26

Анонимен

преди 1 година

Преди кротуваше подлогата а сега надига глава прави се на много заинтересуван към хората

25

Този Гербаджия

преди 1 година

Герберастите саботират народа и държавата като са го доказвали многократно. Геноцида над българите по време на ГЕРБ вървеше със пълна сила

24

Анонимен

преди 1 година

Мишка си пламка

23

Слави

преди 1 година

Това момче е голям"капацитет"С осигурен висок доход и кабинет с климатик,незаработил и лев самостоятелно пръщи от предложения.В армията и полицията пълно с пенсионери наши хора-и пенсия и заплата.Оставете ги само на пенсия,а като не им достига да родят главите им как да припечелят лев.Със спестените средства от работещи пенсионери помогнете на тези които са работили до 65г а не до 40.С административни мерки се увеличава стандарта на държ.служители не и на останалия сектор

22

рибока

преди 1 година

Минималната работна заплата да не е социална помощ,че се определя по административен път?Защо ни ги подпомагат чрез бюджета,както социално слабите?И какъв е този тристранен съвет,в който над половината работещи нямат представители?Има над 600 хиляди самоосигуряващи се,които не членуват в синдикат.Тях кой ги представлява в този така наречен тристранен съвет,че ще говори от тяхно име?Колко други синдикати не са там.какъв процент работещи представляват двата синдиката там,що не го кажат?

21

хм

преди 1 година

Каква по-скъпа пшеница? На световните борси цената на зърното се срина до нива по-ниски отпреди войната в Украйна. Вместо да натискат за сваляне на цената на база на по-ниската себестойност, те не могат да ги накарат дори заради нулевото ДДС да я намалят. Има ли пилот в кабината се пита? Петролът също вече е на нивата отпреди войната, а горивата не падат и с 1 ст. Няма ли кой да тропне по масата? Не се наядоха търгашите, а като закъсат само за помощи от държавата питат.

20

Анонимен

преди 1 година

Ще се яде качамак ако има

19

Анонимен

преди 1 година

до 20 хахах, мноо яко ботче. Сега *** и си купи нещо в магазина или някъде с тия рубли, които явно получаваш като заплащане. ;)

18

така ще е

преди 1 година

Кервана си върви, кучетата го лаят.На кого му дреме за мене, за тебе и за всички нас.Те си играят техните игрички.

17

Анонимен

преди 1 година

КНСБ да предприеме антикризисна мярка и да премахне членският внос. 10лв месечно са си 6-7 хляба, а техните членове са от най-засегнатите.

16

Анонимен

преди 1 година

Няма как да се вдигнат заплатите на държавните служители и хлябът да не поскъпне . С толкова безделници на заплата и още ще поскъпва .

15

Анонимен

преди 1 година

До реалист - Румен Радев ли ти е виновен че си т-п , наивен и мързелив , но чакаш вечно някой наготово да ти сервира и стандарта на живот , и демокрацията , за да можеш ти само да се нальокаш със шльокавица и да се качиш да караш на червено ?!

14

Shark

преди 1 година

Това означава, че 20% отиват в джоба на търговците. И какво правите вие по въпроса?

13

Иво

преди 1 година

КНСБ да се закрие веднага клоуни.

12

Анонимен

преди 1 година

"А КНСБ какво прави по въпроса?" ....каквото правят всички подобни лентяи - наблюдават и констатират!

11

Работниците

преди 1 година

А КНСБ какво прави по въпроса?

10

Анонимен

преди 1 година

Съвсем нормално - При пазарната икономика е така : "Търсенето определя цената" ! Много е хубаво когато спрягаш едни мантри които НЕ разбираш , развяваш знамето на капитализма защото си си въобразил че само ще печелиш , но когато трябва да си бръкнеш в джобчето , започваш да виеш на скопено !

9

Анонимен

преди 1 година

Ако някой вярваше, че ДДС ще отиде при крайния потребител, а не, че отново ще го излапат търговците, да отиде на преглед!

8

Анонимен

преди 1 година

Византийците не успяха, османците не успяха, руснаците не успяха НО жалкия фигурант и шaйкaта му гр индъри ще затpият България!!!

7

реалист

преди 1 година

Ако има някой виновен за сегашното положение това е само лицето РУМЕН РАДЕВ.Вдигнатият юмрук и докарването на едни мошеници,за да ни управляват ни доведе до тук