60

Анонимен

преди 1 година

Радев ще връчи мандата или на БСП или на ИТН. На БСП по няколко причини- първо защото ще водят политика спрямо Русия, такава каквато и Радев иска. Второ по отношение на РСМ и БСП и Радев имат резерви. И трето защото все пак Нинова направи Радев президент. Ако го даде на ИТН то е защото ясно казаха, че ще го подкрепят за втори мандат, а и защото те свършиха мръсната работа на Радев и свалиха Кирчо. Ясно беше, че Радев им вдигна мерника когато изгонига Янев и смениха неговите посредници за газа.

59

Анонимен

преди 1 година

Преди минути кандидат премиера Асенчо беше сгащен в ресторанта срещу НС от репортер. Пита го дали е в конфликт с Херо Мустафа, а Асен побесня. Тръгна да гони репортера. А момчето преди дни нали ги попита в НС дали са гаджета с Фешъна, та тогава му чупи Асен телефона. Ей, такива ликеенца ще управляват България,а другарката Нинова няма нищо против понеже са от една порода.Асен крадеца и Нинова лъжеца-търколило се гърнето, намерило си похлупак.

58

Анонимен

преди 1 година

ПП са Кирчо и Асенчо а никой ги неще . На нас ни трябва атибрюкселска партия щото Брюксел свива потреблението щото печата за да не си връщат заемите западняците и ни вкарва във война с Русия . Или се договаряме нещо с Брюксел или напускаме за да спасим народа и икономиката.

57

Анонимен

преди 1 година

Лъжливата Нинова има само 26 депутата. А имаше времена преди да се появи в БСП /инсталирана от Костов, за да съсипе комунистите/ когато БСП имаха над 70 депутата. В момента след като имат само 26 депутата, Нинова не е от позиция да казва какво трябва и какво не трябва. Тези 26 депутата, /сред които е и Румен Гечев фалирал 2 пъти България/ може спокойно да си ги натовари на една каруца и да ги закара под някоя круша в с. Крушовица. Агентка на чужда държава ли ще казва какво ще става в НС?

56

Анонимен

преди 1 година

Какъв премиер от пп? Тази формация се издъни тотално. Сега се подмята в пространството името Никола Минчев. още по- неопитно мишле от групата, което заслужено бе свалено от поста председател на НС. Тия хора са напълно неадекватни и майтап си правят с позицията премиер на МС.

55

Ама разбира се!

преди 1 година

Разбира се, че в този про-ГЕРБаджийски, про-Путинистки и като цяло про-сташки сайт няма никаква информация за изслушването на Гешев в НС, на което той не отговори НА НИТО ЕДИН ЗАДАДЕН ВЪПРОС, бламира заседанието, врътна се и си тръгна по средата, без да са му зададени всички въпроси.

54

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ НЕ ИСКАТ ДА ТЕ ВИДЯТ, НИНОВА. НЕ СИ ВРЕД С ГЛАВНИЯ МОЗЪК.

53

Анонимен

преди 1 година

Само не мога да разбера ПП какви проевропейци и демократи са,като правят правителство с Нинова и БСП.

52

Анонимен

преди 1 година

Народът и НС вече се произнесе, че от ПП нищо не става и че нямат право повече да си врат гагите в управлението на държавата. Тая лакомия продължава да се натиска с тях точно да дели баницата.

51

нормално

преди 1 година

Нормално е госпожа Лъжа да иска премиер господин Лъжа от ПП.

50

bgreality

преди 1 година

крв поврщам пари не връщам батко.. жалка работа 22 година свалят те позорно и пак драпат като невидели им светят очите и на кирцата отдежве

49

Недоразбрал

преди 1 година

Тая синьочервена вуйна си вее фистана както и дойде на к,тката и всички мигат и и се радват и аха аха чакат да приключи с БКП,БСП,а с десеттях депутата и с 5тото място от изборите,о чудо,като нищо да стане премиерша и да приключи и с БългРИЯ!!??ТЪЙ ЧЕ НА ДРАГИТЕ ЧЕРВЕНИ НЕЩАСТНИЦИ мога само да им пожелая каката по набързо да ги приключи и да си бие шутя за САЩ,щото е в нейния стил русоробите да гласуват за нея,а тя да приключи кариерата си в САЩ,където страда от капитализма,синчето и невръстно!!

48

Анонимен

преди 1 година

Премиерът НЕ трябва да е от ПП!!

47

нинова

преди 1 година

Няма да преговарям с майка си СДС брат си НДСВ любовника ДПС батко си ГЕРБ чалгата ИТН за сега седя на ПП и ще плюя по презедента

46

ЧЕТВОРНАТА ИЗЛАГАЦИЯ

преди 1 година

ПОЛУЧАВАМЕ ПАК ОТ СЪЩОТО, НО ВЕЧЕ ОТ "Б" ОТБОРА? ЩЕ КАРАМЕ ДО "Я"-ОТБОРА, НО ЩЕ СИ ИЗКАРАМЕ МАНДАТА!

45

Анонимен

преди 1 година

Ще трупат топката с Радев, хрантутниците от правителството на лъжата и гафовете, на Киро просто, докато успеят да вземат още каквото могат. Това ли, е отговорността, за която говори Радев?

44

Анонимен

преди 1 година

Радев ще даде третия мандат на БСП, партията която го е номинирала, макар, да не му се иска много. Той вече стяга служебен кабинет. Четвъртата политическа сила, столетницата, която се вмъква във властта през задната врата, няма да получи подкрепа в парламента и пак ще се тегне до тази ситуация. От компроментирано правителство, с тези лица, свалено с болшинство в парламента, изчерпан рарламент, нищо не може да се направи.

43

Анонимен

преди 1 година

Това е единствения ,но голям минус на безкръвният преход - липса на лустрация и 30+ години от преминаване към демокрация продължаваме да имаме комунисти не само в парламента но и в управлението.

42

анонимен

преди 1 година

Нинова нямала да преговаря с ГЕРБ и ДПС. По важно е че ГЕРБ никога няма да преговаря с БСП-БКП причинили толкова мъки на народа- две национални катастрофи, чудовищна инфлация и кражба на всички държавни активи при приватизацията. Нинова със зъби и нокти се мъчи правителството да продължи, защото това и е за последен път.

41

Анонимен

преди 1 година

Нинова беше уволнена за корупция през 2007 от Станишев. От тогава драпа да е министър. Сега и се беше паднало да е министър, но крушовката се оля от ламтене за комисионни от доставки на оръжие. По търбуха си ще лази да остане в НС. Челна стойка ще направи пред Радев да получи третия мандат и не, че има сили или хора, с които да го реализира, а за да повтаря като ботокс папагал, че няма да преговаря с ГЕРБ..А ГЕРБ ИЗОБЩО НЕ ИСКАТ ДА ПРЕГОВАРЯТ С ТОКСИЧНАТА КОМУНИСТИЧЕСКА БСП. ЛЕЛКА БЕ АКЪЛ Е.