17

Реалист

преди 1 година

За него е "удовлетворително", че клекна и се наведе за да се хареса на Фигуранта, и за своята сервилност беше назначен за Конституционен съдия! Никога не е късно да станеш за резил!

16

П.К.

преди 1 година

Един от маститете и наха-кани кому-няги. Изгонени отвсякаде, пак инсталиран на топло и плямпа, та се къса. Защо се допускат тия лъж-ци и мани-пулатори до микрофоните? Та ние им познаваме и кътните зъби. Преди тоя да си е отворил голямата уста, ние вече сме го чели този фалшив мемоар. Разкарайте ги. Не ги пускайте до микрофоните. С тях ви пада катастрофално имиджа.

15

Ланския

преди 1 година

Янаки, с тези аргументи срещу Гешев по-скоро ставаш за съдия от комунистическия "народен съд", но не и за конституционен. За истинските юристи обвиненията са едно "правно нищо", но за теб са си едно "голямо нещо" защото ти подсигуриха пожизнено топло местенце в КС с много, много привилегии. Остава срама и насмешката с която ще те гледат някои колеги и ще си шушукат че си поръчков съдия, но това са си дребни кахъри за теб.

14

Анонимен

преди 1 година

Янаки нали цял живот си в системата кого виниш себе си защо пропускам от БКП си после стана към Радев и президента те назначи до живот на тази хубава служба Янаки значи може да се развиваш било добре но за другите не ти допада айде стига вече едни и същи 30 годвървят на политическата сцена на капиталите и ще се избият кой повече от другият това е

13

Анонимен

преди 1 година

Боли ли...боли, нали :)

12

Анонимен

преди 1 година

Когато съдебна реформа е неподкрепена с 16 срещу 2 гласа във ВСС,значи реформата не струва.А това говори достатъчно и за тези, които я предлагат.

11

Ива

преди 1 година

Стоилов ,кого заблуждаваш с твоя слугинаж а?

10

Диоген

преди 1 година

Да, не е изненада! Интересното е,чия поръчка изпълни дядо Янаки с искането за сваляне на главния прокурор? И може би точно това го "направи" конституционен съдия! Ако това не е КОРУПЦИЯ, здраве му кажете..

9

Анонимен

преди 1 година

Бях на път, да харесам Стоилов, но се оказа, че е комунист. Янаки, Конституцията трябва да се спазва!!! Иначе идва анархия!!!

8

Анонимен

преди 1 година

Абе Янаки, бе писна ни от теб, дето 30 години не слизаше от Народното събрание, говореше купешки приказки, несвързани, може да си много подготвен юрист,теоретик, да преподаваш добре, ама нямаш практика! Нямаш практически опит в правото! Че и конституционен съдия те направиха! Позор!

7

Анонимен

преди 1 година

Този и на ристе секретарката разбират съдебната реформа, да се назначат послушковци, само че техни. Докато станело , се отлагала. Пълен Провал

6

Анонимен

преди 1 година

Какво разпределение на сили. 16 на 2 гласа. Този наистина ли мисли, че 16 човека от ВСС биха гласували за Гешев, при положение, че дори на избирането му гласуваха по-малко за него.

5

Анонимен

преди 1 година

Сегашният министър на правосъдието настигна Барни Ръбал по некадърност

4

карачанаков

преди 1 година

Бай Янаки като не си изненадан и като знаеше какво ще е решението защо с буля си Надка разигравахте този театър?

3

отвратен

преди 1 година

Ами мафията си защити и потвърди гурото си !!Да викат магистрати от ЕС.,и разследване до дупка на ВСС. Няма и един от тях да е без по малко от два хотела !!

2

Аз промяната

преди 1 година

БЪЛГАРИО СЪБУДИ СЕ

1

Анонимен

преди 1 година

Реформата я бавят нарочно от 10 години насам. Първия, който се подмотаваше беше Христо Иванов от Да България/ГЕРБ, който при Тиквун се преструваше на ощипан цяла година.