30

Анонимен

преди 1 година

Кире, бараш ли котето на Ленчето. Е, как е...мокро ли е :)

29

Боб

преди 1 година

Аз така и не разбрах колко ще пращаме за Амириканския газ, който Киро купи. И за в бъдеще от къде и на каква цена ще купуваме газ ? Същото и да нефта, който ще спреме да купуваме от Русия

28

Анонимен

преди 1 година

Изчезни...

27

irkd

преди 1 година

ще гласувам за Корнела, колкото и да не ми се ще. Киро е краен и вреди на българските интереси, като се дупи на сащ. Трябва някой да го възпира и това е точно ***. А боци да го реабилитираме - това е абсурдно след 12 години крадене и мутрещина. Така че, не ми оставяте друг избор - това е най-малкото зло, добро не виждам!

26

Й

преди 1 година

Ясно показа, че чужди граждани и лъжци нямат работа тук, освен в затвора. Гешев, къде си да го озаптиш? Радев, докога?

25

сина

преди 1 година

По принцип Киро добре, че падна, щото много взе да се зъби на руснаците, за да изпъкне пред сащ, от което всъщност България и българите губят много. За това, добре е, че падна. Добре е, че Асен Васиев и той падна и отпадна от бъдещите планове, защото и той обладава с език американските задни бузи и по специално чертата между тях. Дано намерят умерен политик, мислещ за България и нашите интереси, а не за сащ и техните интереси на наша територия! Киро и Асен не са такива - доказаха го!

24

Диана

преди 1 година

До Анонимен22 Едно си баба знае, едно си бае, та и ти като нея, БСП! Чекмеджетата са специалитет на БСП и СИЕ без съмнение. Е, има си там разни задкулисия да им суфлират какво да правят, но те с двете си леви ръце така ще го направят, че да засмърди отдалече, значи..Явно на теб много ти харесва тази смръдня, че не можеш да разбереш дори откъде идва, значи..Моите съболезнования, значи..

23

Нео

преди 1 година

Тоя дали каза едно изречение, което да не съдържа лъжа!!!

22

..

преди 1 година

дори и днеска пак разпокъсана мисъл в едно изречение 7 мисли пак на МЕ говориш като в кв света тройца просто нямам думи

21

Така е....

преди 1 година

...г-н Петков сам показа, че не личните кандидатури са важни, а качеството на парапетите! Несъмнен литмус за харвардския възпитаник!

20

Диана

преди 1 година

До Анонимен16 Според мен не си прав, че царят няма право да наследи собствеността на баща си, която е била приватизирана. Сега ние се чудим как баща му е можел да купува всичките тези земи и къщи в бедната ни страна, но това може само да означава какви бирници и обирджии са били и закони и хората у нас..Наистина би било чест за царя да не иска Мусала, но за него сигурно по-важно е да защити честта на баща си..Колкото за имотите на бай Тошо,той не беше по тази част-живееше на държавни разноски

19

Вай, вай, вай

преди 1 година

Не съм вярвал, че някога бих казал подобно нещо, но... Бокич е направо цвете за мирисане пред канадеца. Дори и с гербавите 60% от всяка обществена поръчка, дори и това, копае се това дъно... Кире, кажи за парапета, че на всички ни е интересно, майна.

18

Нане

преди 1 година

кирчути *** свалих от власт за има нема 6 месеце... Верну са оказа про100 кирчу... ===))) за боку ми требваха години...

17

Анонимен

преди 1 година

Кирето показа с примера си, че е национален предател и нарушава многократно Конституцията... за лъжите му няма какво да говоря, рядко се среща човек който лъже повече от него.

16

факт

преди 1 година

кико с примера си доказа едно ,че не ставаш за политик ! ти си просто киро , един празнодумец .

15

Диана

преди 1 година

Не е никак коректно, според мен, след като си получил вот на недоверие да се явяваш отново на ринга все едно нищо не се е случило. Правителството е избрано от Петков и заедно с него си отва и той - преди всички други! Петков си пее песента, ни лук ял, ни лук мирисал..Тези хора просто издевателстват в политиката! БСП И СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!

14

Анонимен

преди 1 година

За съжаление поредния човек който разочарова българина. Не може да си в услуга на американци, канадци, англичани и да си български премиер. Царя на времето щеше да ни оправи за 800 дни, а оправи само себе си, като искаше да заграби много гори и земя. Ако наследниците на бай Тошо си бяха поискали и те всички резиденции, какво щеше да стане. Преклети да са българите които продават страната ни, до девето коляно да им се връща всичко.

13

123

преди 1 година

Дрогирано посмешище.

12

Васко

преди 1 година

Уж с добри намерения, а завършват лошо..... ЗАЩОТО ИЗПЪЛНИТЕЛИТЕ СА КУКЛИ МАРИОНЕТКИ!

11

Тенгри кан

преди 1 година

***, не ни занимавай със себе си, незначителен си! И това, което получи като изява е твърде много, прекалено много за гавненце кат теб!;))) Ади, събирай партакеша и към Канада със спешна депеша!