152

Анонимен

преди 1 година

Бла бша бла бла

151

Анонимен

преди 1 година

До Иво. Каква сила е русия видяхме всички. На приказки са смехотворни, а в действителност - плачевни. И далеч не говоря само за армия и военна техника. Държава, която формира основноте си приходно звено в бюджета от добив и износ на полезни изкопаеми и 90%+ от населението тъне в мизерия...не ми го хвали.

150

До Лъки

преди 1 година

Много са ти простички опитите за тролене. Украинците размазват любимите ти oрки, особено с HIMARS-ите, явно много те боли. И ще продължават да ги гонят от територията си, както би направила всяка една нападната страна. Като толкова ги обичаш, защо не се преселиш в Мордор? Ще може да козируваш на лилипутко и да се хвърлиш във войната. Ама ти си просто диванно *** с рублички в джоба, нали?

149

Лъки

преди 1 година

Те урките,тъкмо свикнат да въртят установките и да стрелят в правилната посока,а не срещу свойте и вземат,че ги застрелят,като лешояди!

148

Анонимен

преди 1 година

Майтап с Мордор може да си прави всеки, както се вижда ежедневно. Особено една малка Украйна, дето щяха да я превземат за 4 дни, пък вече 5 месеца се мъчат. Такива клоуни са, че цял свят им се смее, само те все още си мислят, че са нещо.

147

Иво

преди 1 година

Престанете да окуражавате клоуна и задълбочавате световната криза. Майтап с ядрена сила могат да си правят само тези, които ги дели поне 1 океан!

146

Анонимен

преди 1 година

От заглавието: По прецизно ще бомбардира Донецк. Горките хора. Не ги остави на мира нито миг

145

Анонимен

преди 1 година

Рамадане Америка показа ядрена мощ в Хирошима и Нагазаки. Скоро може пак да покаже.

144

Анонимен

преди 1 година

Българин прави заключения за българите но явно неверни понеже има доста минуси.

143

Рамадан Хасан

преди 1 година

До БългаринАмерика и НАТО също има ядрени оръжия и ако решат могат да изпепелят Русия за секунди.От друга страна, САЩ има най голям брой ядрени подводници , имат изтребители 5-то поколение , най-мощната военна сила в света.Да си чувал САЩ говорят за евентуалното използване на ядрени ракети? Това го прави само Северна Корея и Путин , държави с диктаторски управление.

142

Бай Иван

преди 1 година

Направо зеленото човече в Москва ще марширува след седмица, ей не се спряхте с глупостите, вместо да ви стане жал за близък нам народ, чиито елит прати за пушечно месо, за да изпълнява волята на задокеанското зло, вие се чудите с какви измишльотини да пълните общественото пространство ;) !!!

141

Помня

преди 1 година

До Даскала 156 Знаем го този руски /съветски / бумеранг.45 г. му ядохме попарата. Още ни горчи в устата.

140

Ти да видиш..

преди 1 година

Как така бе ? Нали руснаците имаха най прецизни и някакви извън земни оръжия ? За какво правиха всички тези паради?

139

БОЗО

преди 1 година

До Даскала Не знам по кво си даскал, *** вземи си скъсай дипломата! Нямаш елементарни познания за света! Значи всички и чака икономическа криза, само Русия ще цъфне та ще върже? А пари от къде бе даскале, тя войната не се води само с мерак, трябват и парици и то мноого!

138

рибока

преди 1 година

Въобще няма да я чета статията,защото ми е ясно как ще се промени войната - ще стане по-кървава.Руснаците са в състояние да смажат всяка съпротива,а за оръжие да говорим е като махленски спор при футбола - хубав гол отбелязали,но паднали с 5 на 1.

137

Българин

преди 1 година

Слава на украинския героичен народ- слава нации ,смърт за руската ***. Българите сме с Украйна.

136

Даскала

преди 1 година

Удължаването на войната към което се стреми Запада няма да изтощи Русия , а ще се превърне в бумеранг който ще предизвика икономическа катастрофа за ЕС и САЩ!

135

Глух Пор

преди 1 година

Абе стига с тия вълшебни НИМАРСи бе, ами кажете какви са промените с новите граници на Украйна от днес!!!! След като Русия си вземе каквото и трябва от Украйна, точно заради НИМАРСите които пуцат на 80км, просто ще навлезе с още поне 100км допълнително в Украйна, па нека си пуцат на воля. Един снаряд е 1 милион долара, имали пари - дали. Няма сенилния сам да ги плаща я!

134

Анонимен

преди 1 година

Били много изненадани, че Западът е настоял да контролира използването им?! Техните ментори не вярват че украинците правилно ще ги насочат към руснаците, и че няма да убиват своите цивилни.

133

Анонимен

преди 1 година

Променя я така, че скоро няма да има Украйна!