39

Анонимен

преди 1 година

Преболедувалите омикрон ще преболедуват и останалите варианти още по-бързо и още по-безвредно

38

ПОЛИЦЕЙСКИ ИНСПЕКТОР

преди 1 година

ОТ ДЕСЕТИЛЕТИЯ ЛЕКАРИТЕ НЕ ПОЛАГАТ ХИПОКРАТОВА КЛЕТВА ! ПРАВЕТЕ СИ ДОБРЕ СМЕТКИТЕ !

37

Тъй, тъй.

преди 1 година

Всички варианти изкарах - 5 на брой. И съм жива и здрава, въпреки че съм на 66 и с астма . И на лекар не отидох. Ако това което говореха, беше истина, досега нямаше да съм сред живите.

36

отговор на No.7

преди 1 година

Ти трябва да си луд ако очакваш да публикуват такива данни. Това е секретна информация. Която все пак някога ще излезе наяве.

35

Личен опит

преди 1 година

Ковид се лекува с аспирин, парацетамол и чай от джинджифил и минава за 4-5 дни. Всичко друго е измама и само влошава нещата.

34

@ Барон Мюнхсузен

преди 1 година

Защото вирус няма - как да изолират несъществуващ обект?! Има отрови които ръсят и по дихателен път тровят организма ни, предизвиквайки симптоми подобни на УЖ вирусна инфекция. Ваксините може и да са пакетирана чешмяна вода - причиняват повече вреда, а полза никаква! Всичко е ИЗМАМА ЗА ПАРИ!

33

до Гочо

преди 1 година

Напротив! Знаем че НЕ Е вярна!

32

до 24

преди 1 година

Ами пийте си аспирин и всичко е наред. Не ви трябват ни ваксини , ни мерки. Аз изкарах ковид 4 пъти. Въпреки ваксината, която си поставих след 1-вия път. Доказано ваксините НЕ ДЕЙСТВАТ. Мерките пък - хептен.

31

до 29

преди 1 година

Като е тъй защо ни мъчат с ваксини и мерки - доказано неефективни ! Който оцелей - оцелява. Другите няма как да бъдат спасени ако ще да си имплантираме перманентни маски на зурлите! Платено им е да ни лъжат . Сигурно и ти си един от тях!

30

Анонимен

преди 1 година

29 е и? Всеки вирус може да бъде победен. Вече става ясно че има хора, които дори не могат да го хванат. Както и такива, които го хващат и след 24 часа вече са здрави. Доказано е. Смело мога да кажа, че съм от вторите. А не съм нищо особено. Не спортувам, ям си всичко, даже си имам и килца отгоре. Не обичам алкохола и цигарите, но в компания си пийвам чашка, а понякога и палаля цигара. Та щом аз имам такъв здрав имунитет към ковид, значи други имат още по-здрав.

29

Анонимен

преди 1 година

Е тогава защо да носим маски бре? Та ние масово го изкарахме. Само 1/3 от преболедувалите са се обявява ли, заради това да не си останат в къщи и да си имат проблеми на работа. Да не сте ни пипнали ей, че тоя път усмирителни ризи ще ви навлечем и железни маски на лицата ви ще нахлузим. Писна ни.

28

Анонимен

преди 1 година

До Барон МюнхаузенПрав си така е но този е взет от природата и тунингован в лаборатория и вече нищо природно няма в него. Направен е да заразява и убива с цел да се намали населението.Създателите му могат да го спрат но не го правят.Има си такива начини които ние не ги знаем. Живеем в такова време в което всичко е възможно.

27

17

преди 1 година

До АсанНе се и съмнявам. Вас ви лови само маймунската шарка.

26

Уау

преди 1 година

До кога с този Ковид психо тормоз бре? А спрете се поне в събота и неделя!

25

Хах

преди 1 година

Аз пък съм преболедувал всичките под и над варианти на Омикрон, Богитрон и Мегатрон! Минал съм и тия дето още на са се появили и даже нямат и имена.

24

Анонимен

преди 1 година

Айде ходете да се освежите с малко студена вода и спрете да психирвате хипохондриците. Не разбрахте ли че на почти никой вече не му пука вашите страховити истории

23

Анонимен

преди 1 година

Инфаркт от ваксина няма. Затова пък инфарктите са задължителна част от клиничната картина при боледуване и до 6 месеца след това. Затова се дават антикоагуланти. Не спасяват 100% , но все пак предпазват.

22

Док

преди 1 година

Ноември 2020 изкарах оригиналния вариант. Това беше преди да излязат каквито и да е било васкини. Беше тежко. Тази година март минах съвсем леко през Омикрона, без температура, само със запушен нос. А аз ваксината преди бих размислил, но сега съм категоричен, че не искам. Още повече след като разбрах за една моя позната, която е починала миналия месец от инфаркт на 38 години. Последните години живееше в Лондон и беше бустерирана.

21

Гочо

преди 1 година

Как го измислихте това посред лято???? Откъде да знаем, че тази ваша стъкмистика е вярна????

20

Барон Мюнхаузен

преди 1 година

До АнонименСтрашно тъпо парче си ,нов бил ....коронавирусите съществуват от хилядолетия ,вашата пропаганда изтъня и вече невежите не вярват !!!