47

Анонимен

преди 1 година

Дано когато се усетят не е късно .Фенове - ултраси от Белград какво търсят в Скопие ?

46

Анонимен

преди 1 година

24.06.2022 ДЕН НА ПОЗОРА И НАЦИОНАЛНОТО ПРЕДАТЕЛСТВО НА ГЕРБ-СДС,ПП,ДБ,ДПС !!!

45

Анонимен

преди 1 година

РУСИЯ ИСКА БАЛКАНИТЕ ДА ВЛЯЗАТ В ЕВРАЗИЯ, ЗАТОВА ОТ ПРОТЕСТИТЕ В СКОПИЕ ЧУХМЕ КРЕМЪЛСКИТЕ ОПОРКИ - БЪЛГАРИТЕ СА ФАШИСТИ И НАЦИСТИ- АКО НЕ СМЕ В НАТО И ЕС НИ ОЧАКВАШЕ СЪЩАТА СЪДБА КАТО В УКРАЙНА- ПОМНИТЕ ЛИ РАШИТЕ ТРЪГНАХА ДА Я НАЦИФИЦИРАТ- Е АЗ НЕ ИСКАМ ДА МЕ НАЦИФИЦИРАТ

44

Анонимен

преди 1 година

Айде сега изплюй и съседната държава - един път като ти се превърти езика да кажеш СЪРБИЯ после става много по-лесно

43

Анонимен

преди 1 година

Русия търси точно такива малки, бедни и разединени народи, сред които да подклажда напрежение и конфликти и после да ги използва за своите интереси . За тях страни като България, Македония и Сърбия са идеалната мишена, понеже хората са доста корумпирани и лесно се поддават на манипулиране. Затова трябва да се чисти всичко руско и да не се допуска руско вмешателство в политиката, но бедата е, че в БГ има легитимни проруски партии в правителството.

42

Ти

преди 1 година

Като ги гледам нищо чудно да им спретнат една война на тези кретеноиди , лошото е, че са ни съседи и пак ще страдаме, заради тези бивши юго-***. Този път всички бежанци ще подписват нотариално заверен документ, че са българи, както и прехвърляне на документи за собственост в чукариста им земя на българската държава.

41

Анонимен

преди 1 година

Ще се усетят и макетата от къде идва цялата мизерия. Ние сърбаме попарата на руските служби вече 10 години стана. Но от не-умен народ като българския, друго не може да се очаква.

40

А

преди 1 година

Айде, и тоя. Много модерно е да обвиняваш Русия.кой ми *** в гащите ?

39

Анонимен

преди 1 година

взеха да стоплят тия са по зле и от нас

38

Анонимен

преди 1 година

Пендаровски не е Сърбска лисица ,а обратното.Той е про-Американски.Радев е Сърбската лисица.Бойко,Нинова,Каракачанов,Костадинов,Слави са Сърбски лисици.Събудете се най-накрая.Мицкоски е сърбска лисица и един друг политик от Македония веган 40 кг.не му знам името е Сърбска лисица.Той казва,че е крайно ляв,нещо като Джабаски.

37

?!?

преди 1 година

Лигльо!

36

Анонимен

преди 1 година

Русия управлява България от над 12 години и продължава да го прави.В Македония не е така.Там се опитва да си върне власта.

35

Анонимен

преди 1 година

Пендара е сръбска лисица.

34

реформа

преди 1 година

Само арести на антибг ДПМНЕ и закриване както Груески избяга и Македония се кротна. Може нова ВМРО но по бг устава.

33

Анонимен

преди 1 година

България се бори за освобождение от Руско Иго.Но не успява.В Македония е същото.Интересно е че Руските партии създават спора.

32

Анонимен

преди 1 година

Абе знаех си аз, че някой друг е виновен за простотиите на братята македонци. Няма как да е иначе, хората са си българи. След като вече не могат да изкарат виновни българите, Стево реши, че Путин е подходящ. Може пък и да е прав, то Путин поначало си е виновен за всичко в Европа и САЩ.

31

Анонимен

преди 1 година

В България и мкедония има много години Руско влияние.То е в ГЕРБ,ВМРО,Атака,Възраждане,БСП,ИТН,Президенството,прокуратурата,Съдебаната власт.България е обречена.ЕС и САЩ.са.с нас ,само заради Русия.

30

Анонимен

преди 1 година

Аз още в началото на Ветото.Ви писах,че в България и в Македония има Руски партии.В България всички,които бяха за ветото са Руски.партии,а в Македония всички които са срещу предложението са Руски партии.Предатавете си колко голямо влияние има Русия в България и Македония.Интересно е че тези ,които създават спора са Руските партии.Другото интересно е че и в двете държави те твърдят,че защитават Националните Интереси на Държавата.А Макон е чист Путинист.Изпълни поръчката на Путин за конфликт.

29

Анонимен

преди 1 година

Ще се усетят и тея шушлеци кой мъти водата

28

Анонимен

преди 1 година

Това не е вярно, Великобритания се възползва от редица преимущества които и предлага ЕС като безмитен износ на стоки. Но Борис джонсън под влияние на вълна за някаква видима промяна реши тази глупост с брекзит. Сега Шотландия като го напуснат ще го линчуват с камъни.