27

Анонимен

преди 1 година

Не само в Македония но и тук в България има доста хора предимно по селата с промити мозъци .

26

Анонимен

преди 1 година

Македонците не мразят никого. Част от македонците както част от българите са под руско влияние и пречат. Защото Русия иска раз единствени Балкани за да прокарва своите интереси тук. Ако РСМ влезе в ЕС ще се намали руското влияние.

25

Анонимен

преди 1 година

"Като е толкова хубаво в ЕС , защо ЮК го напусна" - Защото ЕС така е устроен, че богатите държави внасят повече в ЕС, отколкото се възползват като програми за развитие. А развиващи се държави като България усвояват повече по програми, отколкото внасят като годишна вноска. Острова нямаше голяма полза да е в ЕС.

24

Анонимен

преди 1 година

Всъщност сърбите подклаждат омразата към БГ, естествено руснаците допринасят малко и те :))) Но ако си говорим честно, макетата са толкова промити, че ни мразят и без никаква намеса от външна страна :))

23

Анонимен

преди 1 година

Като е толкова хубаво в ЕС , защо ЮК го напусна , а други богати европейски държави не се присъединяват към него

22

Анонимен

преди 1 година

Русия винаги е била терористична държава и всички злини в Европа тръгват от Русия,по точно от Путин.

21

Цирк

преди 1 година

Ай де намериха пак виновника...

20

Пич

преди 1 година

Боже, Божеее... Колко е смотан тоя! Първо не посмя да си признае, че живее с българка под един покрив. После виеше срещу България и насъскваше хората да палят нашите културни домове. Сега като му свиха сърмите от ЕС изведнъж се оказа, че Русия му е виновна!

19

Анонимен

преди 1 година

Сорсоидника пак се е разихрил с ВПН-а и създава внушения, че са много хора... Гнусотия.

18

Гоце Делчев

преди 1 година

Стефане, не се гевези- посочи кои " съседни държави" се опитват да влияят на протестите! Ама не ти стиска, нали сърбоманче?

17

Анонимен

преди 1 година

Политиците на БЮРМ най-накрая да се изправят срещу националистите т.е. срещу югославските и съветските комунисти и да поведат напред държавата. Стига са се гънали пред шепа ненормалници.

16

Анонимен

преди 1 година

Този жест с почесването значи , че лъже !

15

Анонимен

преди 1 година

Пендаровски ела и риж колко сме прогресирали след 15 години в ЕС и тогаеа се натискайте да влизате в него.

14

Ламята

преди 1 година

Русия трайно зае мястото на Торбалан,в тежка конкуренция с короната.Очаквам скоро извънземно нашествие.

13

Анонимен

преди 1 година

На крива ракета космоса му крив !

12

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 4 "Ех, Стево, Стевооо... Ще се "сетите" вие, ама късно!" Да, това е забележителен обрат в позицията на РСМ. Обянсявам си го само с това, че усещат, че или ще влизат в ЕС и ще имат благоденствие, или ще останат извън него, и ще мизерясват под "опеката" на сърбите и руските им господари. Да не говорим ефекта ако АЛБАНИЯ влезе в ЕС, а те още кретат. ТОГАВА вече РСМ ще спре да съществува де факто. Албания ще ги подбере И икономически, освен както е сега -демографски.

11

ХАНонимен

преди 1 година

Да изгонят 80% от дипломатите и да им спрат кранчето с рублите и няма да имат ядове с разни копейкини

10

Анонимен

преди 1 година

Нашите комсомолци по нареждане на Москва се противопоставят на европейска Македония от друга искат да излизаме от ЕС. Пълен абсурд!

9

Анонимен

преди 1 година

Не е нужно да чета специални доклади на службите, за да съм на 100% сигурен, че Русия и Сърбия подклаждат протестите. Достатъчно е да знам кой и как създаде Македония и македонците. Жалко, че макетата се връзват на подобни мероприятия, но това е положението. Някой ден когато им дойде акъла, когато разберат, че бабите и дядовците им са били чисти българи и днес плю_ейки по България все едно да плю_ят по тях, тогава ще се появи хубавото за Македония. Дотогава не ги чака нищо добро...

8

Анонимен

преди 1 година

До Человек-тень - мислиш ли, че русия не е виновна? Я прочети: "Ние, московитите, впиянчихме киргизите, чемерисите, бурятите и другите. Ограбихме Армения и Грузия, забранихме даже богослужението на грузински език, окрадохме най-богатата Украйна. На Европа дадохме анархистите Кропоткин, Бунин, апостолите на руините и екзекуциите Нечаев, Ленин и др. Моралната мръсотия Московия това е чудовище, от което дори адът би се погнусил и би изхвърлил обратно на земята" - В.Розанов