14

w

преди 1 година

Четем отделени стотици милиони за умеличение заплатите на полицията, това за добри резултати ли е, безпристрастност? липса на връзки?

13

П.К.

преди 1 година

Дрога и Алкохол? И всички хукнаха по, умишлено насочената фалшива следа.??? НЕ, УВАЖАЕМИ. Тази фалшива следа бе пусната, за да отклонят нашето внимание от истинските причини за трагедиите по пътищата. И, ЗА ДА СПАСЯТ КОЖИТЕ СИ НАШИТЕ УПРАВЛЕНЦИ. Редовните, груби нарушители с дрога и алкохол се знаят от всички и най-вече от властимащите. От горе, до долу. Ако тези крайни нарушители се закопчават навреме, няма да има жертви, нито трагедии. ВЪПРОСА Е: ЗАЩО ТЕЗИ РАЗБОЙНИЦИ НЕ ГИ ЗАКОПЧАВАТ???

12

Анонимен

преди 1 година

Закона казва, ме може. Разни петолъчници обаче ми обясняват, ама аз не съм агресивен дрън дрън та пляс за мен може. Закони и правила се спазват, който ги нарушава съд, глоба, наказание. За съжаление живеем в изгерберастяла путинизирана държава и затова дори е възможно комунетта да ми обясняват как нямало проблем понеже не били агресивни. Да вземеш лопатата ей!

11

Анонимен

преди 1 година

Първа стъпка в еволюцията - ефективно осъдени за минимум 3г. затвор - политици, катаджии, данъчни, директори на градини и т.н. административни служители за подкупи.Втора стъпка - по-строги закони, които ще се спазват поради първа стъпка.Обществото в цял свят е еднакво, контрола е различен. Немеца тука кара като луд, а нашия там кара без да наруши и едно правило.

10

Анонимен

преди 1 година

Като обшество.... ми първо си селектирайте персонала в МВР. Когато има 0 корупция и 100% прилагане на законите. Тогава и сегашните мерки ще свършат работа. Но когато съсипвате живоата на хора с шалфиви тестове, а други ги пускате за понякой лев... винаги ще има такива проблеми.

9

Анонимен

преди 1 година

Чакайте сега. Значи всеки трети тестван по време на акцията се оказало ,че е употребил наркотици. Значи следва ,че всеки трети преди акцията трябва да е бил без книжка . Това нене така. Следователно трябва да започне масова чистка в КАТ и съд за всички вземали пари. Нали то е логично? :))

8

Анонимен

преди 1 година

Отнемане на права за Алкохол над 0.7-1.0 до 5 години. И за наркотици минимум 5 години а товага да видя някой ще пие ли ще шмърка ли ! Има много начини ама никой не иска !!!

7

Киро Златоносов

преди 1 година

С Наско сме номер 1 на пътя ! Кви магистрали прая нито Бойко нито Адолф са виждали! Само Рашко синьото око е по-сериозен! Той е по-дълбоко в сатанизма, но го гоним!

6

Анонимен

преди 1 година

Преди всяко заседание на народното събрание задължителна алкохолна и нарко проверка на депутатите...

5

Анонимен

преди 1 година

Обществото деградира по време на тоя дъртия вдясно. По време на тяхното поколение се разви мутризма, по време на тяхното поколение България се превърна в Африканска държава. Сега ние младите трябва да оправяме мизериите на дърти пезевенги, които на всичко отгоре ми се пъчат по телевизията, разсъждават и поучават. Аре бегом марш!

4

Анонимен

преди 1 година

Дами и Господа, а според вас аз К. Петков наркоман ли е?

3

Анонимен

преди 1 година

Впрягайте каруците, вие не сте за съвременни превозни средства. Просто сте изостанали с няколко века от останалия свят, във всяко едно отношение. Нямате нито култура на шофиране, нито политическа култура, а пък за музиката да не говорим, с тази средновековна ориенталска чалга.

2

ПП

преди 1 година

Продължаваме Пеша! Киро ни върна в тъмните векове!

1

Анонимен

преди 1 година

Еми тя и "властта" е такава