62

Явор...

преди 1 година

...Руменов Божанков. Който не знае за него, да прочете гугле или да пита хората в Горна Оряховица. Актьорът Мамалев се майтапеше "може ли висок човек да е умен, отговор, може, ако брат му е нисък." Та може ли Божанков да се прави на света вода, понеже е млад кадър, отговор, не може, ако се знае семейството му. Дори и Радев да даде мандат на БСП, нищо полезно няма да се роди в политиката. Избори ще има.

61

Анонимен

преди 1 година

бсп невинни го играят...

60

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ-СДС няма да водят никакви разговори с изпечени мошеници, крадци и пишман приватизатори каквито са повечето депутати от бсп.

59

анонимен

преди 1 година

БСП се сърди на ГЕРБ, че манипулацията им за пачки и кюлчета е отхвърлена при петорна експертиза от ЕК .

58

Анонимен

преди 1 година

И "шкафчетата" се оказаха уйдурма. Какво ще правим сега?

57

истина

преди 1 година

ГЕРБ никога няма да разговаря за правителство с комунистическите партии БСП и ДБ - определени от Народното събрание като терористични крадливи партии. След предсрочните избори ДБ ще е извън парламента, а БСП 5 %- ненужна за разговори дори с ПП.

56

Анонимен

преди 1 година

Нинова не разбира или се прави на неразбрала,че БСП става единствено за попълване на мнозинство евентуално,отдавна имат мижав електорат,който вече и не може да гласува на избори с новите технологии!

55

Пян_Гъ

преди 1 година

"БСП няма да разговаря с ГЕРБ-СДС, ДПС и "Възраждане". Мдаа, а те искат ли да разговаряте? Защото ако те не искат, няма значение вие какво искате! Пък и кой ви каза, че Юмрукът ще даде мандата на вас?

54

Анонимен

преди 1 година

Те пък са се затърчали да разговарят с вас! А бе с вашите десет процента ставате за попълване на бройката евентуално!

53

Анонимен

преди 1 година

Що бе, БСП,ПП, Възраждане, са си лика-прилика. Продажни са, алчни са и лъжат.

52

карачанаков

преди 1 година

Какво си запазил бе Горнооряховски суджук и като получите мандата какво сърбали сме Ви попарата.

51

Политанализатор

преди 1 година

БСП е отдавна оттекла се в канала и е на бунището на историята!! Само Ниновци,Божанковци, Гуцановци и ортаците не искат да схванат!! Щото им се услади властта, тлъстите заплати и депутатските кюфтаци!!!

50

Селянин

преди 1 година

А ГЕРБ-аджиите защото горят от желание да разговарят с БСП.

49

Анонимен

преди 1 година

докато има на свобода живи комунисти - крадци, Шенген няма да видиме

48

Анонимен

преди 1 година

Преди минути качиха видео как младежи от БСП си хвърлят книжките и централата на БСП. Нямате си представа колко вулгарна е жената в централата на БСП. Няма такова дъно.

47

Анонимен

преди 1 година

До Shark - Не може да не си говорят. Не сме ги пратили там да се женят, а да работят. Ти едни да ти оправят цъфналото положение, аз други, ама със същата цел. Ще намерят общите проблеми и ще работят да ги оправят. Че аман от празни приказки, тоя не го щем, с оня няма да работим, надприказват се, влизат/не влизат в зала, файда никаква, най-много някоя беля да свършат, но заплатките им си вървят в това време, а ние си живеем с проблемите, че и по-зле става.

46

Анонимен

преди 1 година

ИТН поставят условие Киро и Асен да не са в кабинета. Няма да им излезе сметката на БСП.

45

Анонимен

преди 1 година

Голям праз! Те поставят условие Киро и Асен да не са в кабинета. А Киро и Асен няма да се оттеглят. Поели са ангажименти и знаят, че ще връщат ресто на олигарси клиенти на прокуратурата.Асен Василев по търбух ще лази да е премиер, с Киро ще изтърка парапета от нерви ако не е вице.

44

ДГД ПП

преди 1 година

ДГД и БСП!

43

Анонимен

преди 1 година

Това е народно събрание, не е панелката на вашите! Не може с едни съседи да говориш, с други да не говориш! С тая тактика: "само да не е ГЕРБ", ни докараха до просешка тояга...