поредното антибългарско марионетно правителство, както всички предишни правителства от 1996 година насам..

9

Анонимен

преди 1 година

Късно е за китка. Отиваме на нови избори. Вчера отново нямаше кворум. Асен и Гюров с една дама поркаха в ресторанта пред НС (точно зад паметника), а други отпрашиха за Гърция. Имаше само 65 депутати в залата. Заплатите им вървят. Те не бързат за никъде. Държавата колабира. Радев се мотае, за да се изпокарат още повече партиите и да трупа рейтинг. Прави ялови консултации, които нищо не променят. Разсипаха България. Трети мандат звучи като правителство от трохи. Зарлем работа.

8

Анонимен

преди 1 година

Ще каже Президента най мъдрия човек в България

7

Анонимен

преди 1 година

Според мен, американското посолство притискат Президента да даде мандат на ПП отново. И с право!Това е партията, в която Европа и Америка припознават шанс за приобщаването на България към ценностите на цивилизования свят. Друг вариант няма! Обратното е път към Русия и застой.

6

Анонимен

преди 1 година

Айде стига бе, от заглавието излиза, че Киро е откачен.

5

Путин взе мандата

преди 1 година

на 15.август.2022-излита в космоса..... Бройте му дните... На 2.октомври.2022-в космоса излитат и ПП, БСП, ДБ...

4

Анонимен

преди 1 година

Да не му го откачим набързо третия мандат. Аман от евроатлантици, скъсиха ми живота.

3

Анонимен

преди 1 година

Да,експертно правителство ще е най-добре.Ще им е много трудно заради капаните,които заложи Кирчо на следващите.Назначи си свои хора след вота на недоверие,прекъсна договори,закопа ни колкото можа.Зимата ще бъде страшно и който управлява ще го отнесе.

2

Анонимен

преди 1 година

С какво да се окичи ?!?!?Това ,да не са китки ?!?!!За Държавно Управмение ,чували ли сте !?!Да ,не сме на пазара ??!Позор !!

1

Анонимен

преди 1 година

ушатия шофьор на самолет. от 6 г целта му е винаги била да насажда хаос за да владее бг както путин владее русия