75

Анонимен

преди 1 година

До 76:Не,нямаше никой да "пуска".Просто щяхме да сме неутрални и да сме си българи.Щяхме и да си защитим националните интереси,а не да сме *** и да ни набутват с комисионни някакви посредници,които сега забогатяват на наш гръб като ни пробутват русофобия.

74

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 74 Не, но видяхме руснаци на митинги, които се представяха за украинци. Обратното не сме виждали. Когато ги арестуваха, от личните им карти се разбра, че са руски провокатори. Явно вие сте провокаторка, която говори от личен опит.

73

ЯСНО:

преди 1 година

спирането на рублите не е само слух! киро сериозно ги удари. щом за заеми го докараха...

72

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Значи искаш да убиват български мъже? Защото , ако Костя беше на власт, щеше да пусне рашите доброволно тук да колят и бесят. Запишете си го. Няма да стане. Ние сме в НАТО, затова не са ни нападнали досега. Подкрепяш Русия, значи подкрепяш войната. Когато руснаците си смъкнат диктаторите от власт, тогава ще се сприятеляваме с тях.

71

Анонимен

преди 1 година

Тия от Софето да почнат да издават визи захората от провинцията

70

Анонимен

преди 1 година

Пак почнахте с тези руски знамена.Знамето бяло,зелено,червено е българско.На последния митинг имаше провокатор с руско знаме и го изгониха.Сигурни ли сте,че не сте украинци?Само украинците страдат от някакъв вид далтонизъм и виждат зеленото,че е синьо.А може от дрогата да ги виждате руско нашето знаме.

69

Анонимен

преди 1 година

Видяхме ги въпросните протеситращи по телевизията. Журналистката пита "срещу какво протестирате днес?", оня вика "не знам, разхождам си се"

68

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 66 Лошо е, щом го осигуряваш за руска партия. Пък и да не сте си свършвали субсидията, кой ви е виновен, с излишните ковид митинги след като бяха махнали маските или да пътувате изишно насам-натам с руски знамена. Да сте правили икономия бе.

67

Анонимен

преди 1 година

Жалко, че животът в София действа зле на когнитивните способности на част от хората. Предлагам да се забрани на хората от провинцията да изказват мнение, да пътуват, общо взето, нека си стоят в населените места и никога да не влизат в столицата.

66

Анонимен

преди 1 година

Тя гунчева, че се е дискредитирала е ясно, ама ще вземе всичко рубладжий със себе си към дъното.

65

До Абе

преди 1 година

значи да носиш руски знамена на всякакви събития може, а да ползваш руско платформа или меню на руски, примерно - не?

64

Анонимен

преди 1 година

До смях Няма да стане твойта. Така че - празни приказки - на пазара. Костя наистина яко ви е заблудил. То бива фантазии, ама чак да получиш оргазъм...

63

Анонимен

преди 1 година

Смешна, ако хората искат да протестират, какво лошо има да им осигуриш транспорт? Не всеки може да си позволи да пътува до София, но това не значи, че не трябва да може да изрази позицията си!

62

Мдаа

преди 1 година

Кой я слуша гунчева тя се дискредитира тотално като се полакоми за париПускай водата след нея

61

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 61 Маце, Възраждане се черни само с тоя рашизъм и путинизъм. Затова ще изчезнете от листите.

60

смях

преди 1 година

Костя, Само си представи кво правят парите и егото ти с отявлена русофилка като Гунчва. Ми Костя, ти ако вземе, че наистина вкараш 121 депутата, ми Костя, те ще изядат бе братле. Те ще ти вземат и мръсните чорапи на децатата ти в новата ви къща, купена с държавни пари и после преписана на жена ти при развода. Костя, преди да вземе властта консултирай се с още няколко такива такъв, като теб дето ги изгърбиха яко - Барека, Сидера и праси Каракачанов. Последният ти лично го изгърби.

59

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 56 не тази жена се излага, а Копейкин. Не може ли да си протестирате по вашите градове. Защо непременно да е на паветата? Знам защо. За да не проличи каква групичка сте по отделните населени места. Пък и по родните места рискувате близки и роднини да ви погнат за глупостта, че ги излагате и да ви бият, където ви стигнат. В тълпа е по-безопасно и можеш да си скриеш лицето, това е целта на въпросното ви занятие. Да, ама и там ходят фотографи и има и скрити камери.

58

Анонимен

преди 1 година

Защо на тази предателка се дава думата постоянно? Нали има и други отцепници от други партии? Те няма ли да кажат нещо? Или трябва да се очерни Възраждане?

57

Анонимен

преди 1 година

До 58:Къде Константинов е казал или написал подкрепа за Путин?Това,че ти си го въобразяваш си е лично твое извращение!Винаги само за българите и България е говорил в подкрепа.

56

Чудя се

преди 1 година

Ставаш много жалка и смешна. Млъкни и се скрий.