7

Анонимен

преди 1 година

Може да реве колкото си иска.

6

Анонимен

преди 1 година

Тарикат мъж не писка. Тази мисъл, която наскоро ми припомни Пулев, важи в пълна степен и за тоя доктор. Уволнили са го, така както преди това са уволнили друг, за да назначат него. Наиграл се е, нагушил се е, време е да си тръгне и да си намери друг начин за правене на пари. А доколкото знаем как действат докторите, начини за това много. Вероятно скоро ще акостира в някоя друга болница и паричния поток ще продължи да тече

5

Д-р Далаверов

преди 1 година

Явно няма далавера! Само теглене в тая болница, живи да ги оплачеш! Жертват се за хората! Ще си издерат очите кой да се жертва пръв!

4

обективен

преди 1 година

АМ защо няма и един вкаран шеф на болница в затвора !!Та те са моторът на мафията . Работят с фармацевтичната мафия , както наркоразспространителите , и вадят милиони отгоре тях !!!

3

Асан

преди 1 година

Нищо де да става акушерка за каквото е учил :)))

2

Анонимен

преди 1 година

Този герберски бокклукк за какво се мисли? Незаменим и единствен. Като Генчо Начев, който е рекетирал болните да му плащат баснословни суми за операциите му в държавната болница. Престъпниците в бели рокли ще трябва да заменят белите рокли с раирани рокли, и крокодилските обувки - с налъми.

1

Анонимен

преди 1 година

Всички сте за уволнение с тая ковидизмама дето ни я сложихте.!