19

До 19

преди 1 година

Как точно е доказано, с гледане на кафе, на боб или по звездите? Моля ви, несериозно е и наистина не разбирам какви хора продължават да правят тези без 'умни тестове, доказващи незнамкаквоси

18

Анонимен

преди 1 година

Ваксината ти спестява боледуването. Със сигурност тежкото и със сигурност поне 6 месеца. Познавам лично неваксинирани , доказано болни от ковид за трети път. Третият път, тежко както предните пъти. Безсмислено да си го причиняваш, доживотен имунитет няма, но пък има доживотни последствия.

17

Анонимен

преди 1 година

Никой не си противоречи. Вирусът е нов и се изследва в движение. Ако си боледувал от омикрон, имаш 79% защита от повторно боледуване. И то в някакъв срок, няколко месеца.

16

Асан

преди 1 година

Нас нормалните *** тоя вирус не ни лови :)))

15

Барон Мюнхаузен

преди 1 година

Тези май си противоречат какво говорят...довчера викаха ,че нямаш защита,днес им светнало че имаме защита!!!Нека да ви задам един *** въпрос ,защо още никой не го изолира този вирус (както трябва да се прави ,за да се предотврати пандемия)?

14

Анонимен

преди 1 година

Цялата работа е, че видяха, че българите масово не са ваксинирани, следователно главната им цел не е изпълнена и Ковид отново се появи.

13

Анонимен

преди 1 година

Докторите знаят как да го лекуват, но умишлено морят хората, за да създават паника и да ла пад допълнителни кинти.

12

До 12

преди 1 година

Е, бива ли да си толкова елементарен, А?!

11

Анонимен

преди 1 година

До До 8 Визирам болестите от тайните биолаборатории на САЩ и НАТО . А наркоманията е евроатлантическа и демократична ценност ,съчетана с алкохол , други бели кристали , гей парад и еднополови бракове

10

До 8

преди 1 година

Кои други болести визираш ,А?! Може би имаш предвид СПИН, дифтерия при руските войници или иде реч за алкохолизъм и наркоманиии?!

9

Миналата година

преди 1 година

в края на октомври изкарах ковид. 14 дни карантина вкъщи десетина дни с 38.8 температура пулса беше се вдигнал на около 80-90 и това беше. На 58г. съм. Иначе от години съм хоспитализиран с ХОББ . От 30 години пуша по една кутия цигари на ден. След ковид ги отказах за 3 месеца и отново пак пропуших за съжаление. Нямам ваксина и ми дреме на дедовия за какъвто и да е ковид, щото на тия години излезнаха още по-сериозни болежки.

8

Анонимен

преди 1 година

До BBC А в Русия закриват Ковид-болниците и ги преобразуват за лекуване на други болести . Защо ли ?

7

До 6

преди 1 година

Линк към научен или надежден източник на твърдението ти, моля.

6

Анонимен

преди 1 година

Броят на починалите ваксинирани се увеличава. Това са фактите. И не е изненада, това беше целта на мероприятието- намаляване на популацията.

5

BBC

преди 1 година

" Хората пребуледували омикрон, може да се заразят с Ва4 и Ва5, доказаха учени от Оксфорд. Инфекцията от ковид в ЮК продължава да нараства,показват последните данни на националната служба по статистика. Близо 3.5 милиона души са заразени. Хоспитализирани са предимно хора с една или две дози . Др. Мери Рамзи каза : " Ваксинираните с три дози са защитени 82% с четири 89%. См ърноста е минимална и то при не ваксинирани или прекарали предходните варианти на ковид. "

4

Анонимен

преди 1 година

До ЕвроатлантикСакън,как тъй са защитени,а тия ваксини на кой ще се бият? Как на кой бе Иванчо? На депутатите!!!!!

3

Анонимен

преди 1 година

Циркът приключи.

2

Stoyanov

преди 1 година

Въртите сучете, пак до вируса опирате. Оставете хората да живеят, който иска да носи маска да носи, който иска да се ваксинира да се ваксинира, за висички останали - животът продължава.

1

Евроатлантик

преди 1 година

Сакън,как тъй са защитени,а тия ваксини на кой ще се бият?