164

Анонимен

преди 1 година

Руските диваци ще бъдат отблъснати, а пдинга ще умре

163

Аре, стига, ве

преди 1 година

и думата ккооччина ли е БАНирана. Няма друг български вестник с подобна порнографска кастрация на думи в българския език. Бях до тук. Оправяйте се.

162

Чугунолеяр

преди 1 година

До Анонимен Ти гледай кудоша как укрите ще изпотрепят рашистите и ще ги натирят в тяхната ***.

161

джо

преди 1 година

То Украинците започват настъпление в Херсон от един месец.Руснаците докато чакат ще превземат и Одеса....

160

Анонимен

преди 1 година

Проукраинските агитации по медиите премесени с явни лъжи в новините отвращават хората. Защо например лъжете че руснаците стрелят по Донецк което няма логика защото ДНР е съюзник на Русия и тази явна лъжа няма никаква логика.

159

Анонимен

преди 1 година

Къде е "Германец" който вчера под статията за убитите руски военни написа че обича с такива новини да си пие сутрешното кафе. . . .

158

Глупав

преди 1 година

по-глупав < най-глупав < шампион по ид..щитна < вярващ на Путинската пропаганда

157

Анонимен

преди 1 година

Аз прочетох много неща за гражданската война в Украйна от 2014 и 2015г. От там насетне си правя изводите кой крив кой прав кой пръв започнал кой за мир кой за война и кой къде е агресор.

156

Анонимен

преди 1 година

"До Всички Русофили" е Ник на коментар срещу който други хора по сетне изразихме несъгласие със съответните аргументи.

155

Анонимен

преди 1 година

Ще поискам проверка дали си живял в Русия. Ако не е верно написаното също няма как да е верно. Но и в двата случая не е редно меко казано да се говори против тия които ти дават хляб и подслон. Да не би да си бил шпионин...

154

Анонимен

преди 1 година

Няма какво да се лъжем лайковете се манипулират по някакъв електронен път Може да не е от сайта а от злонамерени гости.

153

Анонимен

преди 1 година

До анонимен. Тука да не би да е демокрация. Не слушаш ли парламентарен контрол и не чуваш ли какво става тука. Ами по медиите заплахите на русофоби срещу русофили и гоненията срещу тях са факт. Дори в националния ефир чувам яки заплахи.

152

Анонимен

преди 1 година

187 Тука да не би да е демокрация. Не слушаш ли парламентарен контрол и не чуваш ли какво става тука. Ами по медиите заплахите на русофоби срещу русофили са факт. Дори в националния ефир.

151

Анонимен

преди 1 година

Не си еврейн а украинец.

150

Анонимен

преди 1 година

До Долния не си живял в Русия това са измислици.

149

Анонимен

преди 1 година

"До всички русофили" е начало на един по долен напълно скандален пост.

148

Живял в Русия

преди 1 година

2015 до 2019 прекарах в Санкт Петербург. Други такива промити мозъци не бях срещал. Мислят че още живеем в 60-те години на 20-ти век. Всеки който каже една дума против Путина отива в ареста (после в затвора). ''РОСКОМНАДЗОР'' е службата която следи всички медии и проверява всяка информация дали е удобна на правителството. Виждал съм как по улиците полицията спира хора и им проверява телефоните с кого пишат и какво четат. Извън центъра на големите градове цари страшна мизерия. Направо е тъжно.

147

Анонимен

преди 1 година

До всички русофили войната започна от Украйна като гражданска още в 2014г. Вече се повтарям но защо не прочетете за Мадоната от Гурловка. Тя защо е убита от ракетите на украинците срещу "сепаратистите" Майка с дете на ръце, която бяга от бомбите. Снаряда я е разкъсал но устните и продължават да успокояват вече мъртвото дете. Мадона от немай къде ...Защо защитавате украинците не разбирам.

146

Анонимен

преди 1 година

До до Всички Русофили__Няма русофили.Има хора погнусени от проукраинска пропаганда,която понякога звучи налудно.Не се дразнете,че можем да мислим самостоятелно.А и решенията за това каква позиция ще заеме България по отношение на Украина не се взема по форумите.

145

Еврейн (Да де, ама..

преди 1 година

да де, ама "зашеметените жители, оцелели след атаката" не знаят ли, че дроновете на РФ денонощно нюхат за струпване на укро-нацистки войници и чуждестранни наемници, и систематично ги обезвреждат. Наистина, това че се навират в жилищни блокове, е престъпление от тяхна страна фашистка - по това си приличат с вредителите от Ислямска държава. Затова и методът за тяхното денацификациране е подобен - стимулирана евакуация навъзгоре