48

Анонимен

преди 1 година

Абсолютно правилна и точна позиция . Бяхме излъгани и извъртяни с това измамно френско предложение. Генчовска наруши законите, подписвайки нещо различно от гласуваното в НС, дори и то беше предателско. А Радев седи отстрани и се подиграва, какъв обединител на нацията е този, неговата политика отряза поливината от исканията ни към Сев.Македония

47

Анонимен

преди 1 година

Нека си нарекат езика и "марсиански", на този език на който говорят в РСМ е направен изкуствено, след инженеринг, на българския език. България призна реарността, РСМ да признае миналото. Българската история и идентичност не са за продан.

46

Пак ли тези

преди 1 година

Джамбазлията и каракачанката реват пак лъжи.идат избори и те завалийките пак се надяват ...

45

До ВМРО

преди 1 година

Нищо не е подписано още , свършете си работата ,както трябва...!

44

Анонимен

преди 1 година

Урсула вероятно пак не е прочела договорите, както го направи с Файзер ваксините или с Ирландската граница. Отиде и им наговори глупостите, които искаха да чуят. Няма второ, модифицирано предложение и няма как две държави да подпишат два различни документа. След подписите в БЮРМ Албания продължава сама, а БЮРМ ще чака докато не изпълни условията. Цялото бързане е заради първата конференция, след която Албания да може да се откъсне и да тръгне напред.

43

Анонимен

преди 1 година

Абе продавайте паспорти и не го мислете

42

teo

преди 1 година

Поредното държавно предателство на това нескопосано харв правителство, което предаде България на една българска околия "македония" ! Българи, до кога ще търпим тези продажници ???? ЗАТОВА НА БЪЛГАРИЯ СА НУЖНИ ИЗБОРИ ДО ДУПКА, ДОКАТО СЕ ОСВОБОДИМ ОТ ТЕЗИ ПИШМАН-БЪЛГАРИ И ДЪРЖАВНИ ПРЕДАТЕЛИ !

41

125

преди 1 година

До 33. Желев признава Македония като държава, без да признава езика. Изрично и ясно казано, не признаваме македонски език.

40

ЕМИН СЕЗЕР

преди 1 година

бъл.....Хария . Изтриха го от предишния ми коментар

39

Анонимен

преди 1 година

ама и украинския измислен език е руско полска шльоковица , измислен от австриициите за да отделят галиция , която са владели

38

Анонимен

преди 1 година

новомакедонският език е българо сръбска шльоковица

37

Анонимен

преди 1 година

е затова да се маха това правителсто този парламент избори до дупка

36

Аман от ЕС

преди 1 година

Питайте Урсула, Макрон,Шарл, Федерика, Мари-Кристин, Мари-Шантал, Федерика . Питайте Деси от България. Благодарете на "скъпото европейсо семейство". Така каза от трибуната Десислава Атанасова.

35

Радек от Боктор

преди 1 година

В крайна сметка...сектир марш и да си ходят! Аз бих ги отрязал издъно!!! Никакви отношения, никакви преговори, никаква дипломация! Затварям вратата и се правя, че не съществуват! Да си еват лелинцето!

34

Анонимен

преди 1 година

Българите за Македония са едно нищо.Буквално.

33

Анонимен

преди 1 година

Няма Македонец,който да възприеме името северна Македония и няма Македонец,който да се възприема като Българин,Сърбин или Грък.В Македония говорят на Македонски език.За тях Македонския език е Македонски и няма как да възриемат,че тяхния език е диалект.Може с документ да го направят за да влезнат в ЕС,което не е сигурно,но даже и да стане, езика им ще си остане за тях Македонски.И колкото повече настоявате за нещо,толкова по-силно им става националното им чувство.Вие обединихте Македонците.

32

Анонимен

преди 1 година

И двете вемереота са недоволни, значи сделката е добра.

31

рибока

преди 1 година

Винаги е било така - който свари,той натовари.

30

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 33 Македонски но те си сменяват и името и езика северен македонски, а севера македония е и България в Пирин и може да предяват претенции към България.. За какво ГЕРБ и СДС блокираха досера с вето а Коваче в ореваха ЕС а сега мълчат на пуйки.

29

Анонимен

преди 1 година

Болиме шмайзера какво е казало едно комплексирано джудже.