103

Анонимен

преди 1 година

Герберастките тролчета и днес са в ударна надправара да надминат самите себе си по безмозъчни излияния и взаимно изключващи се понятия ! Няма угодия ! Герберасти , сър ...

102

Градски селянин

преди 1 година

Само преди 7 месеца тоя разправяше как щял да ни ваксинира ударно, според директивите на господарите му. Сега нова сюжетна линия, нови вълни, нови бустери. Байгън, отивам след минути да се ваксам, че аман от психарията им.

101

Ние

преди 1 година

А къде е Нинова да каже колко сме добре и защо не го разбираме. Били сме увеличили с 20 % икономическия ръст. Абсолютна лъжа. При повече от 20% инфлация и увеличение на цената на тока за износ с 500%, се се увеличили приходите, но това не е никакъв икономически ръст.

100

123

преди 1 година

Тоя пак се е надрусал и света му изглежда розов.

99

Анонимен

преди 1 година

Селандур и американска podloga, изнасяй се по-бързо от сградата на минсъвета и повече да не стъпва там миризливият ти крак. Ако неговата партия и коалиция спечелят ще се получи трагедия -- ще започнат да източват България за доставки на помощи от всякакъв вид за украйна, по заповед на сащ. Ние ще плащаме сметката на войната на сащ в украйна, заедно с другите европейски страни, управлявани от американски марионетки.

98

Анонимен

преди 1 година

Селандур и американска ***, изнасяй се по-бързо от сградата на минсъвета и повече да не стъпва там миризливият ти крак. Ако неговата партия и коалиция спечелят ще се получи трагедия -- ще започнат да източват България за доставки на помощи от всякакъв вид за украйна, по заповед на сащ. Ние ще плащаме сметката на войната на сащ в украйна, заедно с другите европейски страни, управлявани от американски марионетки.

97

Анонимен

преди 1 година

Вълната е сега и става ксто цунами е подле фокторите ще са виновни а тоя говори някъде от небесата

96

Анонимен

преди 1 година

Върнете ли мерките преди изборите, Възраждане ще управляват. Върнете ли мерките след изборите, ще ходим пак на избори и Възраждане ще управляват. Който иска Възраждане да не управлява трябва да е против мерките. Който иска Възраждане да управляват, да гласува за тях... :)

95

Анонимен

преди 1 година

Че вие бизнесите не ги затваряте ,ами направо ги фалирахте за година и половина на власт.

94

Анонимен

преди 1 година

Тоя приказваше преди,че единствения начин да се премахне сертификата е да има 80 % ваксинирани,а то какво стана.Сега рече че нямало да се изисква сертификат,но хората от Брюксел като кажат въвеждайте го и ще го изискват отново особено за пътувания извън БГ.

93

Анонимен

преди 1 година

ПК още ли се изживява, като нещо...като нищо! И докога това сайтече ще се върти като ветропоказател? Задната им част ще е все отзад - да им вкарат малко .... знаете какво!

92

Кирил Петков

преди 1 година

Отговарям на 83. Да, като бръкна под полата, започвам да се втвърдявам. Щpъквa ми и направо ще ми се скъсат копчетата на панталона. В такива моменти нищо друго не ме интересува.

91

Анонимен

преди 1 година

По-бързо се изнасяй от кабинета, не ти е там мястото.

90

Анонимен

преди 1 година

къде ще се маха бе, съд за национално предателство и публичен линч. след него останалите *** от прехода. връщаме си нефтохим, завода в пирдоп, руснаците пускат евтина газ срещу бази в тила на глистите от нато и започваме на чисто.

89

анонимен

преди 1 година

колкото по бързо се марне Киро и сие ,толкова по спокойто ще е лятото. Поне няма да тръпна каква поразия ще извърши премиера ни.

88

Анонимен

преди 1 година

Ввно говори от друго измерение или се е допитвал само до Сербезова не и до лекарите на първа линия защото Ковид ситуацияъа е във възход в момента а няма никакви мерки

87

Спокойно лято

преди 1 година

Кирчо и Кокорчо си заминават, така че не само спокойно лято, ами и спокойна есен, зима и спокойна пролет ни чака. Зимата всеки ден ще се сещаме за теб, ама дори да ни е студено, ще ни е по-спокойно, че не можеш още повече да нвредиш.

86

Анонимен

преди 1 година

Само едно ли, небългарино?

85

Анонимен

преди 1 година

Тоя говори, като че ли трябва да сме му благодарни за "спокойното лято". Ние сме свободни хора, ментак! Само опитайте да ни ограничите отново.

84

Анонимен

преди 1 година

Маска не слагам, ментак! Внимавай много в картинката!