20

Анонимен

преди 1 година

Синергиона така не ще да се разпада, щото изпусне ли кокала става като Воля - едни в затвора, други в психиатрията, трети в неизвестност в чужбина.

19

Хах

преди 1 година

Що *** како, не искаш ли да си премиер, макар и за кратко? Казвам кратко,щото ако се стигне до правителство с третия възможен мандат, то нито ще е стабилно, нито ще изкара дълго време.Просто някакъв клонинг на сегашната Кирова подмяна! И все някой ще се разсърди за нещо и ще напусне коалицията.

18

Анонимен

преди 1 година

Некадърниците и *** от ПП,ДБ,ИТН и БСП трябва да се изринат с правата лопата от парламента.Ех хора не виждате ли ,че не стават тия да управляват държава.По скоро ще я продадат и разпачетосат в името на лична облага отколкото да мислят за нея.И най-много да ни въвлекат в някоя война балканска .

17

Анонимен

преди 1 година

Тя окончателно закопи бесипиету. Железния им електорат окончателно ръждяса от противоречиви послания. Явно следващия парламент ще е много необичаен. Изгарям от любопитство да им видя разочарованите физиономии. ПП, БСП, ИТН няма да са там.

16

Анонимен

преди 1 година

Госпожо Нинова,заслужавате вече никой да не гласува за вас И как тъка БСП се сближи с продажниците на България?Пожелавам ви никога повече да не стъпите в този парламент.

15

До 15

преди 1 година

Еми да,за тях кризи нема

14

Анонимен

преди 1 година

Тази не разбра ли че вече си отива ....и защо все набутва некадърниците от ПП,най вероятно за да не носи политическа отговорност....или има още пари да поделят.....

13

Анонимен

преди 1 година

Абе тия двете другарки от снимката по горе добре са се охранили,машала

12

Анонимен

преди 1 година

Под дърво и камък ще търсите някой като Тодор Живков да я оправи тая държава но няма да намерите! Няма и как. 30 години бандитска демокрация по американски модел = тотално унищожение на нацията. Мен не ме плаши физическата разруха и съсипаната икономика. Плаши ме липсата на качествени хора. Без хора абсолютно нищо не може да се съгради.

11

3737

преди 1 година

Тази женица продължава да бъде нагла и безкруполна. Продължава да лъже, да сипе закани и да манипулира. Защо Корнела? Не разбра ли, че не е това модела на поведение? Аз мога да ти отговоря. Защото си силно опростачена, себична, алчна, злобна и меркантилна. Корнела-не ставаш. България има нужда от модерна лява партия. Ти не ставаш за ръководител на такава. Корумпиция-да припомня сделката за 200 млн. лв. за Украйна. Вземате заеми, крадете, е и нещо стига до народа. Спри да лъжеш нагла жено!!!!!

10

Анонимен

преди 1 година

БСП не би разговаряла само с ГЕРБ и ДПС, а премиерът трябва да бъде излъчен от ПП. ......... биволице, така нямате мнозинство и отивате в канализацията :)))

9

карачанаков

преди 1 година

Корнела: България е на 1 МЯСТО ПО ИНДУСТРИАЛНО РАЗВИТИЕ В ЕС е благодарение сигурно на тебе.Обаче българите са неверници и нещо не ти вярват между другото на тебе ли викаха г-жа ЛЪЖА,защо ли?

8

Анонимен

преди 1 година

Това правителство остави България финансово стабилна и с рекордно производство от 20% ------------ и 17% инфлация :)

7

яни

преди 1 година

С терористи никой не трябва да преговаря !!! Там има други методи .

6

Анонимен

преди 1 година

Не, не трябва.

5

МСА

преди 1 година

Аааааа, баси политическата кuрва! За власт и майка си ще продаде.

4

Анонимен

преди 1 година

Временно е финансово стабилна защото Пепе теглят нови заеми. Но това ще свърши. Както и добива на злато и метали ще свърши и тогава България ще фалира. Трябва да се прави друга икономика.

3

факт

преди 1 година

нинова много я е страх от избори , знае че управление няма да види :)

2

Анонимен

преди 1 година

БСП през годините е била неведнъж част от управлението на страната, отбеляза президентът ................. и винаги е докарвала държавата до фалит.

1

Анонимен

преди 1 година

п-фъ