17

От Брюксел

преди 1 година

Виждате колко силно притискаме Русия.Тя изнася по малко газ, но четворно по скъпа. В Русия всичко е четворно по скъпо. В ЕС всичко е много много евтино. Зимата ще е още по евтино в ЕС.

16

Анонимен

преди 1 година

До анонимен "Войната един ден ще свърши, бизнесът ще продължи с Путин или без него" Грешиш. Бизнеса на Запада с просия няма да продължи. Къде ще продава просия остава техен проблем.

15

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 15 Хихихи. Скоро просия ще си пали кладенците от газ, защото Европа постепенно затяга хватката. А рублата е скъпа само в отчетите на руската централна банка, щото не се търгува свободно. Еврото се обезцени, защото в Европа има война, въху което Европа няма контрол. Затова целта е да бъде смачкан нациста в Кремъл, за да не се обезценява еврото.

14

Анонимен

преди 1 година

Да, истински гении са. Заради политиката им сега ЕС получава на половина газ , а плаща за него двойно. И така уж наказват руснаците, които са изнесли много по-малко суровини, а са получили повече евраки. Не случайно еврото от 100 рубли преди войната, стана 60 рубли, а всички очакваха, тотален срив на рублата и 200 рубли за долар и евро. На всичкото отгоре хитрите американци, които не са зависими от руския газ сега потриват ръце и долара вече стана колкото еврото. За 3 месеца еврото се обезцени

13

Анонимен

преди 1 година

Кирил Петков спря евтиния руски газ и ни принуди да купуваме американския, който е със 30% по-скъп.Затвор за Кирил Петков!

12

анонимен

преди 1 година

Войната един ден ще свърши, бизнесът ще продължи с Путин или без него, защото тези продукти ще се търсят в близките десетилетия така или иначе. Не е много сигурно ние като първи натегачи дали няма да продължим да се перчим, да се мазним на американците и да откажем отношения с Русия. Нещо подобно беше и при т.нар. социализъм.

11

Ну, погоди

преди 1 година

Намерих запалка с знаме на ЕС . Но вътре няма газ.Искам още санкции.

10

Анонимен

преди 1 година

Понеже сме големи тарикати и сме първенци в слагачеството и подмазването на началниците , ни използват като опитни зайчета. Подхвърлиха на Кирчо да се репчи и чакаха да видят реакцията на Русия. Заради това сега цената за юли ни е 180 лева за мегаватчас, а година назад е била 40 лева за мегават. Над 4 пъти разлика, дето не е плащат кирчовците и евролейките , а българския беден народ.

9

Анонимен

преди 1 година

До Пешо 5 Да, за да си покажат руснаците и своята още по-нова техмика...

8

анонимен

преди 1 година

Доколкото знам, и Украйна получава газ и петрол от Русия, ЕС също, уж налага постоянно санкции, и от преди войната, в същото време грачене до небесата и от двете страни. Цялата тази работа ми прилича на едни задачи от училище, дето през две тръби тече течност, през едната за толкова време, през дрругата за еди-колко, кога ще се пълнела едната и другата, от които никой нищо не разбираше......

7

Анонимен

преди 1 година

Много са зле тези. Ако нямаше санкции, щяхме да си получаваме нормално количество газ , а руснаците щяха да полуават по-малко средства за него. Заради глупавите им санкции, цената на газа скочи 300%, тоест без санкциите , при нормален пазар щеше да скочи вероятно с 20-30 %, но не и с 300% и за нормалното количество газ Русия щеше да получава по-малко

6

Анонимен

преди 1 година

Икономии, без къпане и отопление.

5

Пешо

преди 1 година

Руснаците май искат да видят военна техника, която не е на 50 години, на живо.

4

Анонимен

преди 1 година

E как така днес ще им спирали окупаторския газ и само за 10 дни. Кирчо преди два месеца каза, че всички в ЕС го поздравявали дето го е спрял.

3

Зевзек

преди 1 година

Да наблягат повече на боб с наденица германците и ще наваксат с газовите доставки.

2

Анонимен

преди 1 година

Да живей Шолци, партита, дрога купонннн.

1

Анонимен

преди 1 година

хитрите монголци си верват, че останалия свят е глупав колкото тях