13

Минуващ

преди 1 година

". . . защото морските пристанища са минирани от ВСУ и са неизползваеми" -- е те безпричинно ВСУ са се минирали. Нямало е никаква опасност от агресия по море от черноморския флота на Русия. Просто украинците сами са се прецакали, объркали са се с тия мини. Хайде стига с тия руски опорки! Станахте световните хранителни терористи, които палят узрелите поля с пшеница нарочно.

12

Анонимен

преди 1 година

Преди руската СВО морските пристанища са осигурявали около 80 % от износа на селскостопански продукти от Украйна, но сега износът на храни е ограничен до дунавските пристанища, железопътните линии и пътищата на запад, защото морските пристанища са минирани от ВСУ и са неизползваеми.

11

Анонимен

преди 1 година

До Хартиен бос - точно така бос, това сриване го чакаме ежедневно, още от времето на соца! Ще бъде, някога!

10

Тед

преди 1 година

Запасите на Украйна са продадени още до февруари. В момента имат само фуражно зърно. Чакат новата реколта, за да покажат, че имат въобще какво да изнасят. Как Русия е успяла да им заминира плажовете и пристанищата не е ясно, но трябва да се поддържа тонуса срещу Русия, като се пушат глупости.

9

Хартиен бос

преди 1 година

До Анонимен 12 "доларите ги печата непрекъснато фед резерв , хартиики , изведнъж ще се сринат" Предлагам да купувате повечко рубли.

8

Анонимен

преди 1 година

доларите ги печата непрекъснато фед резерв , хартиики , изведнъж ще се сринат

7

Анонимен

преди 1 година

До БАНко Вредно е да разпространяваш рашистка пропаганда, защото рано или късно започваш да й вярваш самия ти. :))))

6

БАНко

преди 1 година

ПРИСТАНИЩАТА В АЗОВСКО МОРЕ СЕ ВЪРНАХА КЪМ РУСИЯ , А ЗЕЛЕНОТО ЧОВЕЧЕ ОТ КИЕВ НЕ ИСКА ДА РАЗМИНИРА ОДЕСА !!! ТОВА СА ПРИЧИНИТЕ , А РУСИЯ НАПУСНА ЗМИЙСКИ ОСТРОВ ЗА ГАРАНТИРАНЕ НА ИЗНОСА !!! ДВАЙСЕТТЕ УКРАИНЦИ ОТИШЛИ ДА ПОСТАВЯТ СИНЬО/ЖЪЛТО ЗНАМЕ ПУТИН ГИ НАПРАВИ НА КАЙМА , ЗА НАЗИДАНИЕ СРЕЩУ ДОБРАТА МУ ВОЛЯ !!!

5

Анонимен

преди 1 година

Еврото си заминава. Който има да ги продава и да купува долари.

4

Анонимен

преди 1 година

Всичкото е от алчността на Русия. Ненаситност да се заграбват територии и ресурси. Съответно да се изнудва все повече и повече.

3

Анонимен

преди 1 година

Все едно. Няма никакво значение. Крим, Луганска и Донецка област вече ги няма на картата на Украйна. И да изнасят и да не изнасят, все тая. Украйна загуби Крим, Донецка и Луганска област и няма връщане.

2

Анонимен

преди 1 година

Тез оръжия дето им ги пращат, трябва да се плащат. Сега ще им вземат зърното, а скоро и всичко останало и ще ги оставят гладни, голи и боси да карат зимата. Който изкара, изкара.

1

Анонимен

преди 1 година

Ми нали затова сега натискат макетата да клекнат и да ги приемат в ЕС.Целта е да се отвори сухоземен път през България,Северна Македония и Албания(Варна -Дурас) с камиони,за да се заобиколи Босфора.Но Май няма да им се получи,защото ще се оскъпи много износа.Русия ще изнася жито през Босфора и цената му ще е по-ниска и ще подбие тази на Украйна.Загубата им ще е голяма ако не е през Босфора.Поне100$ на тон и ефекта се губи.Особно пък ако минава и през"ръцете"на посредници.Но пък ще е"оръжие".