74

Анонимен

преди 1 година

обичам да карам пиян и да блъскам експерти

73

Анонимен

преди 1 година

До Гиб Мелсън Чак 20 хил.лв са множко.Струва ми се, че за 6 месеци ще останат 40-50% от шофьорите на пътя. Милиционерите - сега се именуват полицаи, трябва да мислят и за икономиката на държавата. При първо пиянство на пътя глоба 5 хил.лв и снемане колата от деижение 6 месеци. При второ нарушение глоба 10 хил.лв и колата без номера, а шофьорската книжка в КАТ 1 година. При трето нарушение глоба 20 хил.лв, при невъзможност за заплащане на сумата затвор 1,5 години и колата за скрап. Без книжка.

72

рибока

преди 1 година

Първите седем години е решението.Престъпление от общ характер шофирането след употреба на алкохол над 1,2 промила е от 1995 година.

71

anon

преди 1 година

В някои страни (Израел) няма значение дали караш пиян или дрогиран. Сам си преценявай, но направиш ли нарушение няма отърване. Независимо дали си бил или не си бил пиян.

70

Гиб Мелсън

преди 1 година

Проблема може да се реши много лесно. Караш пиян или дрогиран, няма проблем. Като те спрат полицаите ти налагат глоба от 20 хиляди лева. И ти вземат колата докато не платиш. После пак карай пиян и дрогиран. Нямаме политици, които да го направят това. Трябват топки. Едно е да се надъървяш на руснаците които са някъде си далеко. Друго е да се дъървиш на джигитите и да въведеш ред в държавата. Пращаме оръжия в Украйна щото уж сме безстрашни, но не можем да въведем ред по пътищата.

69

Ще дам пример:

преди 1 година

Дивака ще си каже - деееаса тия защити два не мога да си права квото си искам.Цивилизованото същество ще си каже - има причина тази конструкция да е тук!

68

Много ненавистно

преди 1 година

Е сега примерно - направи редизайн на Готие. Те това е задача с повишена трудност. Може ли го направиш по-добре от Готие? От Ямаха... От Дитер Рамс Може ама трудноооо... Тук е и трудността на съвременния дизайн.Живите съвременници са полирани диаманти , а за другите квото остане в забравените папки и ниши....

67

И в тоя ред на мисли

преди 1 година

Победили те закона и правовия ред са дефинирани от всеки нормален човек с някаква цивилизованост като престъпници. Можем да си говорим с часове за дизайн - ненавистна за мен тема, защото в голямата си част днешния дизайн е редизайн. Няма много новаторство в днешния дизайн - негова главна цел е да поправи грешките на предишните поколения и може би ще минат 50 години до следващото ниво на дизайнерската форма. Това е според смели предположения.

66

Можеда си припомним

преди 1 година

Думите на Чарли Чаплин от Великият Диктатор - Аз не искам да е така и не трябва да е така, само защото Вие казвате , че трябва да е така. Аз не искам това насилие, не искам тези фортификации , но тъй като сте заложили в тая система такова структурно насилие, извършили сте акт на война, който нямате правото да извършвате по международно и т.н. право се водите победителите в тази война, която ние не сме ви обявили и не сме започнали. Какви победители сте тогава? Какво сте победили? Правовия ред

65

Гледайте го така

преди 1 година

Някой ако беше спазил закона, друг ако беше прочел Шарл и Модулира като хората нямаше да се породи необходимостта от дизайн.

64

Има правило:

преди 1 година

Необходимостта поражда дизайна! На първо място. После има второ, трето, четвърто ...Не аз върнах тази страна в див бесен религиозен феодализъм с елементи на капитализъм, но озовал се в ситуация и среда се явява необходимост от дизайн!

63

Боряна

преди 1 година

И на пътя дрогирани и пияни,и ПП дрогирани и .пияни и страшно много лъжци,нагли мошеници и елементарни хора.Ами кажете как ще се справим а?

62

Анонимен

преди 1 година

А каква е превенцията?Защо има дрогирани шифьори,кой контролира пазара на дрога,щото не е Рашков,той стимулира чрез финансови облаги и по надолу също.Карастрофите се случват,защото зависимите губят контрол на реакциите си,те са еуфория ,пр.тези на амфетамини,не виждат светофари,завои ,хора и т.н.На всички с положителна проба за наркотици веднага да им бъде издадена съдебна заповед за принудително лечение.Там ги детоксират и лекуват 2_3 месеца,ако стане,стане,но който се осъзнае се оправя.

61

Какво значи това?

преди 1 година

Аз съм бил абсолютен непукист - не е вярно, откакто се помня аз се намирам в една като цяло враждебна среда,изпълнена с манипулация,лъжи,пропаганда, нацистка окупация,колониалнонацистки практики и като цяло сме си изградили нещо като наш си ковьоз в който да не оказва въздействие.А иначе толкова ми е писнало от глупостите ви,че няма накъде.Гледам да си гледам работата като хората и само моята работа да не се вторачвам в чуждата и пак все у мене гледате и все аз съм ви виновен,а като извадя факти

60

Анонимен

преди 1 година

Проблема с дрогираните и пияните се решава само по един начин. Понеже с пияници и наркомани борбата е трудна хванат ли се такива на пътя конфискация на автомобила и книжката се отнема до живот.

59

Айде бе?

преди 1 година

Откога алкохола е АНТИдепресант?! Баси ташака...

58

Кой има полза?

преди 1 година

Кой има мотив?Отговорих ви!

57

Пример за:

преди 1 година

Нацистка пресметливост ... Ако изхвърля два милиарда злато в езерото си връщам колонията след като ония другите направят същото с дължимите суми!

56

Анонимен

преди 1 година

като падне Рашков, работата ще тръгне. Прекалено много калинки е назначил.

55

Вижте сега:

преди 1 година

Може да си играем с думите много : Monkey say , monkey do! Но действително възхода на шовинизма е правопропорционално на упадъка на Европейския съюз и когато банкерът в центъра на съюза се прави на ни лук ял ни мирисъл. Може би фразеологизма ще бъде правилно аристократично разбран ако го замените с чесън!