10

Програмист

преди 1 година

Лигавщини. Какво ще кажете за един як шамар?

9

Анонимен

преди 1 година

Когато някой ти се качи на главата он разбира само от бой.

8

до 6

преди 1 година

Е ти нищо не каза... В София 90% от провинциалистките мечтаят за заможен софиянец... А хванат ли програмист с над 10к заплата- КРАЙ. Не пускат, докато не снесат поне 2-3 от него. Ама някои мъже не са глупави. Всички имаме по някой познат, който е оплетен в мрежите на пpocта провинциалистка. Но рано или късно се разделя с нея. В Студентски град провинциалистките те гледат от каква кола ще слезеш и моментално налазват. Спиш 1 път с нея и няма отърване- все те търси...

7

Анонимен

преди 1 година

Бездетните, несемейни лесбийки от НПО-тата не давайте акъл на родителите как да си гледат децата!

6

Анонимен

преди 1 година

В Западна Европа са станали такива, каквито са сега с много бой от най-ранна детска възраст. Затова те са богати, а ние не. В боя е истината.

5

н2о

преди 1 година

Много просто! Два шамара по дупето без да му кажете нито думичка! -)))

4

5G

преди 1 година

За да се обърне внимание на забележката, първо трябва да сте сменили паролата на рутера.

3

Анонимен

преди 1 година

Значи - не го ли накажеш малкото дете овреме, докато порасне ще свикне да си прави каквото си иска и накрая ще стане престъпник, убиец и гаменка. Отвърти един лек шамар, че да знае следващия път да не прави така или го накажи право до стената с лице към нея.

2

до 1

преди 1 година

Именно заради това си мислене за бой ще си последен по всичко положително в Европа. То и във фиша със заплатата ти пише, че са те били де. Това направи комунизмът- бити като деца, а днеска берачи на малини, функционално неграмотен слугинаж най-долно ниво в ЕС.

1

Граовец от РК

преди 1 година

Ми не правиш забележки а направо развърташ шамарената фабрика..... Иначе на момченцата им омекват китките, а на момиченцата им растат брада и мустаци ... И после олеле ... ще четеш за *** права и Истамбулска конвенция ... Прадедите само до самочувствие и разисквания са опирали ... пък сме оцелели а сега не знаем на къде отиваме.... :-(