89

George H. W. Bush

преди 1 година

Всичко върви по план..

88

Ангелина

преди 1 година

УДОБНАТА НА ЗАДКУЛИСИЕТО ТЕЗА ,ЧЕ НЕПРЕМЕННО ТРЯБВА ДА ИМА "НЯКАКВО ПРАВИТЕЛСТВО" ,ЗАЩОТО ТАКА ЩЕ СЕ "ОСИГУРИ СИГУРНОСТТА НА СТРАНАТА " Е АБСОЛЮТНО НЕСЪСТОЯТЕЛНА И ПО ТОЗИ НАЧИН СЕ ПОЛЗВАТ ПОСЛЕДНИТЕ ВЪЗМОЖНОСТИ ДА "ИМПЛАНТИРАТ" ЧАСТ ОТ ТЕХНИТЕ ХОРА В УПРАВЛЕНИЕТО!ЗА ДЕМОКРАТИЧНАТА ОБЩНОСТ Е НАЙ- ДОБРЕ ДА СЕ ОТИДЕ КЪМ ИЗБОРИ ,БЕЗ РЕАЛИЗИРАН ТРЕТИ МАНДАТ - ТОГАВА ЩЕ СЕ УВЕЛИЧИ БРОЯТ НА ТЕХНИТЕ МАНДАТИ ,А "ТРОЯНСКИТЕ КОНЕ" ЩЕ БЪДАТ ИЗВЪН БОРДА.И ТОГАВА ЩЕ ЗАПОЧНАТ ИСТИНСКИТЕ РЕФОРМИ.

87

От Вселената

преди 1 година

Странен феномен: От България няма емигрирал нито един прокурор, съдия, адвокат, катаджия, и митничар. Седят си в най-бедната държава!

86

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Ей тоя ни продаде !

85

Ади

преди 1 година

Аз само цитирам, а вие мислете: "Да, инфлацията е там, но реално правителството до този момент, въпреки всичките кризи, се справя много добре.Осъзнаваме, че политическа криза в този момент трябва да се избегне на 100%"- това го е рекло про100 Киро. Хайде, изберете го пак.

84

СПАСЕНИЕТО!

преди 1 година

Спасението за България е да НЯМА работещ парламент през следващите 3- 4 месеца, а само служебно правителство, което да поднови дългосрочния ни договор с Газпром. Радев прекрасно знае това. Да видим дали ще избере да служи на Отечеството си или на Пентагона. От работещ български парламент има полза единствено Пентагона. Ние трябва да сме на разположение да бъдат узаконени: разполагане на още жива сила и нови нападателни, уж защитни установки, на наша територия, както и изпълнението на бойни мисии

83

изхода от безизходиц

преди 1 година

В дъното на злото е Радев. Нови избори за президент и честни избори с международни наблюдатели за парламент! Този парламент подбран с Венецуелски Машинации е мъртво роден.

82

Анонимен

преди 1 година

Американски шпиони на снимките .Нинова която го играе комунист беше с ОДС (обединени демократични сили )всъщност така е станала директор на Техноимпекс АД. Днес отявлената комунистка плюеща привидно САЩ и хвалеща Русия познайте къде е пратила сина да работи в САЩ в банката на чи/./у/ф././. тите Голдман Сакс . Волен Сидеров отявленият американофоб и еврейофоб познайте коя прослойка му издава първата книга - същите които той плюе ....ВСИЧКИ ИГРАЯТ РОЛИ И РАБОТЯТ ЗА САЩ ! ВСИЧКИ.

81

Радев, отивай си!

преди 1 година

Радев вече усеща, но изглежда още не е осъзнал своето фиаско. По-лесно е да се счупи нещо отколкото да се поправи. Идват тежки времена. Колкото по-рано си отиде Радев и неговата команда, толкова по-малко щети за държавата.

80

А

преди 1 година

Радев избори. Избори Радев, какво не разбра и защо поддържаш тази пасмина на власт?

79

иво

преди 1 година

Никога повече Герб и ДПС.Единствената нормална партия е Възраждане.

78

Анонимен

преди 1 година

По-добре е този мандат да не се оползотвори. Тримата чужденци са скъсали отдавна с България и нашата страна ги интересува по-скоро като обект за издигане в очите на ЕС и най-вече на САЩ. Киро тръгна по Европата и ни продаде на ЕК и Франция по проблема РСМ. Сетне на няколко пъти излъга, че ние не продаваме оръжие и боеприпаси на Украйна, а Нинова е знаела това. Скара ни с Русия и отказа руски газ.Цените на газа скочиха до небето. Мин.Кокорчо пък блокира 890 хил.$ за заплати на руските дипломати.

77

ИМА ВОЙНА

преди 1 година

След преврата от 9 Юни 1923 година се менкат на власт нарочно създадени доказано престъпни групировки маскирани като"ПАРТИИ".Превратаджиите направиха показен кърват терор и след преврата на 9 септември 1944.Техните наследници сега продължават ЛИКВИДАЦИЯТА НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД И ОГРАБВАТ ДЕСЕТКИ МИЛИАРДИ ГОДИШНО ПРЕЗ ОТРАБОТЕНИ СХЕМи ПРИ ПЪЛНО БЕЗДЕЙСТВИЕ НА ОРГАНИТЕ НА ВЛАСТА..

76

ВОйна има

преди 1 година

Води се тежко терористична война.. Американски наркомани ударно с помощюа на наркоманизирани преизпълняват предварително оповестена програма за нанасяне на максимални щети на ЕВропейските държави и на Русь .. Експерти да докладват кои са виновните длъжностни лица провеждащи терора срещу Русь вкл срещу Украйна и Русия ..РИск от унищожителна Ядрнеа война.. Подставени на власт в София се позлват за ограбване на милиарди чрез цени на тока и горивата..

75

Анонимен

преди 1 година

ЮНИ 2010Г/ЮНИ 2021Г ИНФЛАЦИЯ 19% ТОВА ПРИ ГЕРБ ЗА 10 ГОДИНИ , ЮНИ 2021Г/ЮНИ 2022Г- 16.8%- ТОВА САМО ЗА 6 МЕСЕЦА- ХВАНАТ ЛИ СЕ ЧЕРВЕНИТЕ ЗА ИКОНОМИКАТА И СМЕ СГАЗЕНИ В КАЛТА.

74

Анонимен

преди 1 година

Разкарай всички, защо поддържаш тия измамници да опропастяват държавата

73

Анонимен

преди 1 година

Радев, дай мандата на Възраждане и да се приключва тази агония! И другия път много много внимавай когато вдигаш юмруче и се коалираш с Чалгарите !Всяко ден отлагане на изборите е пагубно за държавата ! И прати онзи канадски конеподобен да се извинява където трябва, че газ скоро само под юргана ще има...

72

Учителя е казал:

преди 1 година

"Вече 40 години работя между българите и само едно чувам: Пари, пари! Ето, вече имат пари. Едно време българите бяха идолопоклонници, а днес са иконопоклонници кланят се на парата, като на икона. Те не трябва да бъдат нито идолопоклонници, нито иконопоклонници. Това не е молитва. Българите трябва да се молят само на Бога и само на Него да се кланят. Българите трябваше да се молят само за жито, за царевица, за плодове..."- Учителя Петър Дънов, "Кога се молиш", 27.04.1919 г.

71

Анонимен

преди 1 година

Ако сега ще ходим на избори , целият народ ще плати , много висока цена през зимата ! Ако няма , работещ парламент, ще бъде трудно за каквото и да било подпомагане на хората! Пак ние ще станем жертвеника на партиите на статуквото , които много им се иска да се върнат на власт!

70

Анонимен

преди 1 година

Радев е прочетена книга. Да си ходи да събира прах някъде. Натресе ни Петков.