17

Анонимен

преди 1 година

Днесът преписват от бг мамата. Там освен ковидпропагандаторки, има и клюкарки.

16

Анонимен

преди 1 година

Ами да спрат да ползват дроги и да се доверят на природата

15

123

преди 1 година

До Анонимен 13 Това лекарство не е инсулин. Когато не си запознат с проблема, по-добре не се изказвай. Само показваш колко си ограничен. Омръзна ми от "компетентни" дриSль0вци по форумите.

14

pavel

преди 1 година

Никой не знаеше за съществуването му, докато един доктор не го изрекламира в съботния сутрешен блог и всеки реши да търси лесното решение.

13

Анонимен

преди 1 година

Диабета откъдето и да го погледнеш е кофти гени съчетани с кофти начин на живот. И сега: дайте да припадаме, че някой с кофти гени и кофти начин на живот обикалял аптеките... ми, няма да припадам, извинявайте. А инсулинче можеш да си поръчаш и на адрес, чаааак от Гърция, идва за три дена. Но то се иска и малко мисъл. Значи: кофти гени, кофти начин на живот и никаква мисъл...

12

Анонимен

преди 1 година

До 8 Анонимен , а ти гърчав ли си или само с ***?

11

ТестКит

преди 1 година

Така от статията пише, че лекарството е инжекционно, но човека казва че го "пие отскоро". За българският пациент всичко се пие

10

Анонимен

преди 1 година

Защото аптекарите го продадоха без рецепта!

9

?

преди 1 година

До 7, е не гледаш ли? Отсякъде облъчват с реклами изяж изяж всякакви храни, повърни и после пак. Докато не дойде време да то рекламират хапчета да се оправиш. Това облъчване на консуматорство няма никакъв строг контрол. И никой реално не го интересува състоянието на обществото... ние сме държава на констатациите. Само се констатира от сутрин до вечер по тв.

8

Анонимен

преди 1 година

Ах, колко гадно е да си дебел!

7

Анонимен

преди 1 година

Хората станаха страшни мързели. За една спирка чака рейс. Излезе разходи кучето за 2 минути и мисли, че се е разходил. Килограми се борят с движение и контрол. Не може на ден да изяждаш разкладката за 10 дни и да си слаб.

6

Fallschirmspringer

преди 1 година

Някога по време на соца,дебели деца нямаше.Като малки по цял ден игра,най-вече се борехме,боксирахме,скачахме през пейки,чупехме си ръцете и си разбивахме физиономията,карахме летни и зимни кънки.При нас измислихме да се катерим по олука и гръмоотвода,които бяха на половин метър един от друг и скобите се разминаваха.Беше удобно за държане,а ние на 12 години бяхме слаби и жилави.Майка ми разбра за тези мои изяви и ми хвърли здрав бой,същото се случи когато се спуснах по въже от 4 до вторият етаж.

5

Разбрал

преди 1 година

То тлъстаците и диабета вървят ръка за ръка в 80 % от случайте

4

ИББК

преди 1 година

До Анонимен 1. Джурналистическа грешка е, спокойно.

3

Анонимен

преди 1 година

Прочетете книгата "Китайското проучване", за да разберете кое предизвиква диабета и как се лекува. Очевидно фармата ви лъже и не ви лекува, а ви абонира, да сте клиенти за цял живот, при това тотално зависими от нея.

2

Анонимен

преди 1 година

ЧЕТЕТЕ БРЕ !

1

Анонимен

преди 1 година

Тука има някаква логическа грешка - инжекция в корема, а човека я пиел от скоро? Някой да му каже че инжекциите не се пият, да не се гътне човека.