25

Анонимен

преди 1 година

София не е само 5те кюшета и жълтите павета.Тези градски''активисти'' да се поразходят из кварталите на столицата,че там положението с уж асфалтираните улици преди 30 и повече години,липсващи тротоари е ПЛАЧЕВНО, а в кв.Овча купел 1 и 2 пак започнаха да тропкат каручки.Въпреки поредната им забрана от 1юни тази година.

24

Waffen SS

преди 1 година

В София има много Малки пет кюшета.Примерно до 31-во СУЧЕМ също има пет кюшета,които някои искат да пресекат не през подлеза под тях,а отгоре през трамвайните линии.Също така има едни по-тихи малки пет кюшета,където се пресичат "Мизия","Иван Асен","Светослав Тертер",там някога също имаше трамвайна спирка. По "Иван Асен" има още две,едното при Стъклената спирка,другото при "Виктор Юго" и "Янтра"/до кино Влайкова/,Също така има и при 11-ти ПК.Там са "Гео Милев","Борис Христов","Симеонов век"

23

Анонимен

преди 1 година

в уличките отдясно на св Седмочисленици на графа при пазара, излизат преките към Раковска е и какво да прави там , то е малко проството , какъв отдих на кръстовище ....

22

Случаен минувач

преди 1 година

Аз пък не мога да се сетя къде бяха тези малки пет кьошета. Пред БНТ на Сан Стефано ли?

21

Моля

преди 1 година

Пълно безумие, пратете го тоя някъде в чужбина за да си отдъхнем софиянци от безумните му идеи.

20

Анонимен

преди 1 година

Недомислие поредно.Чудо.е, че никой досега не е пострадал от седящите навън на едното кюше.При 4 тесни платна за движение, тесни тротоари и маси и столове, можеше да стане миш маш.

19

Закон на Мърфи

преди 1 година

Когато казваме да изчистим тротоарите от колите че пречели на пешеходците защо се разполагат маси и столове за да се пречи на майките с колички и пешеходците ?Тогава може да се заема целия тротоар. Задължение на собствениците да ги чистят зимата но наема го прибира общината?Как Кат дава разрешителни за разполагане на масите и столове при положение че може да стане тежко ПТП а за ХЕЙ да не говорим какво ви влиза по чиниите от НЕМИТИТЕ УЛИЦИ ОТВАРТ

18

Издънкова

преди 1 година

Маси пейки и столове не се слагат там където е жилищна зона да се събират там пяндурници и заведенията да ги окупират за безплатна седянка до 6 сутринта петък и събота!!!Оставка за Фандъкова и този клоун те разбиха спокойствието на гражданите за сметка на заведенията в който имат процент.ВЪН ОТ ОБЩИНАТА НЕКАДЪРНИЦИ

17

Наблюдател

преди 1 година

Демек ще скъсите платното за движение за да може да се разполагат масите и столовете на заведенията!!!Поредната глупост в услуга на действащия бизнес на Бонев за био храни!Оставка и забрана на работното време след 22'ч на открито което не се спазва никъде заради корупцията

16

Анонимен

преди 1 година

Ама те наистина са малки, еднопосочни улички с тясна лента паркиране на автомобили. 3 метра, а самият площад е 10 крачки.

15

мак

преди 1 година

Какъв ще е този "бизнес", и къде ще го въртят?

14

Ударник

преди 1 година

Тези "оправиха" всички разбити улици в София, та захванаха с петте кьошета.

13

Анонимен

преди 1 година

Каква неправилно паркирали коли?!?!Там е Синя зона и всичко е регламентирано от доста години. И да иска човек няма как да паркира неправилно.Мястото е достатъчно артистична. Има малки магазинчета за бутикови стоки.А пейките и зеленината къде точно ще ги сложи на тези тесни тротоари? Мястото е проектирано при други времена, просто.Този явно се чуди просто какво да измисли за да пишат медиите за него

12

Без промяна

преди 1 година

Повдигнато кръстовище? Шофьорите ще махат на живущите на 2 и 3 етаж.

11

Стар Софиянец

преди 1 година

Тези трябва да се прекръстят на "Унищожи София". Малките пет кюшета са част от квартала ми, но за съжаление всяка промяна влошава нещата, а този предлага голямо влошаване.

10

Анонимен

преди 1 година

Бонев всичките му идеи са за удобство на велосипедисти, тротинеткаджии и други подобни джеHдъри. И в същото време идеите му са против шофьорите, които реално вършат работата и създават БВП-то.

9

Анонимен

преди 1 година

Кой е този некадърник за да предлага каквото и да било? Марш бе.

8

Harley

преди 1 година

Добре, че този път в проекта му не се вижда бездомно куче и паничка с вода. Не разбирам защо трябва да е паваж

7

Анонимен

преди 1 година

Пекйи в средта на кръстовище? Що за *** идея може да им мине на тия "архитектчета"? Като не разбират от благоустройство да си се занимават с разпределенията на кочините. Само пожарна не беше катастрофирала в пейки, ама като гледам какви глупости им минават през кухините на умнокрасивите и се плаша.

6

Това

преди 1 година

кариеристче, освен да ръси глупости и да лайнометства, друго не може! Толкова млад, а нахъсан за политика и грандомания. Как пък цял век на никого не попречи това място - толкова е уютно и разпознаваемо. Намери се мамин бончо да го преустройва! Да си наляга парцалите! Да си открива архитектурно студио и да се явява на конкурси.