36

Anonimen

преди 1 година

България да не е Люксембург? Там градския транспорт е напълно безплатен

35

Анонимен

преди 1 година

20 лева карта за всички линии и метро. Сега точно най бедните удряте кога ще стане тоя транспорт достъпен всичко се вдига пари няма

34

Анонимен

преди 1 година

До "до 28"*** в Истанбул и ще видиш как стават нещата и къде си пият чая турците. И как спирките не са бункери, а са по-хубави от софийските.

33

До анонимен 15

преди 1 година

Ами за всеки автобус по един директор.

32

Анонимен

преди 1 година

Поредния празноглав комунист и неговите абсурдни червени утопии.

31

до 28

преди 1 година

И как си представяш "...спирки с бариери и влиза на спирката само срещу отчетен документ."? Ще направиш всяка спирка - бункер? Ще назначиш охрана? На всякъде? Пробвай на Ц. Гара да си представиш какво ще стане. И спирката е обществено място. Мога просто да искам да седна и да изпия едно кафе, докато стане време да тръгвам. Кой ще ми забрани това мое право? А истината е къде, къде по-простичка - искат да лапат до последно тия без нищо да подобряват. Много баби - хилаво дете.

30

Анонимен

преди 1 година

Ми и софийския ви градски транспорт е изгерберастял, това е ясно на всички мислещи хора. Много малко места в България са се спасили от изгерберастяването, ама наистина много малко. 5-6 години че и повече са нужни за да прекопаме държавата и премахмем всички гербераски плевели.

29

Анонимен

преди 1 година

Имаа пари Столична община, ако оня фъндък се разкара и протежето й.

28

Анонимен

преди 1 година

Отдавна е ясно, че парите за Софийският градски транспорт се използват за източване.

27

Очевидец

преди 1 година

Във всички институции, в администрацията на държавно и местно ниво е пълно със слуители и директори, които нямат никаква работа, задължения или отговорности.Това е една пасмина , която лежи на раменете на останалата част от народа. Повечето от тях назначени от ГЕРБ и техен твърд електорат.Познавам поне 10 души, които ако не отидат на работа 1 година никой няма да разбере и с нетърпение чакат да дойдат избори за да гласуват за ГЕРБ. Те са уплашени, че ако някой погледне на дълбоко са пътници.

26

Анонимен

преди 1 година

61 директора *** всичките от верви родове на партията майка БКП, също като самоковската пенюга

25

мак

преди 1 година

Писах и преди, идете в коя да е институция и свят ще ви се завие от гл., старши експерти и специалисти и цгм не прави изключение. А софиянци, ако искат безплатно нещо, да не е за сметка на омразната им провинция, защото фънда има опит в ходене при премиера и просене дължавата да им спусне кинти. Нищо чудно и сега да опита.

24

Анонимен

преди 1 година

Той добре безплатен, ами кой ще го плаща?

23

Анонимен

преди 1 година

Чичото от село даже няма транспорт обществен и то не само за него а за всички живущи там трябва да издирват някой с кола защото унищожиха междуселищния транспорт Преди от нсше село имсше автобуси на всеки час сега няма и за цял ден

22

24 краси

преди 1 година

Когато се доближиш до стандарта на бразилците тогава се сравнявай в тях, но когато беднотията ти се дължи на пРостотията ти не ги споменавай никога !

21

София

преди 1 година

Защо не ги питат от сини и зелени зони колко правят и колко от тях са върнали обратно под формата на инвестиции за по-хубави и организирани платени паркинги? А за инвестиции в свободни общински? Или няма нужда да питам. Една сбирщина нищоправещи прибиращи заплатки и постоянно оправдаващи се как всичко е на загуба.

20

Краси

преди 1 година

В СГТ 50% пътуват без билет!Бразилците-100% безплатно!

19

Хайде пак за

преди 1 година

дървените шопи привилегии искат ? Ами чичо от село който храни тези дървари и трябва да пътува от едно село до друго село на само 3-4 км колко ще му стане билетчето за да покрие разходите на столичните у'т'р'е'п'к'и ?

18

Анонимен

преди 1 година

В Столичен електротранспорт има зам.директори които са пенсионери и продължават да работят, началници пенсионери-също. Изчистете всичко.

17

Юрист

преди 1 година

Съдът преди месеци обяви билета от 1.60 за незаконен но мутрите от СОС го преименуваха на карта.Всички актове и глоби са незаконни.