314

Анонимен

преди 1 година

Аз съм дърт крадец и слуга на Доган!!! Крал съм за 5 живота, но искам още и още....Прости сте и затова съм ви крал и тровил.Ако ме изберете отново, ще продължавам да ви крада и тровя с пестициди.Умните да си заминават в чужбина! Не ми трябват, че само ме притесняват.Аз искам простите, с тях се разбирам лесно.Хем прости, хем страхливи! Ако дойда на власт, ще им обясня, че тези дето ми секнаха кражбите, са счупили държавата и сега заради тях глад докато съм жив.На тях да се сърдят.Айде !!!

313

Анонимен

преди 1 година

Я, марш! Ти в затвора! 10 години си тровил децата с пестициди!!! Не сме болен народ - тровени сме!!!Който иска да продължават да го тровят, да гласува за този крадец. Дърто и алчно бе....

312

Бойко Българоубиец

преди 1 година

АЗ СЪМ ПАТЕРИЦА НА ДОГАН! СЛАВА НА ТУРЦИЯ!

311

Исторически парк

преди 1 година

Хах гербави ***.. в унгария го направиха това и в момента по бензинонстанциите нямат бензин.. :D таваните винаги водят до недостиг.

310

Сахар

преди 1 година

Семейната ни кола е на лизинг и ползвахме отстъпката, защото съпругата ми е вписана като ползвател в талона.Боеко пак пуска мъглявината.

309

Анонимен

преди 1 година

Трябва да бъдат блокирани сметките на всички политици и свързаните с тях след като откраднаха 2 милиарда за последния мандат от магистралите, ББР, Черепи, Мерепи и подобни. Всички от ГЕРБ и ДПС, Воля, НФСБ, каскети, сийки, ВСС и прочие с блокирани сметки до като не докажат произхода на парите.

308

Не съм му фен

преди 1 година

със сигурност но е прав държавата е катострофирала или абдикирала то не зная но с такива чуждопоклонически политици не само че ударихме дъното но и продължаваме да копаем още по на дълбоко

307

Анонимен

преди 1 година

A аз предлагам 20 години за престъпника Борисов и пускане само за погребения в семейството или най-много за бала на Бойко. След като разбрах как се теглят милиони в брой от ТЪРГОВСКИТЕ банки заради Борисов, повече никакви приказки с това същество, освен ако не си следовател. Същото и с покровителите му Гешев и Пеевски.

306

Анонимен

преди 1 година

Най добре е всички български партии да подпишат споразумение, че ГЕРБ и ДПС са противоречиви политически *** и трябва да минат през чистилището.

305

Радослав

преди 1 година

До Някой: герб ако са първа политическа сила защо не съставят кабинет? И преди да почнеш да повтаряш комунистическите мантри на вожда за машините искам да ти напомня, че от първото си явяване на избори до последните избори организирани лично от герб се наблюдава ерозия в доверието на народа към тях с поне 1 милион гласа! А за това няма вина нито машините, нито опозиция, нито марсианци, а само и единствено и лично Бойко Борисов който отврати целия народ!

304

Някой

преди 1 година

ГЕРБ са първа политическа сила бе, троЛчета мили! Какво ДПС ви измъчва ? Това да не е Ристю Трътката, дето преплува до Росенец за да ближе сладоледа на Доганя ! И после да се съберат в НС и да си делнат финансовата комисия!

303

Анонимен

преди 1 година

ТОЛКОВА ОБРАЗОВАНИ БЪЛГАРИ ПИШАТ ТУК СЛОВОИЗЛИЯНИЯ ИЗРАЗИ ПРЕКРАСНИ Я СЕ СЪБЕРЕТЕ И ДЕЙСТВАЙТЕ ВМЕСТО ДА ПИШЕТЕ ТУК ЕДНИ И СЪЩИ ЛЪЖИ А ПЪПЪ НАЛИ СА ОБРАЗОВАНИ ЗАЩО НЕ ВИ ПОМОГНАТ НА ВАС ЕТО ЛЕНА НАПРИМЕР ЦЕННА ОБРАЗОВАНА ЖЕНА 14000 И ОЩЕ ХОНОРАРИ ЕТО БЕЗЦЕННА Е ИЛИ ПЪК КИРО ЦЯЛ КУРС В ХАРВАРД Е ИЗКАРАЛ А БАЩА МУ Е ОСНОВОПОЛОЖНИК НА ДБ А ТАМ МНОГО МНОГО ОБРАЗОВАНИ ТОВА ТАНАСЧО ТОВА МАДЖО И ОЩЕ И ОЩЕ

302

Аз промяната

преди 1 година

Бойка кадъна се срина от първа политическа сила до изтривалка и патерица на ДПС. С кадъната останаха само умствените инвалиди, мутрите, всички свързани с престъпните му дейности и малкото гласове които изкарва в поза партер пред бей Доган и султан Ердоган.

301

Анонимен

преди 1 година

Орбан строи руска атомна централа, сигурно е вече към финала, а борисов спря строежа на аец в България -- каква разлика!

300

Анонимен

преди 1 година

"КОЛКО ОБРАЗОВАНИ КОЛКО ИНТЕЛИГЕНТНИ ХОРА ПИШАТ В ДНЕС БГ" -- образованите и интелигентните хора в България са изключително малко, колкото няколко грама злато, за които се промива 1 тон пясък. Затова България е бедна, на последно място по специалисти с висше образование в ес, тя е и донор на богатия запад, който й краде специалистите със схеми и илюзорни обещания, висшето образование не е някаква гаранция за супер постижения, а само едно стъпало по-високо.

299

Аз промяната

преди 1 година

ПРИ ПРОВЕДЕНИТЕ ЧАСТИЧНИ ИЗБОРИ ГЕРБ СПЕЧЕЛИ В 6 НАСЕЛЕНИ МЕСТА ОТ 9 ЧЕСТИТО НА БОРИСОВ НА ХОРАТА ПОЛИТИЦИ ОТ ГЕРБ НА ПОЛИТИКИТЕ НА ГЕРБ С ВАС СМЕ А ВИЕ ОЩЕ ПО НАСТЪРВЕНО ЛЪЖЕТЕ ДЕЙСТВИТЕЛНОСТТА ВЕЧЕ Е ДРУГА ВРЕМЕТО Е НАШЕ НА ДЕМОКРАЦИЯТА НА ЕВРОПА

298

ПП=ПРО**ТИ ПАРТИЗАНИ

преди 1 година

ПОМИСЛИХА, ЧЕ ЩЕ ПОВТОРЯТ 1944.........ВНУЧЕТАТА....

297

Анонимен

преди 1 година

Виж какво, Боце, обърни си внимание на внучетата, че пораснаха и трябват грижи за тях. И каракачанките,милите, все за теб скимтят, защото малко внимание им обръщаш и ги държиш на спартански режим. А и годините напреднаха, време ти е да станеш почетен председател на ГЕРБ и да оставиш младите да си чупят главите. Не си останал без средства, за 12 години все си събрал пари да се издържаш. Помисли си. нещата с природния газ закъсаха, цената вече е 40% по-висока и през зимата как ще се плащат?

296

Анонимен

преди 1 година

КОЛКО ОБРАЗОВАНИ КОЛКО ИНТЕЛИГЕНТНИ ХОРА ПИШАТ В ДНЕС БГ БРАВО ХОРА ЗАТОВА БЪЛГАРИЯ Е ТОЛКОВА БОГАТА ЧЕ ХОРАТА И СА АКТИВНИ ОБРАЗОВАНИ ИНТЕЛИГЕНТИ УСПЕШНИ ТАКИВА СЛОВА ТОЛКОВА РАБОТАТ ДЕЙСТВАТ ЗА БЪЛГАРИЯ ТАКА ТАКА ХОРА ВИЕ СТЕ СИЛАТА НА НОВАТА БЪЛГАРИЯ С ВАШИЯТ ИЗКАЗ С ВАШИЯТ ТАЛАНТ ПОЗДРАВЛЕНИЯ ПИСАЧИ

295

Анонимен

преди 1 година

Орбан е унгарски държавник, а борисов е продажен български политик при това криминален, който разпространяваше брюкселска корупция.