8

Гepманистaн Убepалec

преди 1 година

През круа ми е и за македонците и за македонския им език. Важното е че още една руска хибридна война е загубена. Македония ще бъде част от европейския а не евразийския съюз. да го дхуа путин!

7

Ехоооо

преди 1 година

Б.е стига глупости б.е. Знаеше се, че македонския ще бъде официален език в ЕС. Стига увъртали, усуквали. И какво...насила ще ги направите българи? Е.м.и не става! Стига заработвали коппейки!

6

Анонимен

преди 1 година

Ха, ха, ха ВМРО забрави, че от 30 години повтаряме, дори когато ВМРО беше на власт, че признаваме днешните реално сти в РСМ, което ще рече тяхната идентичност.По въпроса за езика, че то дори БАН признаха, че има сертифициран македонски език признат по целият свят. Само където БАН твърди, че македонският е регионален език на западни бг диалекти.

5

фон дер Лайнен

преди 1 година

След като гърците ги накараха да си сменят името, Бг трябва да настоява пред ЕС, селският диалект на който се говори там да се нарича Бившюгославскисеверномакедонски език.Иначе, няма членство в ЕС.

4

Анонимен

преди 1 година

Бе не ви ли стана ясно, че никой не го интересува, какво е мнението на прифронтовака България. Макетата им трябват само за да правят сечено на Китай с пътя на коприната.

3

Анонимен

преди 1 година

Нали управляваха заедно с ГЕРБ, какво врякат сега?

2

Анонимен

преди 1 година

Ама то на всички ни е ясно че ни продадоха за плана за възстановяване за да има какво да крадат следващите Х години ...

1

Анонимен

преди 1 година

Протестирайте, бе! Що не съберете хора и не протестирате? В РСМ гледате ли как протестират? Снощи в парламента на РСМ депутат запали френското предложение. Вие от ВМРО какво правите? Само с приказки не става.