57

Анонимен

преди 1 година

Русия продава газ и петрол на Китай и Индия които е по скъп и повече от колкото на Европа. Какво ми ги мъдрите руските милиардери. Те ли ще гладуват или обикновените руснаци? Болни тикви в България и Европата.

56

БОГ ДА ПАЗИ РУСИЯ

преди 1 година

Обора и Европа изсъхнаха. Ще има държавни и континентални фалити. За което се кефа.

55

Анонимен

преди 1 година

"Москва твърди, че понижените обеми се дължат на наложените от запада санкции. Германският канцлер Олаф Шолц отхвърли този аргумент" _______________________ Нацисткият внук Улаф отхвърлил аргумента, но отхвърлянето увеличи ли количествата

54

Анонимен

преди 1 година

А ще бъде пуснат отново на 21 юли "Северен поток 1"? Ето това е въпросът. И още. Защо Еесовската Зона бави обещания 7-ми пакет санкции срещу Русия?

53

Анонимен

преди 1 година

Мачкай, Вова! Путин е джентълмен. На 21 юли ще ви пусне газ по тръбата. Между другото, като се друсате на партийни партита, не ви ли става по-топло? Може да пробвате цяла зима да се друсате и да пиете шнапс.

52

Анонимен

преди 1 година

Не че нещо, ама Германия сама си е виновна за спирането на газа. Първо не трябваше да се доверяват на диктатор и да допуснат такава зависимост и второ надцениха технологиите за зелен преход или нямат време да ги приложат.

51

Анонимен

преди 1 година

Хем санкции ще налагате на Русия, хем ще си пълните хранилищата за зимата! Верно ли, бе! Ще се бъзикате с Путин, ама не сте познали. Сега ще черпите от хранилищата през лятото, а зимата ще ядете боб, за да се самозадоволявате с газ. И Северен Поток 2 не искате да пускате, ама и него ще пуснете.

50

Rrr

преди 1 година

России по херу ваши хранилища, заполняйте чем хотите, можете даже напердеть

49

Лекар

преди 1 година

Но важното е, че има свобода и демокрация

48

Анонимен

преди 1 година

Правят планове за зимата. Да неможе да пълнят хранилищата. Нищо. Поне всички видяха, какво представляват комунистите. Вече няма илюзии, че ще станат нормални хора. Ще се справим и без тях

47

Анонимен

преди 1 година

Ако им върнете турбината ще тръгне, ако ли не няма как да извършат ремонта и няма да тръгне. Топката е в ръцете на Германците

46

Анонимен

преди 1 година

"Има информация че Русия е замесена в загубата от ЦСКА 1948" има информация, че ако гласувате послушно за ПП и ГЕРБ ще Ви купят Юнайтед груп дето изкупеха вестниците на Пеевски и на Домуса телевизиите.

45

Кирил

преди 1 година

Санкции- газ! Да ама друг път!

44

Фан

преди 1 година

Зимата ще бъде дълга, мъчителна, студена и гладна..Запада изяде Байдъновия...

43

Анонимен

преди 1 година

РОвч.беше директен по телевизията. На Кирето една посланичка му подшушнала нещо за гонене на някой и друг дипломат. Той взе, че изгони 70 човека предимно обслужващ персонал. То да си глуппав натегач, ама и да нямаш никакава мярка. А инфото за сменения скандален посланик на Украйна в Германия и "отговора' разпространената информация за опиянявани млади жени на купон на партията на Шолц... Мая някой става "непослушен" и трява най-демократично да му се натегнат гайките.

42

Анонимен

преди 1 година

Киро докато изгони 70 градинари и не можа да се зарадва на новината, защото веднага го викнаха в парламента да го питат, защо газа за българите поскъпва за пореден път с 32%, като лена каза , че договорил 4 пъти по евтин демократичен газ.

41

Анонимен

преди 1 година

До 777Къде са компресорите от Северен поток 1? Яж ми.......

40

45 идиот споко

преди 1 година

рублей неть.

39

Анонимен

преди 1 година

"F*ck off"на Байдън и пускайте "Северен поток 2"!!! А Сименс Канада да си дъжат комресорите дето ги свалиха за ремонт от Северен поток 1 колкото си искат. Какъв е Байдън, че да ти казва далеч преди войната в Украйна, че ще спре по един или друг начин Северен поток 2????? Щото заобикалял Украйна!!! Нашия Асен Агов също. Нарушавали се интересите на Украйна! Разбирай САЩ. Защо няма ембарго от САЩ за руското ядрено гориво и изкуствени торове?????? Европа удари дъното и още копае!

38

Мечока

преди 1 година

Палета, казах ви още 2007 в Мюнхен да не се заигравате с мен. Сега берете плодовете на вашия труд.А колко много още има да берете през зимата.