115

Анонимен

преди 1 година

Видяхме едно - нито един възрожденец във форума не знае български език. Не знае къде се слагат запетаите. Изписват неправилно думи. Нямат хабер от граматиката. Това може да е деформация от четене на путински сайтове. Но най-вероятно е обикновена неграмотност. Не може да апелираш за българщина, а да се отнасяш пренебрежително и неуважително към езика си. Срамота! Вместо да плаща за автобуси, Костадинов да плати за учебници на последователите си.

114

от 112 до 116

преди 1 година

"Същата работа. Ако са истински фенове, ще си платят сами автобуса. Няма разлика. Нали автобусът е за протестъри, не за разходка до Витоша Демек, отиват да протестират платено." - Напротив. Има голяма разлика. Има 1-2 млн. българи, които не могат да си позволят да пътуват до София, но с удоволствие биха протестирали против нещо. Едно е да платя на някое такси да ме закара до т. А, а съвсем друго да платя на таксиджията да отиде до т. А и да вика "само Левски". Ако не правиш разлика... лошо...

113

Анонимен

преди 1 година

До Много глупава Точно това доказа - че е изпапал парите за себе си и няма за партията.

112

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 115 Като не е стойностен, защо го четеш и се дразниш? Боцка те отляво, м? С "ха-ха" се прикрива, когато не знаеш какво да кажеш. Чети книги за по-богат речник. Ходи да си довършиш образованието, за да не излагаш Копейката с нечленоразделни звуци.

111

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 112 Същата работа. Ако са истински фенове, ще си платят сами автобуса. Няма разлика. Нали автобусът е за протестъри, не за разходка до Витоша Демек, отиват да протестират платено.

110

Анонимен

преди 1 година

"рублата за Копейкин се обезцени." - Аз съм лъжел хахах ... Я виж курса на рублата и тогава пиши... :) ... Между другото коментарът ти е доста елементарен. Нищо стойностно. Пратете някой по-умен, за да ми е интересно да коментирам с него. Този не става... :)

109

Много глупава

преди 1 година

се оказа тази Гунджи!Вместо да извади очи, изписа вежди!По този начин доказа,че костадинов не получава руски пари, щом е щял да тегли заем! И след 12 проверки и ревизии се оказа неплатен, за разлика от закусващите в Козяк евроджендъря начело с Ицках лодкара, Кириак нахиления и Асан ококорения! После да не се чудите защо хората не гласуват за Герпф, Провалени продажници, БКП или Дай Бг!

108

Анонимен

преди 1 година

Въдрожденците пак се омотаха. Заемът на Костя ще е партиен, не личен, т.е. накрая пак те ще платят. Няма безплатен обяд. Еййй,не се научиха.

107

Анонимен

преди 1 година

Тук не виждам да става въпрос за плащане на хората да протестират, а за плащане на автобусите т.е. на транспорта. Това ли е компромата? хахаха ... Колкото и да търсите, под вола, теле няма да намерите. Всички са срещу Костадинов. Защо ли? Защо ли въпреки, че всички са против Костадинов не откриват един свестен компромат. Занимават ни с къщата му, която сигурно поне 300 хил. българи могат да си позволят, или с форда му, който не е нищо специално. На всичкото отгоре никой не завежда дела. Защо?

106

Анонимен

преди 1 година

До Като не е обещавал Ми като е обещавал на грешния човек - на Митрофанова - кой му е крив?

105

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 108 Много лъжеш, възрожденец! Нямате пари заради излишни митинги и знамена, изпапахте си субсидията отрано, рублата за Копейкин се обезцени. Нищо мистично няма. Пък и Костадинов не си дава рублите баш на вас. те плащат на него, .зцащо да ги раздава на маргинали. Иска заем, защото смята да го плати от следваща партийна субсидия. Смята, че ще спечели изборите с вас, платените си фенове. Сметки без кръчмар. Ромската партия ще ви даде повече, ако се кандидатира Те имат злато)))).

104

Като не е обещавал

преди 1 година

на ЦВасилев и Божков спасение от прокуратурата,няма как да намери пари за "спонтанни"протести,за транспорт,яйца,домати,риба,агитки от футболни щурмоваци; МаяМа,специалист по скандали,протести и афери,отровните и жълтопаветния офисен планктон не са с него.А партиите без протестъри са БСП(младите им са деца на старите,а те се страхуват от инфаркти и инсулти на площада);ДПС(не разбират езика) и ГЕРБ(всички потенциални протестъри са вече купени и за тях не останаха). Кой ще плати повече?

103

Анонимен

преди 1 година

Какви заеми, нали бил Копейкин, нали получавал много пари от Русия, нали имал къща и форд. Защо са му заеми? хахаха Иначе да, и аз не съм фен на платените протестъри, но другите партии не теглят заеми за тях, а ползват откраднатото от Бг за тази цел. Това, че Възраждане нямат пари означава и нещо друго - не могат да купуват и не са купували гласове на изборите,за разлика от разни други партии.А ако някой си мисли,че има протести на която и да е партия,на които няма платени индивиди,го съжалявам.

102

Анонимен

преди 1 година

До Муахаха "Недоволните от българския народ" във вашата партия са най-вече тези, които не ходят на работа или им спряха фалшивия ТЕЛК и искат големи помощи.

101

До Муахаха

преди 1 година

Ти наистина ли очакваш политик да вади от личното си чекмедже за автобуси? Доста си наивен ако мислиш, че заемът би бил на негово име.

100

Анонимен

преди 1 година

Щяха да имат пари, ако не бяха купили толкова много руски знамена и нацистки руски значки

99

Анонимен

преди 1 година

До Муахаха Това доказва, че този руски политик е свършил субсидията, похарчил я е и иска платени фенове в София да се правят на тълпа. Междувременно да си посетят децата и внуците безплатно.

98

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 101 Щом работиш, защо Коце трябва да ти плаща автобуса. Нещо си противоречите, възрожденците.

97

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 92 Ами ако протестиращите са истинска, няма нужда той да им плаща. Ще отидат по желание и ще намерят пари за каузата си. Другото е подкуп и платен фен.

96

Анонимен

преди 1 година

До 98 Ти си мнооо зле. Само вие У София работите, така ли. Другите чакаме протести......Смешка