24

Анонимен

преди 1 година

Ревизоро се оказа част от мафията на митницата Капитан Андреево. Трябва да му се смени прякорът на Мафиозоро. Защити герберската мафия, той също не бил чул за Капъкуле. Голям фалшив герой излезе Мафиозоро. Как се правеше на разбирач толкова години, на безкомпромисен митничарски шеф, на спец по митническите далавери по света и у нас. Голям мошшеник.

23

toti

преди 1 година

Как те не е СРАМ да говориш по въпрос който си знаел и си затварял очи години ,все едно нищо не знаеш!!!Точно заради ТАКИВА КАТО ТЕБ държавата се завладя от мафията !!!Яото и в затвора да идеш ти се плаща да си мълчиш и за награда се връщаш ,,сух''на работа !!!!

22

Анонимен

преди 1 година

Вие като пишете всичките тези бисери като свободни съчинения като какви се явявате

21

Анонимен

преди 1 година

ТОЗИ беше за затвора, но още го търкалят по медиите. Е нямате ли срама???

20

Анонимен

преди 1 година

Абе , ревизоро тези са там от 10год. кой ни управляваше тогава !? Знаете ли колко народ сте нахранели с пестициди ? Бойко , щом не спира да обикаля по градове и паланки , вместо да лъже хората колко некадърно било управлението на Петков , да отговори , защо е позволил тези от Капитан Андреево да тровят нас и децата ни!

19

Гуй ставри

преди 1 година

Дайте ми го Пред уреда ми Сичко ща си признай....

18

Анонимен

преди 1 година

Още малко да бяха на власт ПП и Ревизоро щеше да види зоро ! Сега е сербез , щото още не е при бай Ставри и за малко е отложил пътуването и престоя до ЦСЗ ...

17

ДА

преди 1 година

А ти къде беше ,бре!?Нали и ти беше министър по това време-кво се правиш на луд!?

16

Мутри ВЪН

преди 1 година

Ревизоро - у ЗАТВОРО!!! Тоя крадец ГРОБарски е създател на тази схема на ГКПП Капитан Андреево заедно с Мишо Мършата ( Мирослав Найденов- земеделски министър от ГРОБ). Откраднаха МИЛИАРДИ от бедния български народ!!! Ревизоро - у ЗАТВОРО!!!

15

Анонимен

преди 1 година

Александър Йорданов е друга такава персона, изключително глупав човек с крайно нереалистична преценка за себе си.

14

Анонимен

преди 1 година

Тоя човек е удивително елементарен, винаги е бил изключително спрял. Направо ми е неудобно, когато някой толкова глупав индивид говори публично. Скърцам със зъби.

13

Шиши

преди 1 година

Както ти ги пренареди,спомняме си.

12

Анонимен

преди 1 година

Kапитан Андреево" е отвличане на вниманието - един проблем, който преди много години е трябвало да бъде решен, който е решен на 80%, трябва още 20 да се реши.----Корумпета от всички страни - съединявайте се!

11

гост

преди 1 година

До Анонимен"Успоредно с това завършва Висшия икономическиинститут. Има няколко следдипломни квалификации - по митнически контрол, финансии счетоводство. Работил е в съобщенията като на надзорник и като счетоводител." Има оразованието. Този работи, не се прави че работи

10

Анонимен

преди 1 година

Този защо лобира за мафията, корупцията и олигархията?Било нормално да се пренареждат "играчите"? Такса спокойствие, корупция в БАБХ, предложени милиони подкупи, заплахи за живота към най-висшите позиции на държавното управление, както и към дребни инспектори на терен?А това, че сме изяли хиляди тонове забранени турски пестициди и сме пускали още поне толкова за Европа, явно също не е проблем.

9

Анонимен

преди 1 година

KВО каза тоя, по-точно?! За затвор си и ти, бате.

8

Ей подлога

преди 1 година

Капитан Андреево е причината да не влезем в Шенген!! Тъпите панелени роби не им дреме, че ги крадат цял живот и живеят като скотове!!! *** гнусен противен народ

7

Анонимен

преди 1 година

"Капитан Андреево" е кьорфишек! Американците използват политическата обстановка за да сложат там свои хора...

6

Анонимен

преди 1 година

Престъпник!

5

До 1

преди 1 година

Преди това никой нищо не е правил и всичко си е било както през Френско Швейцарската граница нали? Бива да си пpocтичък ама чак пък толкова.