19

Албанец

преди 1 година

1. За Албанците в РСМ това ще е страшно предателството е ще проклинат Еди и неговата партия до като са живи.2. Албанците в РСМ няма да са толкова търпеливи към Македонците и може да ескалира конфликт подобен на този в Косово през 90-те.3. Влиянието на Сърбите в РСМ ще се бетонира и дори може да отиват към федерация с Сърбите. Знаем какво означава това за всички Албанци на балканите .4. Коридор номер 8 няма как да се реализира без РСМ , които е много важен за големи европейски страни

18

Albani

преди 1 година

Нормално. Хората искат да вървят напред. Албанците са най-отраканите на Балканите. Защо да ги спират някакви ретрогради-балканоиди. Да се карат отделно.

17

Анонимен

преди 1 година

Към нас беше много по- остър албанеца! Явно има респект към макетата и сръбските им стопани!

16

Де да знам

преди 1 година

Да пуснеш шиптъри да си щъкат свободно из ЕС е много сериозно предизвикателство. Те и сега държат повечето престъпни структури, пък за тогава не ми не мисли.

15

Анонимен

преди 1 година

Две държави, които са 1000 пъти по-зле от България. Цялата територия между България и Адриатическо море и България и Австрия е населена със същества, които са изостанали умствено 1000 години от света.

14

Анонимен

преди 1 година

Много внимателно се изказва за РСМ, виж ние нямахме този късмет, добре ни нахрани публично. Тези две новоприети държави ще образуват фронт срещу нас в ЕС, защото по необясними причини страшно ни мразят.

13

аз

преди 1 година

Рама, защо сега не плюеш? Все пак си имаш цяла партия в БЮРМ

12

Rm

преди 1 година

Еди Рама пак е в грешка - въпросът ВЕЧЕ е само (северно) македонски.

11

Анонимен

преди 1 година

Тоя па пътища искал.... Ахмак.... Ще ги получите, ама на каква цена.

10

Филипс македонски

преди 1 година

Дори и албанските реотани загряха вече, че от ЕС ги правят на маймуни.

9

...

преди 1 година

епа македония като нация е създадена от ЦК на КПСС 60-те години на миналия век! Разбирай русия! Като държава се създаде от сърбия и русия след 1990г. Първоначално като нация е създадена за да се подкопае югославското влияние на балканите! Но после сърбите разбират, че с тази изкуствено създадена нация могат да отхапят територии та дори и от БГ! Русия продължава да ги изпозва както преди! Това е цялата работа! Друга истина просто няма!

8

123

преди 1 година

Сега му е времето, разделяйте се защото РСМ няма да влезе с следващите 30 години. А с тях и вие. Тези преговори ще продължат докато не изпълнят условията на България.

7

Руска рулетка

преди 1 година

И ние бяхме вързани с Румъния. Цинично но ако единия се удари да повлече и другия . Сеир за ЕС . Може и залагания да правят.

6

Анонимен

преди 1 година

Вие българите сте пълен хаос, това са думи на албанския премиер. Само заради това НЕдобросъседство заслужават да чакат още поне 25 години.

5

Пилат понтийски

преди 1 година

Какво общо има България ? Вече не са рсм наш проблем.

4

Анонимен

преди 1 година

Албания също цялата е влизала в Самуиловата славянска империя!

3

Анонимен

преди 1 година

Г-н шиптър, нали българите ви бяха проблем?

2

Всеки цигганин иска

преди 1 година

Понеже смята ,че трябва да му се дава ! Важното е случая е дали някой го пита и дали някой смята да му дава .!.

1

aa1830

преди 1 година

Албания ако се отдели, то албанците в РСМ ще се вдигнат на бунт срещу "македонците" че спират европейското им развитие. Ще стане гражданска война за разделяне на Македония и с тази държава е свършено. За това никой не смее и да си помисли да ги раздели.